Flaviaa Reputație: 116 Postat Iulie 2 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iulie 2 Disponibilă ❤️ 🏠Mazepa 1- Strada Roșiori 8🏠 1
Flaviaa Reputație: 116 Postat Iulie 5 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iulie 5 Disponibilă astăzi de la 17:30❤️❤️ 🏠 Strada Roșiori 8 bloc G1 1
Flaviaa Reputație: 116 Postat Iulie 6 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iulie 6 Bună dimineața 🥰☕️ Disponibilă 🥵 2
Flaviaa Reputație: 116 Postat Iulie 8 Oras:Galați Oras:Galați Postat Iulie 8 Disponibilă (ultima zi) 😘😘
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 2 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 2 Hello guys❤️❤️❤️ Disponibila astăzi de la 14:30 până la 01:00❤️❤️❤️ Va aștept cu programări 🌺 Am și colega, momentan nu are cont aici, cei interesați îmi pot scrie pentru detalii! Pupici ❤️😘
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 3 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 3 Disponibilă 🌺 📍Strada Roșiori 8 Bloc G1
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 5 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 5 Disponibilă (ultima zi) programați-vă din timp ❤️❤️❤️ 1
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 23 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 23 ☕️ Bună dimineața dragilor ☕️ DISPONIBILĂ ASTĂZI DE LA 11:30❤️
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 23 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 23 🏠MAZEPA SALCIA 2 Str Alexandru Lăpușneanu Nr30🏠 Serviciile mele sunt urmatoarele: ❤️Sex normal doar protejat ❤️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena) ❤️Hand job ❤️Masaj de relaxare ❤️Sex între sâni ❤️Cunilingus/Anilingus (pasiv) 🩷EXTRA🩷 ❤️Duș împreună-50 lei ❤️ 💸PRETURI💸 🌸 30 minute- 200 🌸 🌸1h - 350🌸 NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectuoase ⛔Persoane cu bile sau alte adaugiri ⛔️Finalizare orală/faciala ⛔️Să fiu dominată sau jignită ⛔️ANAL❌‼️ ❌ÎN CAZUL ÎN CARE NU SERESPECTĂ ACESTE REGULI ÎNTÂLNIREA NOASTRĂ VA LUA SFÂRȘIT❌ ‼️PROGRAMĂRILE SE CONFIRMĂ CU 1 ORĂ ÎNAINTE‼️ Va rog sa va programati doar in cazul in care sunteti siguri ca puteti onora programarea! Imi rezerv dreptul de a selecta persoanele care imi calca pragul. Rog si ofer la randul meu punctualitate,igiena maxima si discretie totala
Flaviaa Reputație: 116 Postat Septembrie 24 Oras:Galați Oras:Galați Postat Septembrie 24 Disponibilă❤️ ultima zi 😊
Flaviaa Reputație: 116 Postat Octombrie 11 Oras:Galați Oras:Galați Postat Octombrie 11 Bună dimineața dragilor, astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 13:30 ❤️ LOCATIE -> Str Roșiori Bloc G1 ❤️
Flaviaa Reputație: 116 Postat Octombrie 12 Oras:Galați Oras:Galați Postat Octombrie 12 Disponibilă🩷 1
Flaviaa Reputație: 116 Postat Octombrie 14 Oras:Galați Oras:Galați Postat Octombrie 14 Disponibilă de la 12:30-01:00 😊
Flaviaa Reputație: 116 Postat Octombrie 16 Oras:Galați Oras:Galați Postat Octombrie 16 Disponibilă dragilor❤️
Flaviaa Reputație: 116 Postat Octombrie 17 Oras:Galați Oras:Galați Postat Octombrie 17 Disponibilă!! voi fi în oraș până marți, 📍 Strada Roșiori Bloc G1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum