Jhonny99 Reputație: 0 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23 Salutare, nu știu dacă am postat bine sper ca da. Am și eu o întrebare pe aici pe la noi.. ați marcat careva cu site-ul ăsta? De curând mi-am făcut cont și m-au agățat câteva fete însă nu știu cum e treaba pe aici nu l-am folosit niciodată, dacă știți careva cum e treaba și dacă ați marcat ceva aștept pm sau reply înainte să fac ceva 😅
Hodin Reputație: 92 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23 Din Sb ? Multe vor să le cumperi contentul prima dată și după întâlniri, ceea mie îmi miroase a țeapă. În rest doar tipe dubioase , pentru mine a fost un eșec și bani aruncați deampulea. dacă ai niște username spune-mi și verific
Jhonny99 Reputație: 0 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 23 Te salut, o să îți las mesaj însă eu am întâlnit și tipe fără content, la alea nici măcar nu le mai răspundeam sau așa, deci dacă mai avem colegi aștept pm să nu scrieți aici dacă nu vreți
Hodin Reputație: 92 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 16 hours ago, Jhonny99 said: Te salut, o să îți las mesaj însă eu am întâlnit și tipe fără content, la alea nici măcar nu le mai răspundeam sau așa, deci dacă mai avem colegi aștept pm să nu scrieți aici dacă nu vreți N-a primit nici un mesaj! Ar fi interesant sa comparam preturile
Jhonny99 Reputație: 0 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Februarie 24 Nu pot trimite mesaje, nu înțeleg de ce, eventual lasă-mi un mail sau Instagram ceva să ne auzim acolo sau dacă poți tu, trimite-mi tu un mesaj
Hodin Reputație: 92 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 2 hours ago, Jhonny99 said: Nu pot trimite mesaje, nu înțeleg de ce, eventual lasă-mi un mail sau Instagram ceva să ne auzim acolo sau dacă poți tu, trimite-mi tu un mesaj [email protected] - Triite-mi mail aici si discutam. Sunt curios daca preturile cerute de caprioarele de pe SD coincid, sau zic dupa cum bate vantul.
urban07 Reputație: 422 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 Până pierdeti timpul cu țepele de pe sugar de banii i îi dați la Giulia la buci sa sara vecinul de sub apartament
Hodin Reputație: 92 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 1 hour ago, urban07 said: Până pierdeti timpul cu țepele de pe sugar de banii i îi dați la Giulia la buci sa sara vecinul de sub apartament Ii dau la buci si ei colegu', e pula pentru toate stai linistit!
marelligabriel Reputație: 46 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Salut, Eu in Sibiu am găsit doar câteva, toate cu content. In schimb m-am întâlnit la Sibiu cu tipe din București, Pitești, Cluj, Timișoara. Mersi
urban07 Reputație: 422 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 Acum 51 minute, Hodin a spus: Ii dau la buci si ei colegu', e pula pentru toate stai linistit! Eu de bani ziceam,daca sunt și de aia, spor!😈😈😈😈😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum