Sari la conținut

❌ indisponibila ❌

Postări Recomandate

• Telefon: 0727514031
  • Oras:Fericirii
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

IMG_20250124_193913.jpg.33c3aab6b7e15e91406d605ed2b3ab7c.jpg

• Ad3la a schimbat titlul în ❌ indisponibila ❌
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vizita s-a încheiat 

• Oras:cuca măcăii
  • Oras:cuca măcăii
Postat
16 hours ago, maleacatalin said:

Stiti tigancusele alea ce stateau in poarta la casele cu pamant batatorit in curte? Alea de vorbeau in coltu gurii si prelungeau ultimul cuvant, care spargeau seminte si te intrebau daca vrei ceva?!

Alea erau niste doamne pe langa asta. Este de recomandat cu drag la dusmani!!! Absolut odios!

De ce, bre? Ce ți-a făcut? Nu am fost la ea dar văd în poze că are o pizdă puternic dezvoltată, citesc pe aici că acceptă spermă-n gât, scrie corect, fără greșeli gramaticale. Ne explici cu ce greșește?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 24 minute, daulimbi a spus:

De ce, bre? Ce ți-a făcut? Nu am fost la ea dar văd în poze că are o pizdă puternic dezvoltată, citesc pe aici că acceptă spermă-n gât, scrie corect, fără greșeli gramaticale. Ne explici cu ce greșește?

Este un pește care comentează pe toate orașele unde mă duc, cred că o deranjez pe femeia lui , dacă ai observat la toate femeile comentează prost 

• Oras:Bucuresti
Postat
La 27.09.2025 la 11:25, Ad3la a spus:

Este un pește care comentează pe toate orașele unde mă duc, cred că o deranjez pe femeia lui , dacă ai observat la toate femeile comentează prost 

Mi-as dori sa fiu peste, dar s-a lipit munca de mine. Ai uitat cand imi spunei ca faci de toate iar la fata locului nici prosop nu aveai, masajul e o gluma proasta, COF nu, iar cam toata lista ce minteai la telefon ca o faci, nu o mai faceai. Nu te mai dai turcoaica? Bahnita de baia-mare!  Mai era o negresa cu tine, dar tinerica, nu am incercat avand in vedere de initiator a avut...Esti urata din toate punctele, macar ambalaj sa fi avut,ca meseria o cere.

Exista curve doamne respectabile si prostituate de caruta cu coviltir!

Nu ma credeti? Incercati si vedeti, aici e rubrica de recenzii, in loc sa imi multumiti, sunteti sceptici. 

Postat
La 27.09.2025 la 11:03, daulimbi a spus:

Atat spun, ca de sex nu e cazul. A zis ca are pat de masaj si e priceputa ca a facut cursuri. Practic m-a mangaia usor. De nervi, am pus-o pe pat si i-am aratat cum se face, a spus " - A da' tu esti priceput, ai mai facut?! ". Plm...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...