Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 22 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 22 Buna baieti , numele meu este Alexandra (Alexa). Incepand cu ziua de luni voi fi la voi in oras pentru cateva zile. Va rog sa specificati pana la ce ora pot sa va raspund la mesaje si de asemenea, va rog, sa menționati orașul din care se face programarea, activitatea mea principala fiind in Cluj. Mai jos gasiti topicul de pe cluj https://nimfomane.com/forum/topic/113831-xalexa-0757797013/page/48/ De asemenea gasiti lista cu servici mai jos . Pupici 🌸🤗 Servicii🤍 🎀OP/ON in funcție de igiena. 🎀Normal, DOAR PROTEJAT. 🎀69. 🎀Finalizare corporala. 🎀Sarutari, atingeri corporale. 🎀Diferite pozitii. 🎀Mici fantezii. 🎀Masaj de relaxare (doar la ora). 🎀Foot fetish. 30 min 200 RON (1 finalizare) 60 min 400 RON (2 finalizări ) Out call, doar la pensiune sau hotel 600 RON. 📞 0757797013 Programări doar watsapp 🌸 ⛔️nu fac sex normal neprotejat ⛔️nu fac anal ⛔️nu accept persoane sub influența alcoolului 🍷 ⛔️nu accept persoane sub influența drogurilor 💊 ⛔️nu accept persoane cu bile sau alte accesorii ⛔️nu accept FK 1
rechinii77 Reputație: 51296 Postat Februarie 22 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 22 Am stiut ca ai sa vii pe la noi Alexa😉🥰 Te pwp💋 4
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 22 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 22 1 oră în urmă, rechinii77 a spus: Am stiut ca ai sa vii pe la noi Alexa😉🥰 Te pwp💋 Hey , ai simțit tu ceva 😉te pup
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4163 Postat Februarie 23 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat Februarie 23 Acum 14 ore, Xalexax a spus: Buna baieti , numele meu este Alexandra (Alexa). Incepand cu ziua de luni voi fi la voi in oras pentru cateva zile. Va rog sa specificati pana la ce ora pot sa va raspund la mesaje si de asemenea, va rog, sa menționati orașul din care se face programarea, activitatea mea principala fiind in Cluj. Mai jos gasiti topicul de pe cluj https://nimfomane.com/forum/topic/113831-xalexa-0757797013/page/48/ De asemenea gasiti lista cu servici mai jos . Pupici 🌸🤗 Servicii🤍 🎀OP/ON in funcție de igiena. 🎀Normal, DOAR PROTEJAT. 🎀69. 🎀Finalizare corporala. 🎀Sarutari, atingeri corporale. 🎀Diferite pozitii. 🎀Mici fantezii. 🎀Masaj de relaxare (doar la ora). 🎀Foot fetish. 30 min 200 RON (1 finalizare) 60 min 400 RON (2 finalizări ) Out call, doar la pensiune sau hotel 600 RON. 📞 0757797013 Programări doar watsapp 🌸 ⛔️nu fac sex normal neprotejat ⛔️nu fac anal ⛔️nu accept persoane sub influența alcoolului 🍷 ⛔️nu accept persoane sub influența drogurilor 💊 ⛔️nu accept persoane cu bile sau alte accesorii ⛔️nu accept FK Bună! Eu nu am știut că vii, dar îți spun bun venit la Oradea. 😘🐼 2
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 23 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 23 Acum 1 oră, ursuletulpanda a spus: Bună! Eu nu am știut că vii, dar îți spun bun venit la Oradea. 😘🐼 Buna , mulțumesc 🤗 1
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 23 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 23 Buna dragilor. Am ajuns mai repede decat am preconizat. Pot sa primesc si astazi vizite intre orele 18:00-22:00. 🤗 3
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 24 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 24 Buna dimi , disponibilă de la 9:30. programari doar watsapp 🤗 2
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 24 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 24 😈 4
drynkman Reputație: 25 Postat Februarie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 24 Am fost azi la Alexa,o fată frumoasă și la față și la corp,on. bun,69,sărutări pe față și corp cu destulă pasiune,are o păsărică,dulce,np.schimbat 3 poziții,se mișcă bine,sa umezit natural,geme ușor ,știe să fie pe placul bărbatului,se implică la maxim să te satisfacă,nu te grăbește de loc,e simpatică și drăguță foc.o recomand cu încredere. 1
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 25 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 25 Acum 12 ore, drynkman a spus: Am fost azi la Alexa,o fată frumoasă și la față și la corp,on. bun,69,sărutări pe față și corp cu destulă pasiune,are o păsărică,dulce,np.schimbat 3 poziții,se mișcă bine,sa umezit natural,geme ușor ,știe să fie pe placul bărbatului,se implică la maxim să te satisfacă,nu te grăbește de loc,e simpatică și drăguță foc.o recomand cu încredere. Hei , mulțumesc pentru recenzie . o zi frumoasa !🤗
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 25 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 25 Buna dimi , ultimele doua zile . 🤗🤗 disponibila 😈 3
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 26 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 26 Buna dimi , ultima zi . Program 9-16 🤗🤗 2
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 26 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 26 Hello dragilor , șederea mea sa încheiat . va mulțumesc pentru seriozitate , vizite și cuvintele frumoase , ne revedem la următoarea vizita . zi frumoasa ! 🤗☀️ 1
xxx89oradea Reputație: 9 Postat Februarie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 26 La revedere când mai vii pe la noi ! Am vizitat-o azi pe Frumoasa Xalexax. Companie super plăcută! Programare fc pe WhatsApp. Apartamentul ok da din păcate patu cam nașpa! Data viitoare cred că va fi mai atentă la asta, de si nu era vina ei . Mă aștepta în costumatia din poza de mai sus ! Este foarte frumoasa! Eu sincer ma-m simțit la ea ca la o iubită. Ff naturală. Multe mângâieri sărutări pe corp, pe gât. A fost o experiență ff plăcută. Am stat doar o finalizare. Așa am fc Programare. Da data viitoare când mai vine stau o oră. Oral placut umed! Actiune ok am schimbat 3 poziți , geme ușor. Deci chear ai impresia că îi face plăcere. Achitat 200 ron . Am stat aprox 30 minute. Note: Locatie ok prosop curat! 10 . Pat -1 Aspect 9,5 Actiune 9,5 - 10 poate data viitoare De revenit ptr mine da ! 1 1
Xalexax Reputație: 220 Postat Februarie 26 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Februarie 26 Acum 53 minute, xxx89oradea a spus: La revedere când mai vii pe la noi ! Am vizitat-o azi pe Frumoasa Xalexax. Companie super plăcută! Programare fc pe WhatsApp. Apartamentul ok da din păcate patu cam nașpa! Data viitoare cred că va fi mai atentă la asta, de si nu era vina ei . Mă aștepta în costumatia din poza de mai sus ! Este foarte frumoasa! Eu sincer ma-m simțit la ea ca la o iubită. Ff naturală. Multe mângâieri sărutări pe corp, pe gât. A fost o experiență ff plăcută. Am stat doar o finalizare. Așa am fc Programare. Da data viitoare când mai vine stau o oră. Oral placut umed! Actiune ok am schimbat 3 poziți , geme ușor. Deci chear ai impresia că îi face plăcere. Achitat 200 ron . Am stat aprox 30 minute. Note: Locatie ok prosop curat! 10 . Pat -1 Aspect 9,5 Actiune 9,5 - 10 poate data viitoare De revenit ptr mine da ! Hey , mulțumesc pentru cuvintele frumoase . cu siguranța voi fi mai atenta doar ca după cum spuneam dintr-o poza nu îmi dau seama 🤣🤦🏻♀️ Dar cu siguranța va fi mult mai ok data viitoare . te pup o zi frumoasa !🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum