s0rin1978 Reputație: 430 Postat Martie 31, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 31, 2014 YKA,asta e psihologie feminina,la barbati se aplica mai putin,doar daca au un psihic labil;la 14ani am fost dezvirginat de-o grasa de 18ani,beata si transpirata ,dar macar nu mai eram virgin,o mare realizare ,si uite,tot femeile imi plac...prea mult chiar de obicei exemplul personal e cel mai prost .. si sa stii ca nu e chiar asa cum zici tu ... nu e ceva anormal ca dupa o prima experienta nereusita ..destui barbati sa stea mult sa se gandeasca pana sa mai faca al doilea pas ... ca pana la urma isi revin la normal si invata ca pizda nu se refuza, pe orice gloaba ar fi, e partea a doua .. si ca pana la urma ajung sa fuga dupa diverse experiente sexuale si chiar sa le plateasca, e iar adevarat Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 31, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 31, 2014 .apropo cand ne dezverginam odata? Credeam ca agatatul virtual e apanajul Sorinei ,eu vreau sa cred ca esti mult mai inteligenta si versata decat atat,din ce am dedus din posturile tale de obicei exemplul personal e cel mai prost .. si sa stii ca nu e chiar asa cum zici tu ... nu e ceva anormal ca dupa o prima experienta nereusita ..destui barbati sa stea mult sa se gandeasca pana sa mai faca al doilea pas ... ca pana la urma isi revin la normal si invata ca pizda nu se refuza, pe orice gloaba ar fi, e partea a doua .. si ca pana la urma ajung sa fuga dupa diverse experiente sexuale si chiar sa le plateasca, e iar adevarat Hai mai,e o pula-n pizda,It's not rocket science ;stiu,sunt un insensibil Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Martie 31, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 31, 2014 Hai mai,e o pula-n pizda,It's not rocket science ;stiu,sunt un insensibil te credeam mai filozof Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 31, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 31, 2014 Filozofia m-a facut cerebral si insensibil,pe bune ;daca stai si gandesti logic si la rece,la prea multe lucruri insignifiante li se atribuie valori sentimentale supraevaluate Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Martie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2014 Credeam ca agatatul virtual e apanajul Sorinei ,eu vreau sa cred ca esti mult mai inteligenta si versata decat atat,din ce am dedus din posturile tale Hai mai,e o pula-n pizda,It's not rocket science ;stiu,sunt un insensibil O femeie plina de imaginatie,viseaza si fascineaza barbatii prin farmecul ei-nu compara persoane pe care nu le cunosti,doar pentru faptul ca sunt directe-cat despre inteligenta-pun un pret mai mare pe inteligenta barbatului nu a mea,...asta in cazul in care ma intereseaza(intim) persoana. Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Scuze pt comparatie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum