TheRadagon Reputație: 77 Postat Aprilie 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 6 Din ce reiese, stimabilul farafiltre e un nespălat....sa fi fost asa ?
Alita Reputație: 625 Postat Aprilie 6 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 6 Acum 2 minute, TheRadagon a spus: Din ce reiese, stimabilul farafiltre e un nespălat....sa fi fost asa ? Na fast așa. Ea a făcut confuzie și a Vb la modul general. Dar adevărul e că mulți merg cu igienă precară și vor fk și etc.
Rafa86 Reputație: -54 Postat Mai 13 Oras:Timis Oras:Timis Postat Mai 13 Acum 10 minute, Amalya255 a spus: Bună dragii mei, sunt noua in Timișoara! Sunt o fata cu bun simt, dornica sa te cunosc și sa ajung cu tine pe culmile plăcerii! Hai în cuibușorul meu pentru câteva clipe frumoase ! Pentru programari WhatsApp 💦💋💋💋💋 Servicii: 200 de lei finalizare (eta jumătate de ora :sex normal ,oral in functie de igiena ) 400 de lei ora ( 2 finalizari , sex normal ,oral în funcție de igiena , fk , 69 ,masaj profesional ) Superba poze si bine ai venit ca locatie unde o ai
Alita Reputație: 625 Postat Mai 13 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 13 Fk și 69 numa la oră? La jumătate de oră nu? Asa se înțelege.
cabal Reputație: -29 Postat Mai 13 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 13 Pai e noua sau nu mai e ? Daca are 3 topicuri nu prea pare :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13 Postat Mai 13 Acum 3 ore, cabal a spus: Pai e noua sau nu mai e ? Daca are 3 topicuri nu prea pare :)) Pe orașul vostru sunt noua !!
kropotkin Reputație: 46 Postat Mai 13 Postat Mai 13 32 minutes ago, Amalya255 said: Pe orașul vostru sunt noua !! Nu zic nu, posibil sa ma insele pe mine memoria , dar tu ai mai fost cu o colega pe nume Sofia cred. + chiar tu ai comentat pe topicul asta, vezi pagina trecuta, ziceai ceva de branza . + sunt cativa membri care te-au/v-au vizitat si pot confirma daca esti una si aceeasi In fine, rog moderatorii @cleopatra01 @Proffmod sa "dezuneasca" topicurile daca ei considera necesar. Eu nu ma mai bag. PS: minusul ala m-a durut foarte tare 1
M0ff0ss Reputație: 724 Postat Mai 13 Oras:T M Oras:T M Postat Mai 13 Acum 39 minute, Amalya255 a spus: Pe orașul vostru sunt noua !! Sunt recenzii și discuții despre tine în luna feb.. cum ești "nouă"?
SeqenenraTaa Reputație: 265 Postat Mai 13 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 13 Acum 8 ore, Amalya255 a spus: Bună dragii mei, sunt noua in Timișoara! Sunt o fata cu bun simt, dornica sa te cunosc și sa ajung cu tine pe culmile plăcerii! Hai în cuibușorul meu pentru câteva clipe frumoase ! Pentru programari WhatsApp 💦💋💋💋💋 Servicii: 200 de lei finalizare (eta jumătate de ora :sex normal ,oral in functie de igiena ) 400 de lei ora ( 2 finalizari , sex normal ,oral în funcție de igiena , fk , 69 ,masaj profesional ) Ești drăguță. Ai prima postare in topicul vechi pe 4 Aprilie deci nu ești noua. Poate ești in inimile noastre nouă 😁 Întrebarea reala, la ce emisiune te uitai acolo? 😁
Membru Premium farafiltre Reputație: 4894 Postat Mai 13 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Mai 13 Acum 4 ore, kropotkin a spus: *ziceai ceva de branza Cu cat ii mai maturata, cu atat mai pretioasa. Daca are si specificatia DOP, deja ii de alt nivel😉 dag dal gas!
DorelAssLove Reputație: 13 Postat Mai 13 Oras:Pizdenia Oras:Pizdenia Postat Mai 13 Acum 11 ore, Amalya255 a spus: ❤️ Ești frumușică păcat de rujul ăla dat peste buza :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14 Postat Mai 14 Acum 12 ore, kropotkin a spus: Nu zic nu, posibil sa ma insele pe mine memoria , dar tu ai mai fost cu o colega pe nume Sofia cred. + chiar tu ai comentat pe topicul asta, vezi pagina trecuta, ziceai ceva de branza . + sunt cativa membri care te-au/v-au vizitat si pot confirma daca esti una si aceeasi In fine, rog moderatorii @cleopatra01 @Proffmod sa "dezuneasca" topicurile daca ei considera necesar. Eu nu ma mai bag. PS: minusul ala m-a durut foarte tare Nu am avut cont pe forum ,am lucrat pe altceva și am stat decât 2 zile
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14 Postat Mai 14 Bună dimineața dragilor . Programări pe WhatsApp haide-ti la Cafeluta🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum