WORRIOR Reputație: 164 Postat Februarie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12 M-a întrebat un prieten ce am mai făcut în ultima perioadă dar nu am reușit să ofer un răspuns . . . Obișnuit . I-am scris un text din ceea ce raționalizez și experimentez . Filosofăm ? " " Ziua mea ? Ce am mai făcut ? Orice răspuns este o interpretare a unor emoții pe care corpul le experimentează . Nimic de aici nu este real , suntem niște actori care jucăm într-o piesă de teatru în care ne identificăm cu rolurile personajelor noastre unele care suferă altele care sunt fericite și așa mai departe . Fericirea nu există așa cum suferința nici ea nu există . Este doar mintea care interpretează anumite trăiri și le pune o etichetă de care după se atașează puternic . În realitate , orice aspect și eveniment al vieții este considerat într-un anume fel de către mintea noastră în funcție de energia / vibrația / frecvența / emoția trăită în acel moment , iar . . . Într-un mod de nedeslușit același eveniment / trăire va fi interpretată de minte într-un sens schimbat la 180 grade dacă energia / vibrația / frecvența / emoția este una diferită . Prin asta observăm misticismul universului care ne arată că nu există un adevăr absolut dar în același timp și faptul că nimic nu este greșit în această lume nici măcar un pedofil care violează o fetiță . Un om care are o frecvență înaltă nu poate percepe ca fiind greșeală un criminal în serie ucigând sau orice alt act posibil la care imaginația te-ar putea duce . La celălalt pol avem vibrația scăzută în care în momentul în care o atingi vei observa tot ceea ce se află în universul tău sesizabil ca fiind o greșeală . Într-un final , la cea mai mare (probabil) frecvență de energie , omul atinge înțelegerea că este greșit ceva și corect același ceva . Și corect și greșit . Și bun și rău . Adică , universul se creează și se distruge pe el însuși în același timp . Se argumentează infailibil cu privire la o idee și își găsește contra-argumente la fel de infailibil cu privire la aceeași idee (iar calitatea și veridicitatea argumentelor este perfectă în ambele extreme ceea ce dă naștere imperfecțiunii ) tot el , schimbându-și "poziția" . Mintea totuși nu poate experimenta operația universului deoarece pentru ea , 1 nu există , ci doar 2 (slab1gras2,frumos1urât2 și tot așa) . Doresc să menționez că universul alege să-și schimbe poziția . Este alegerea lui deoarece așa funcționează și astfel se creează perfecțiunea imperfecțiunii , chiar dacă pare că nu se întâmplă acest lucru , ei bine se întâmplă . Adică , este alegerea fetiței să fie violată și ucisă de criminal . Este mai mult decât atât și anume o parte cosmică din care fetița face parte așa cum noi toți facem la fel . Energiile din corpul nostru traversează spații . Se duc în jos către ceea ce atingem , adică podeaua cu picioarele , cei care n-au picioare tot se ating de ceva în care se înregistrează memoria noastră , păsările care zboară chiar și cele care zboară fără oprire pe întregul parcurs al vieții lor tot se ating de ceva adică aerul . Din podea , memoria energiei noastre din nou traversează mai profund , până în Pământ și tot așa . Astfel observăm că indiferent de rolurile noastre aici , suntem cu toții conectați în mod egal făcând parte din aceeași sursă a creației a cărui joc îl jucăm . Suntem și jucătorii acestui joc dar și noi înșine am construit jocul . Cum a fost ziua mea ? Ce-am mai făcut ? Nu prea multe , sex , kfc , tik-tok , somn , sex , forum , Mc , somn sex mâncare somn sex mâncare somn și așa îmi trec zilele . Nu doresc să mă joc acest joc , nu îmi place . Dar . Există un dar . Este un rol , suntem personaje , este teatru , după cele explicate . Am ales acest rol , eu ! Așa cum fiecare își alege rolul său , dinainte să-și înceapă călătoria pe acest Pământ adică să se nască . Adică , încă un adică . Ceea ce experimentăm în acest moment cu toții , este știut . Ce se va întâmpla în viitor , oricare ar fi viitorul , este știut deja . Ceea ce înseamnă că este menit , destinat . Ceea ce înseamnă , că mă aflu în acest moment , în care nu mi se comite o nedreptate , am ales de dinainte să apar în corpul acesta , să duc genul acesta de viață . De ce am ales asta ? Nu știu și mintea mea nu poate înțelege de ce . Dacă era o viață fericită , mintea mea ar fi putut înțelege de ce . De aceea , înțeleg că de aceea mintea eșuează , deoarece caută fericirea și o vede ca pe un piedestal . Dar , ființa omului poate experimenta ceva ce mintea nu va reuși niciodată . Ceva ce transcede dualitatea sa . Deci , d-aia ! Am ales rolul acesta , din motivul de mai sus . Iar când înțelegerea este produsă , omul nu poate fi altfel . . . Decât liniștit . Chiar și în doze intense de suferință , pentru că este "conectat" la actor . " "
ZeroTolerans Reputație: 21 Postat Februarie 13 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Februarie 13 Dă-ți delete la contul de nimfo, prostache! În viața reală nu te ajută chat GPT! Ești gol-goluț în fața fetei ce o abordezi, trebuie să ai cuvintele la tine!! 💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 On 2/13/2025 at 5:53 PM, ZeroTolerans said: Dă-ți delete la contul de nimfo, prostache! În viața reală nu te ajută chat GPT! Ești gol-goluț în fața fetei ce o abordezi, trebuie să ai cuvintele la tine!! 💋 Hai boss, sa ne jucam frumos! Cum imi zicea bubulina gospodina ca se jucau baiatu cu fetita ei frumos cand ne vedeam! @WORRIOR Interesant punct de vedere, dar îmi permit să adaug o altă perspectivă, poate o nuanță diferită asupra acestui joc al universului. Poate că toate acestea sunt adevărate într-un anumit sens – că totul este o iluzie, un teatru în care fiecare joacă un rol, dar, în același timp, nu putem uita că, chiar și în această iluzie, există o realitate profundă pe care o trăim și o simțim în fiecare zi. Fiecare pas pe care îl facem, fiecare decizie pe care o luăm, chiar și când avem impresia că nu avem control, poate fi văzut ca o alegere, ca o formă de a experimenta viața dintr-o anumită unghi. Poate că rolul pe care îl jucăm nu este cu adevărat ales în mod conștient, dar faptul că suntem conștienți de el, chiar și atunci când nu înțelegem de ce am ales acest drum, ne dă un anumit tip de libertate. Poate că nu există un adevăr absolut, dar în acest haos al dualității, poate că suntem aici să învățăm să facem față contradicțiilor și să găsim echilibrul între "bine" și "rău", între "fericire" și "suferință". E interesant de observat că, chiar și în suferință, chiar și în momentele cele mai întunecate, există o lecție pe care o putem învăța. Poate că nu înțelegem de ce alegem anumite experiențe, dar dacă reușim să ne desprindem puțin de etichetele pe care le punem asupra lor, putem începe să vedem viața în toată complexitatea și frumusețea ei. Căci, chiar dacă mintea noastră nu poate înțelege totul, inima sau sufletul nostru poate percepe mai mult decât ne dăm seama. Poate că nu este vorba doar de a juca un rol, ci și de a ne conecta cu esența noastră, de a învăța să trăim în armonie cu acest dans cosmic, acceptând că viața are un sens care depășește înțelegerea noastră limitată.
natoporus Reputație: 5207 Postat Februarie 14 Oras:* Oras:* Postat Februarie 14 On 2/13/2025 at 1:00 AM, WORRIOR said: M-a întrebat un prieten ce am mai făcut în ultima perioadă dar nu am reușit să ofer un răspuns . . . Obișnuit . I-am scris un text din ceea ce raționalizez și experimentez . Filosofăm ? " " Ziua mea ? Ce am mai făcut ? Orice răspuns este o interpretare a unor emoții pe care corpul le experimentează . Nimic de aici nu este real , suntem niște actori care jucăm într-o piesă de teatru în care ne identificăm cu rolurile personajelor noastre unele care suferă altele care sunt fericite și așa mai departe . Fericirea nu există așa cum suferința nici ea nu există . Este doar mintea care interpretează anumite trăiri și le pune o etichetă de care după se atașează puternic . În realitate , orice aspect și eveniment al vieții este considerat într-un anume fel de către mintea noastră în funcție de energia / vibrația / frecvența / emoția trăită în acel moment , iar . . . Într-un mod de nedeslușit același eveniment / trăire va fi interpretată de minte într-un sens schimbat la 180 grade dacă energia / vibrația / frecvența / emoția este una diferită . Prin asta observăm misticismul universului care ne arată că nu există un adevăr absolut dar în același timp și faptul că nimic nu este greșit în această lume nici măcar un **spam editat** care violează o fetiță . Un om care are o frecvență înaltă nu poate percepe ca fiind greșeală un criminal în serie ucigând sau orice alt act posibil la care imaginația te-ar putea duce . La celălalt pol avem vibrația scăzută în care în momentul în care o atingi vei observa tot ceea ce se află în universul tău sesizabil ca fiind o greșeală . Într-un final , la cea mai mare (probabil) frecvență de energie , omul atinge înțelegerea că este greșit ceva și corect același ceva . Și corect și greșit . Și bun și rău . Adică , universul se creează și se distruge pe el însuși în același timp . Se argumentează infailibil cu privire la o idee și își găsește contra-argumente la fel de infailibil cu privire la aceeași idee (iar calitatea și veridicitatea argumentelor este perfectă în ambele extreme ceea ce dă naștere imperfecțiunii ) tot el , schimbându-și "poziția" . Mintea totuși nu poate experimenta operația universului deoarece pentru ea , 1 nu există , ci doar 2 (slab1gras2,frumos1urât2 și tot așa) . Doresc să menționez că universul alege să-și schimbe poziția . Este alegerea lui deoarece așa funcționează și astfel se creează perfecțiunea imperfecțiunii , chiar dacă pare că nu se întâmplă acest lucru , ei bine se întâmplă . Adică , este alegerea fetiței să fie violată și ucisă de criminal . Este mai mult decât atât și anume o parte cosmică din care fetița face parte așa cum noi toți facem la fel . Energiile din corpul nostru traversează spații . Se duc în jos către ceea ce atingem , adică podeaua cu picioarele , cei care n-au picioare tot se ating de ceva în care se înregistrează memoria noastră , păsările care zboară chiar și cele care zboară fără oprire pe întregul parcurs al vieții lor tot se ating de ceva adică aerul . Din podea , memoria energiei noastre din nou traversează mai profund , până în Pământ și tot așa . Astfel observăm că indiferent de rolurile noastre aici , suntem cu toții conectați în mod egal făcând parte din aceeași sursă a creației a cărui joc îl jucăm . Suntem și jucătorii acestui joc dar și noi înșine am construit jocul . Cum a fost ziua mea ? Ce-am mai făcut ? Nu prea multe , sex , kfc , tik-tok , somn , sex , forum , Mc , somn sex mâncare somn sex mâncare somn și așa îmi trec zilele . Nu doresc să mă joc acest joc , nu îmi place . Dar . Există un dar . Este un rol , suntem personaje , este teatru , după cele explicate . Am ales acest rol , eu ! Așa cum fiecare își alege rolul său , dinainte să-și înceapă călătoria pe acest Pământ adică să se nască . Adică , încă un adică . Ceea ce experimentăm în acest moment cu toții , este știut . Ce se va întâmpla în viitor , oricare ar fi viitorul , este știut deja . Ceea ce înseamnă că este menit , destinat . Ceea ce înseamnă , că mă aflu în acest moment , în care nu mi se comite o nedreptate , am ales de dinainte să apar în corpul acesta , să duc genul acesta de viață . De ce am ales asta ? Nu știu și mintea mea nu poate înțelege de ce . Dacă era o viață fericită , mintea mea ar fi putut înțelege de ce . De aceea , înțeleg că de aceea mintea eșuează , deoarece caută fericirea și o vede ca pe un piedestal . Dar , ființa omului poate experimenta ceva ce mintea nu va reuși niciodată . Ceva ce transcede dualitatea sa . Deci , d-aia ! Am ales rolul acesta , din motivul de mai sus . Iar când înțelegerea este produsă , omul nu poate fi altfel . . . Decât liniștit . Chiar și în doze intense de suferință , pentru că este "conectat" la actor . " " Nu pretind ca inteleg tot ce spuneti dar un aspect mi-a retinut atentia: dvs spuneti ca un om foarte evoluat nu vede nimic gresit in nimeni si nimic. Nu cred ca aveti dreptate, cred ca un om evoluat vede multe greseli, atat la altii cat si la el insusi, e constient ca nimeni si nimic nu e perfect (in afara de Dumnezeu) dar ca se poate incerca corectarea erorilor in stradania catre perfectiune, stiind insa ca perfectiunea nu poate fi atinsa efectiv ci doar se poate tinde catre ea si de aceea mereu trebuie lucrat pentru imbunatatiri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 Ba Aline sa iti dea Barbosu sanatate ca datorita tie m-am vazut pe mine in oglinda acu 5 ani, cand deja eram in felie si cu experienta de 5 ani in ale curvasariei, turbat depravat cu dorinta sa fut cat mai mult, fara cost, cat imi permit, am futut cele mai misto femei de aici, cu unele am avut relatie, anu asta fac 10 ani decand mi-am facut contu ala bun cu recenzii care a fost banat abuziv si uitat in meandrele istoriei.. si cu ce am ramas? Well as spune ca cu sechele mai usoare decat ale tale dar avand in vedere la cate porcarii am scris din 2017 aici.. nu se compara cu tine, Concluzia era defapt ca sa nu ajungi tu ca mine, ca eu am ajuns demult ca tine, desi eu ma mint singur ca am reusit sa nu ajung ca tine.. Dar ca @AdamPutero nu va ajunge nimeni! 🤣
WORRIOR Reputație: 164 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16 La 14.02.2025 la 20:34, natoporus a spus: Nu pretind ca inteleg tot ce spuneti dar un aspect mi-a retinut atentia: dvs spuneti ca un om foarte evoluat nu vede nimic gresit in nimeni si nimic. Nu cred ca aveti dreptate, cred ca un om evoluat vede multe greseli, atat la altii cat si la el insusi, e constient ca nimeni si nimic nu e perfect (in afara de Dumnezeu) dar ca se poate incerca corectarea erorilor in stradania catre perfectiune, stiind insa ca perfectiunea nu poate fi atinsa efectiv ci doar se poate tinde catre ea si de aceea mereu trebuie lucrat pentru imbunatatiri. Mă refer că pe o frecvență înaltă omul vede perfecțiunea universului , cum totul este în armonie , conectat . Și că nimic nu este greșit / întâmplător . Ci totul face parte dintr-un plan mult mai elaborat decât ne putem imagina .
WORRIOR Reputație: 164 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16 La 13.02.2025 la 17:53, ZeroTolerans a spus: Dă-ți delete la contul de nimfo, prostache! În viața reală nu te ajută chat GPT! Ești gol-goluț în fața fetei ce o abordezi, trebuie să ai cuvintele la tine!! 💋 Uite că îți răspund și ție , că ai nevoie de iubire și d-aia faci așa . Merci de sfat , dar nu știu despre ce ChatGpt vorbești , nu folosesc așa ceva . Zi bună să ai !
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 16 minutes ago, WORRIOR said: Mă refer că pe o frecvență înaltă omul vede perfecțiunea universului , cum totul este în armonie , conectat . Și că nimic nu este greșit / întâmplător . Ci totul face parte dintr-un plan mult mai elaborat decât ne putem imagina . da boss am trecut de la UMF la 5g decand m-am vagccinat de 3 ori cu naniti, aia e unii ii consuma cand beau apa si pepsi, eu ii injectez in poola, altii isi injecteaja ketamaina an poola!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum