Sari la conținut

Bianca, sunt nou venita in Targoviste! 0724780434

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Bruneta sexy, 22 de ani,1,65 , 54kg ,ofer companie intima de calitate domnilor seriosi si manierati, care se respecta cu adevarat. Discretie si igiena, poze este reala 100% .. sex oral neprotejat, sex normal in orice pozitie 150 lei/ora la tine sau la motel, NoN STOP : 0724780434

post-111874-0-74685200-1396116828_thumb.jpg

• Oras:targoviste
Postat

este  poza sigur reala,in afara de 69 , si ce este specificat mai faci  anal faci.

Postat

este  poza sigur reala,in afara de 69 , si ce este specificat mai faci  anal faci.

Poza este reala 100%..pot face confirmarea prin web... anal nu..in rest fac orice

Postat

Bianca, ar trebui sa ti faci cont propriu de user.....

Am incercat cam acum o saptamana sa imi fac cont.. de pe id.u [email protected] ... dar nu am primit nici un mail pentru confirmare..

• Oras:dambovita
Postat

bianca este ok,arata mult mai bn in realitatate decat in poza, are sani mari frumosi hmm super delicioasa, nu face mofturi, nu este pe graba si cel mai important este ca face un oral de 10 +!! :atm :atm :atm

Postat

hai,lasa ne...ieri te ai inscris si vii cu vrajeli de astea.....In primul rand, Bianca,AdelinA SI eVELINA SUNT COLEGE,ASTA E EVIDENT...APOI, DACA ZICI CA AI VIZITA TO,SI CA NU ESTI UN CONT-CLONA SAU IMPRESARUL FETELOR,FA O RECENZIE!

Postat

hai,lasa ne...ieri te ai inscris si vii cu vrajeli de astea.....In primul rand, Bianca,AdelinA SI eVELINA SUNT COLEGE,ASTA E EVIDENT...APOI, DACA ZICI CA AI VIZITA TO,SI CA NU ESTI UN CONT-CLONA SAU IMPRESARUL FETELOR,FA O RECENZIE!

Asa este! eu cred ca adelina bianca sau evelina sunt una si aceasdi persoana!

Postat

nu trebuie sa ma crezi tu sau alcineva..daca vrei sa te convingi sun-o si gasestete cu ea si dp sa vedem daca tot la fel de tare-n gura mai esti:)))

Postat

Nu mai faceti afirmatii neadevarate..nu am peste si nu o sa am niciodata sunt pe cont propriu...nu dau eu aceste comentarii...este un client care a fost cu mine si si-a facut cont pentru a-mi face reclama...poate omul nu stie sa faca o recenzie si a lasat un simplu coment...chiar va rog frumos sa nu mai faceti niste afirmatii in necunostinta de cauza... Va multumesc...si iti multumesc si tie scumpydeliciosul pentru comentul dat..te pup

Postat

bai prietene, cred k tu nu ai ce face decat sa iti dai cu parerea pe aici, eu am zis parerea mea desprea ea, nu este contul ei..si numai face acuzati aiurea, daca nu ai 150 lei in buzunar k sa te convingi singur de serviciile ei este problema ta asa k numai acuza pe nimeni fara sa sti si fara sa fi sigur de ceea ce zici!!

Postat

Multumesc mult scumpideliciosu...si chiar asa este...faci acuzatii fara sa stii...vino la mine si vei vedea daca sunt eu sau nu....

Postat

SALUT...ADE SI BIANCA SUNT UNA SI ACEEAS PERSOANA DIN CATE AM INTELES EU...????....DAR EVELINA SUNT SIGUR CA NU ESTE TOT EA PTR CA AM FOST CU EA...EVELINA ESTE CA FIZIC 45 KG UMBRACATA TOTUL PROTEJAT...NOTE N-AM CE SA-I DAU CA RAMANE CORIGENTA...SLAB DE TOT IN TOATE PRIVINTELE IAR ALIS CARE ESTE BRUNETA MICUTA 1,60M 55KG ORAL SI NORMAL PROTEJAT...LA ORAL O LAS CORIGENTA PTR CA MAI MULT O FREACA IN TIMP CE O TINE PUTIN INTRE BUZE....SI SINCER VORBIND MAI CASTIGATI SUNTETI DACA LUATI FETELE LA NR...NU LA ORA....PTR CA TOT UN NR FACE INTR-O ORA...100 LEI NR CU 150 LEI ORA DAR NU MERITA 150 LEI ORA....SINCER NU SE MERITA 150 LEI ORA LA MULTE FETE FACAND TOTUL PROTEJAT

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...