Rrroberta Reputație: 64 Postat Februarie 19 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Postat Februarie 19 ❤️Bună, mă numesc Roberta am 30ani, 1.65înălțime, 60kg,sunt pentru prima dată în orașul tău și tot prima dată și pe această platformă .Sunt o brunetă fără fițe și inhibiții care te invită să trăiești o experiență plăcută, în locația mea discretă și intimă. Sunt o fire deschisă iar serviciile mele sunt de calitate, fără grabă. Rog și ofer maximă discreție, igienă, punctualitate. 💋Serviciile mele sunt: * oral protejat/ neprotejat (in funcție de igienă) * normal protejat * mici fantezii ( anilingus,cunnilingus pasiv footfetish, 69, diferite poziții ) *fk (în funcție de igienă și compatibilitate ) * masaj de relaxare ( doar la oră) * finalizarea corporală *accept si finalizare orală CIM (extra 50 )sau facială COF (extra 50 ) 🎁Cadoul meu este de 150 - finalizarea (30minute) sau 300lei- ora (60minute) 🎁 Cadoul rog sa fie înmânat discret la începutul întâlniri 😘 Contact :075719044 🎈 Nu acccept sex anal sau sex neprotejat, persoane în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe 🎈 ❤️Pentru detalii si programări răspund la Sms sau WhatsApp !! ❤️ Singurul oraș în care am activat este Oradea,va puteți face o părere despre mine pe topicul de acolo. O sa va rog sa îmi specificați orașul când mă contactați. Locația va fi în Maurer Residence. O sa fiu disponibilă începând de duminică. 1
Membru Premium zozozo Reputație: 1413 Postat Februarie 19 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Februarie 19 2
Rrroberta Reputație: 64 Postat Februarie 19 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Februarie 19 Hei, din păcate nu o sa mai ajung duminică la voi deoarece am întâmpinat o mica cu problema cu cazarea. Dar cum găsesc alta vă anunț!🤗😘
Rrroberta Reputație: 64 Postat Februarie 20 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Februarie 20 Hei dragilor🥰...maine va fi ultima zi in Oradea voi fi disponibilă până la ora 21:00🥰...vreau sa va multumesc tuturor pentru vizite si recenzii🥰 watshapp 💋
mandala69 Reputație: 168 Postat Februarie 20 Oras:ro Oras:ro Postat Februarie 20 Acum 51 minute, Rrroberta a spus: Hei dragilor🥰...maine va fi ultima zi in Oradea voi fi disponibilă până la ora 21:00🥰...vreau sa va multumesc tuturor pentru vizite si recenzii🥰 watshapp 💋 Ai greșit orașul😂
Rrroberta Reputație: 64 Postat Februarie 20 Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0757519044 Oras:Oradea Disponibila Autor Postat Februarie 20 1 oră în urmă, mandala69 a spus: Ai greșit orașul😂 Daa acum am văzut și eu 😁 e prima dată când folosesc forumul și e greu cu acomodarea, îmi cer scuze ,💋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum