crysty2401 Reputație: 39 Postat Februarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16 Buna seara tuturor , a fost la mine acum 2 seri am stabilit cu ea 400 de lei o finalizare in loc de 500 cat cerea prima data doar ca e fata e pusa pe fast fuck grav . A supt-o cu prezervativ maxim 10 secunde in anunțul de pe what app a specificat ca oral neprotejat in funcție de igienă , eu iesind din dus inainte sa vina cu 10 minute inainte eram epilat curat ma rog trecem peste acest aspect la normal ma intreaba ce pozitie prefer ii zic eu capra , s a asezat doar ea in pat, eu pe marginea patului pentru mine era incomod dupa o scot si ea face gata ti-ai dat drumu nu trecuse nici macar 4 minute si eu ii zic nu si ii spun intoarce-te cu fata si fa-mi laba ca sa pot termina ca altfel nu pot in sfarsit termin eu in prezervativ se imbraca si se pleaca cu o viteza mare . Cea mai mare țeapă pe care am luat-o in voata mea pw deplasări, 400 de lei aruncați pe geam pentru nimic . Pozele sunt reale doar ca e pusa pe fast fuck grav cred ca e obligata sa faca treaba asta .
sorinalexandru Reputație: 532 Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 După ce ca ai negociat cu ea cum ai fi vrut să fie ?:)) 1
ristian Reputație: 248 Postat Februarie 17 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 17 Nu te îmbăta cu apă rece. Și dacă nu negocia tot asa se comporta. Altfel nu ceda la nici o negociere 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum