Sari la conținut

De evitat deplasări 0720 807 025

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara tuturor , a fost la mine acum 2 seri am stabilit cu ea 400 de lei o finalizare in loc de 500 cat cerea prima data doar ca e fata e pusa pe fast fuck grav . A supt-o cu prezervativ maxim 10 secunde in anunțul de pe what app a specificat ca oral neprotejat in funcție de igienă  , eu iesind din dus inainte sa vina cu 10 minute inainte eram epilat curat ma rog trecem peste acest aspect la normal ma intreaba ce pozitie prefer ii zic eu capra , s a asezat doar ea in pat, eu pe marginea patului pentru mine era incomod dupa o scot si ea face gata ti-ai dat drumu nu trecuse nici macar 4 minute si eu ii zic nu si ii spun intoarce-te cu fata si fa-mi laba ca sa pot termina ca altfel nu pot in sfarsit termin eu in prezervativ se imbraca si se pleaca cu o viteza mare . Cea mai mare țeapă pe care am luat-o in voata mea pw deplasări,  400 de lei aruncați pe geam pentru nimic . Pozele sunt reale doar ca e pusa pe fast fuck grav cred ca e obligata sa faca treaba asta . 

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Nu te îmbăta cu apă rece. Și dacă nu negocia tot asa se comporta. Altfel nu ceda la nici o negociere

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...