Roxana98 Reputație: 1075 Postat Februarie 23 Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Postat Februarie 23 Heii oameni frumosi. Numele meu este Roxana si ma gandeam sa va fac o vizita. Imi puteti recomanda o zona a orasului unde este mai ok ? Va multumesc si duminica frumoasa 🌞🤗
Silvester66 Reputație: 6 Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 De evitat cartierul Micro 15, eventual cart Dacia si aleea Armatei. In rest celelalte zone de blocuri sunt ok: Centru, Progresu, Marasti,.... 1
Roxana98 Reputație: 1075 Postat Februarie 23 Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Autor Postat Februarie 23 Chiar acum, Silvester66 a spus: De evitat cartierul Micro 15, eventual cart Dacia si aleea Armatei. In rest celelalte zone de blocuri sunt ok: Centru, Progresu, Marasti,.... Multumesc
Silvester66 Reputație: 6 Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 2 hours ago, Roxana98 said: Multumesc Cu placerr! Te asteptam cu drag! 1
Silvester66 Reputație: 6 Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Buna, Iti las aici si recomandarile lui Eddie666 pentru o alta fata care dorea sa vina in Deva: " Din vizitele mele eu iti recomand : - blocurile noi de pe strada Pietroasa, Bld. Decebal blocul de langa Grande, - Bld. 22 decembrie blocul de langa frizeria Dany, - Bld. M. Kogalniceanu Blocul de vizavi de Unicarm si cateva locatii de pe Viitorului si Zamfirescu. Ar fi bine sa eviti blocul turn de langa McDonalds, dar pana la urma cel mai important sunt conditiile pe care le ofera apartamentul/garsoniera si nu zona in sine. Te asteptam cu drag si cu bratele deschise", locatii unde presupun ca sunt si apartamente in regim hotelier si sunt ok dpdv al zonei.
george13 Reputație: 10 Postat Martie 3 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 3 La 23.02.2025 la 16:06, Roxana98 a spus: Heii oameni frumosi. Numele meu este Roxana si ma gandeam sa va fac o vizita. Imi puteti recomanda o zona a orasului unde este mai ok ? Va multumesc si duminica frumoasa 🌞🤗 Bună Roxana Când ajungi la Deva?
Roxana98 Reputație: 1075 Postat Martie 3 Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Telefon: 0725695320 Oras:Romania Disponibila Autor Postat Martie 3 1 oră în urmă, george13 a spus: Bună Roxana Când ajungi la Deva? Buna. Momentan nu voi ajunge. Dar voi anunta aici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum