catalinaikon Reputație: 30 Postat Februarie 14 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 14 Salutare dragi colegi, fost cineva recent la adresa din topic? Am fost aseară și am impresia ca m-a făcut la buzunare sa zic asa, nu mai răspunde la telefon și am și plecat din oraș ca altfel mergeam azi peste ea
Cristip32 Reputație: 73 Postat Februarie 14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 14 10 minutes ago, catalinaikon said: Salutare dragi colegi, fost cineva recent la adresa din topic? Am fost aseară și am impresia ca m-a făcut la buzunare sa zic asa, nu mai răspunde la telefon și am și plecat din oraș ca altfel mergeam azi peste ea Omule, daca vrei sa te ajutam, noi astia mai vechi si mai patiti, nu ne da o adresa, ca alea se schimba toata ziua si habar n-avem ce fata e acum la locatia respectiva. Da-ne un link si un nr. de tel. si poate recunoastem fata si-ti zicem care-i treaba cu ea. Sunt patit si eu cu din astea, dar in general mi-am recuperat banii... E posibil s-o recunosc si sa-ti dau mai multe detalii, dar doar dupa numar de tel si anunt ca mai ales astea care fura isi schimba locatiile foarte des.
catalinaikon Reputație: 30 Postat Februarie 14 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 14 0723049882 deja nu mai merge nr și nici wapp'ul, anunțul este șters, era o piranda mai plinuța și tânără, aveam pofta de un bbw și am zis hai ca merge... dar se pare ca mai bine stăteam acasă
betrayer Reputație: 292 Postat Februarie 14 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 14 Avea cumva un tatuaj cu o coroana deasupra unui san ?
catalinaikon Reputație: 30 Postat Februarie 16 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Februarie 16 Nu, doar bbw cu rochie de piranda pe ea
catalinaikon Reputație: 30 Postat Joi la 08:31 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Postat Joi la 08:31 La 14.02.2025 la 17:06, betrayer a spus: Avea cumva un tatuaj cu o coroana deasupra unui san ? Da asta era
Leftereanu Reputație: 326 Postat Joi la 11:43 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Joi la 11:43 La 14.02.2025 la 15:59, catalinaikon a spus: Salutare dragi colegi, fost cineva recent la adresa din topic? Am fost aseară și am impresia ca m-a făcut la buzunare sa zic asa, nu mai răspunde la telefon și am și plecat din oraș ca altfel mergeam azi peste ea Cât ai luat gaură?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum