Sari la conținut

Circumcis sau necircumcis ce prefera femeile? si ce parere au barbatii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, biliape a spus:

Pretextul cu igiena e absolut lamentabil, doar cineva care nu isi poate imagina ce inseamna viata buna si demnitate umana poate invoca "igiena" drept pretext pentru aceasta desfigurare a pulii (e la fel de "necesara" si sanatoasa ca si circumcizia feminina). Exista mai multi care au nevoie sa se masturbeze. Daca nici sa-ti faci laba nu esti in stare sa descoperi, ai nevoie de euthanasie nu de altceva.  ;)

Clar! Ai cunoscut doar pula ta!

De fimoza ai auzit? Sunt foarte multe cazuri! Cat despre circumcizia la femei, e cu totul alta  tampenie! Incomparabile aceste doua acte. 

Despre 'desfigurare' prin circumcizie la barbati... am discutat deja mai sus! Nu iti poate sustine indignarea! Nu este un 'pretext' ci un fapt dovedit!

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, advert129 a spus:

Clar! Ai cunoscut doar pula ta!

De fimoza ai auzit? Sunt foarte multe cazuri! Cat despre circumcizia la femei, e cu totul alta  tampenie! Incomparabile aceste doua acte. 

Despre 'desfigurare' prin circumcizie la barbati... am discutat deja mai sus! Nu iti poate sustine indignarea! Nu este un 'pretext' ci un fapt dovedit!

Fimoza e un caz mult mai rar decat vor sa induca doctorii de moravuri usoare care trag foloase materiale de pe urma diagnosticarii ei. 

Da, circumcizia e o tampenie. E incomparabila pe cat de incoparabila e pula cu pizda. Doar ca intra una-ntr-alta, in mod ideal la marele fix. :D

Mai, pisi, nu stiu ce puli cunoasteti voi, curvele, dar am avut surpriza de la unele sa imi spuna ca nu au vazut puli asa cum imi plac mie "in toata viata" lor :D  asa ca s-ar putea sa fi avut mai mult noroc de puli decat aveti voi, in general. :)) 

Postat

categoric circumcizia este benefica si are doar avantaje! unele au fost mentionate alte nu ( gen se prind greu de tine infectiile , bolile cu transmitere sexuala , HIV si alte cele , partenerele nu fac cancer de col uterin  samd) iar performanta sexuala creste! Clar aici pe curve le deranejaza , scopul lor nu e sa duca mult si sa il tina " o finalizare " 40-50 minute si sa futa ala de toti banii, ci la prima atingere  sa se sloboada si sa il scoata afara. Despre circumcizie vorbesc barbatii, ca se face la barbati...oricum unele nici nu stiu ce e aia si cand e sculata nu stiu...care e si care nu . 

• Like 1
  • Oras:Maldive
Postat

Sunt confuz.....cei care nu au circumcizie isi dau cu parerea? Eu am facut circumcizie la 27 de ani si pot spune ca nu se compara(dupa multi ani),este foarte benefica din toate punctele de vedere.....Nu se poate face comparatie,iar ce care gred ca igienic ar fi acelasi lucru,gresesc.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 30 minute, amedeo13 a spus:

Sunt confuz.....cei care nu au circumcizie isi dau cu parerea? Eu am facut circumcizie la 27 de ani si pot spune ca nu se compara(dupa multi ani),este foarte benefica din toate punctele de vedere.....Nu se poate face comparatie,iar ce care gred ca igienic ar fi acelasi lucru,gresesc.

Salut, ma scuzi ca stiu ca e un subiect intim si delicat, dar am fost intotdeauna putin curios si intrigat de subiect. Ce inseamna ca este "foarte benefica din toate punctele de vedere"? Ma refer in special la nivelul sensibilitatii, am mai citit ca el ar fi unul mai scazut in cazul celor circumcisi, ca acea mucoasa se "intareste" oarecum din cauza frecarii de haine, lenjerie intima si astfel nu mai esti la fel de sensibil.

Postat
Acum 2 ore, albdom82 a spus:

Salut, ma scuzi ca stiu ca e un subiect intim si delicat, dar am fost intotdeauna putin curios si intrigat de subiect. Ce inseamna ca este "foarte benefica din toate punctele de vedere"? Ma refer in special la nivelul sensibilitatii, am mai citit ca el ar fi unul mai scazut in cazul celor circumcisi, ca acea mucoasa se "intareste" oarecum din cauza frecarii de haine, lenjerie intima si astfel nu mai esti la fel de sensibil.

Nu este adevarat.esti la fel,nu are nicio treaba.....gandeste-te ca nu se modifica mai nimic,doar ca este mult mai igienic,nu are nicio treaba ca te tine mai mult ca una,ca alta....este cam la fel cu rana mica, oarecare,care in timp se vindeca.....sunt modificari in locul respectiv?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...