Sari la conținut

0793196583 evitați dacă nu vreți sa va stricați buna stare

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

După câteva săptămâni în care am stat cuminte,am decis sa îmi rezerv puțin timp alaturi de o companie plăcută și din nefericire am dat peste aceasta fetiță draguta într-adevăr dar lipsita de respect . A cerut 200 lei pt o finalizare, după ce i-am dat banii a zis ca la ea durează maxim 15 min o finalizare ,ca cele care stau 30 sunt fomiste :)))) Sa nu va mai zic de locatie care este groznica ,zici ca esti la camin de nefamiliști...I-am dat o m*ie și am f*tut-o asa in scârbă cu gandul in alta parte ca să numai stau de cearta cu ea sa-în cerut banii înapoi. Evitați aceasta blonda adresa este pe alexandru obregia nr 18. 

• Like 1
  • Proffmod a schimbat titlul în 0793196583 evitați dacă nu vreți sa va stricați buna stare
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 7 ore, jamaica123 a spus:

După câteva săptămâni în care am stat cuminte,am decis sa îmi rezerv puțin timp alaturi de o companie plăcută și din nefericire am dat peste aceasta fetiță draguta într-adevăr dar lipsita de respect . A cerut 200 lei pt o finalizare, după ce i-am dat banii a zis ca la ea durează maxim 15 min o finalizare ,ca cele care stau 30 sunt fomiste :)))) Sa nu va mai zic de locatie care este groznica ,zici ca esti la camin de nefamiliști...I-am dat o m*ie și am f*tut-o asa in scârbă cu gandul in alta parte ca să numai stau de cearta cu ea sa-în cerut banii înapoi. Evitați aceasta blonda adresa este pe alexandru obregia nr 18. 

E mai fomista ea daca fin dureaza 15min🤦‍♂️👎

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
9 hours ago, jamaica123 said:

fetiță draguta

Adică confirmi pozele din anunț? La "ma anunți cu 15min când vrei sa vii" la ce te-ai putea aștepta?

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...