Sari la conținut

Sugardaters pe Sibiu

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Salutare, nu știu dacă am postat bine sper ca da. Am și eu o întrebare pe aici pe la noi.. ați marcat careva cu site-ul ăsta? De curând mi-am făcut cont și m-au agățat câteva fete însă nu știu cum e treaba pe aici nu l-am folosit niciodată, dacă știți careva cum e treaba și dacă ați marcat ceva aștept pm sau reply înainte să fac ceva 😅

Postat

Din Sb ? Multe vor să le cumperi contentul prima dată și după întâlniri, ceea mie îmi miroase a țeapă. În rest doar tipe dubioase , pentru mine a fost un eșec și bani aruncați deampulea. 
dacă ai niște username spune-mi și verific 

Postat

Te salut, o să îți las mesaj însă eu am întâlnit și tipe fără content, la alea nici măcar nu le mai răspundeam sau așa, deci dacă mai avem colegi aștept pm să nu scrieți aici dacă nu vreți 

Postat
16 hours ago, Jhonny99 said:

Te salut, o să îți las mesaj însă eu am întâlnit și tipe fără content, la alea nici măcar nu le mai răspundeam sau așa, deci dacă mai avem colegi aștept pm să nu scrieți aici dacă nu vreți 

N-a primit nici un mesaj! Ar fi interesant sa comparam preturile :)

Postat

Nu pot trimite mesaje, nu înțeleg de ce, eventual lasă-mi un mail sau Instagram ceva să ne auzim acolo sau dacă poți tu, trimite-mi tu un mesaj 

Postat
2 hours ago, Jhonny99 said:

Nu pot trimite mesaje, nu înțeleg de ce, eventual lasă-mi un mail sau Instagram ceva să ne auzim acolo sau dacă poți tu, trimite-mi tu un mesaj 

[email protected] - Triite-mi mail aici si discutam. Sunt curios daca preturile cerute de caprioarele de pe SD coincid, sau zic dupa cum bate vantul. 

Postat

Până pierdeti timpul cu țepele de pe sugar de banii i îi dați la Giulia la buci sa sara vecinul de sub apartament 

Postat
1 hour ago, urban07 said:

Până pierdeti timpul cu țepele de pe sugar de banii i îi dați la Giulia la buci sa sara vecinul de sub apartament 

Ii dau la buci si ei colegu', e pula pentru toate stai linistit! 

Postat

Salut,

Eu in Sibiu am găsit doar câteva, toate cu content. In schimb m-am întâlnit la Sibiu cu tipe din București, Pitești, Cluj, Timișoara.

Mersi

Postat
Acum 51 minute, Hodin a spus:

Ii dau la buci si ei colegu', e pula pentru toate stai linistit! 

Eu de bani ziceam,daca sunt și de aia, spor!😈😈😈😈😈

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...