Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 4 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 4 ❌ Locuri indisponibile pentru astăzi, programări disponibile pentru mâine ❌
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 ♥️ Neața dragii mei, astăzi voi fi la birou de la ora 12:00 ♥️
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 ♥️ Disponibilă de la ora 13:00 ♥️
sweetlover2 Reputație: 18 Postat Aprilie 5 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 5 Mai ești la Galați ? 1 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Acum 2 minute, sweetlover2 a spus: Mai ești la Galați ? Da mai sunt la Galați și voi mai sta câteva zile.
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 ✅ Disponibilă de la 18:00 la 21:00 ✅
robert1997 Reputație: 10 Postat Aprilie 5 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Aprilie 5 Poze ceva de actualitate?merci🌈
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 ♥️
Amfostaici Reputație: 748 Postat Aprilie 5 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Aprilie 5 Pune si cu sanii o poza ca se aude ca te invelesti cu ele ce lasate sunt....de spate ne am saturat 1 1 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Acum 21 ore, Amfostaici a spus: Pune si cu sanii o poza ca se aude ca te invelesti cu ele ce lasate sunt....de spate ne am saturat 🤣🤣🤣🤣 Da mă învelesc cu ele , vino și tu să te învelesc și pe tine🤣🤣🤣🤣 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 ❌ Locuri indisponibile pentru astăzi, programări disponibile pentru mâine ❌ ♥️ Mâine va fi ultima zi ♥️
Amfostaici Reputație: 748 Postat Aprilie 5 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Aprilie 5 Acum 42 minute, Ad3la a spus: Da mă învelesc cu ele , vino și tu să te învelesc Pana nu pui una stand in picioare nici ca vin,daca stau chiar asa tantose nu ai avea nicio problema sa pui si o poza din picioare cu ele la vedere,poza asta mi se pare ca ai mai puso si la inceputul topicului,asa ca degeaba,cine stie de cati ani este 1
L1viu Reputație: 808 Postat Aprilie 5 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 5 Acum 48 minute, Ad3la a spus: 🤣🤣🤣🤣 Da mă învelesc cu ele , vino și tu să te învelesc și pe tine🤣🤣🤣🤣 Ai mai pus-o de câteva ori...vorba colegului...ceva actual ? De poze vechi suntem "sătui" 😉 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Acum 14 minute, Amfostaici a spus: Pana nu pui una stand in picioare nici ca vin,daca stau chiar asa tantose nu ai avea nicio problema sa pui si o poza din picioare cu ele la vedere,poza asta mi se pare ca ai mai puso si la inceputul topicului,asa ca degeaba,cine stie de cati ani este Dar nici nu-mi doresc să vii, să-mi lași ultimele cifre să te și blochez 🤭🤣 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 5 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 5 Acum 10 minute, L1viu a spus: Ai mai pus-o de câteva ori...vorba colegului...ceva actual ? De poze vechi suntem "sătui" 😉 O să fac mâine poze, momentan am treabă 1
Amfostaici Reputație: 748 Postat Aprilie 5 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Aprilie 5 Acum 3 ore, Ad3la a spus: Dar nici nu-mi doresc să vii Daca pui poza care elucideaza misterul,o sa vin si dupa iti zic si nr de telefon,oricum vad ca te ai cam iritat si o arzi ca in mahala,nu ti da arama pe fata,fii fata profi pana la capat.....asteptam poza... 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 8 ore, Amfostaici a spus: Daca pui poza care elucideaza misterul,o sa vin si dupa iti zic si nr de telefon,oricum vad ca te ai cam iritat si o arzi ca in mahala,nu ti da arama pe fata,fii fata profi pana la capat.....asteptam poza... Păi tu dacă ești un bărbat care se respectă, respectă și femeia, când tu jignești, cum ar trebui să răspund? Întâi uită-te în oglindă și apoi ar trebui să deschizi gura, și eu nu stau să fac la comanda nimănui poze, o să fac poze când o să am chef și timpul necesar 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 ♥️ Bună dimineața dragii mei, astăzi voi fi la birou de la ora 12:00 la 21:00 ♥️ ‼️ Ultimele zile ‼️
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 ♥️ Disponibilă de la ora 13:00 ♥️
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 ‼️ Ultima zi la voi în oraș ‼️
sweetlover2 Reputație: 18 Postat Aprilie 6 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 6 Păcat că pleci, nu trebuie să iei în seamă, sper că te mai întorci în zona noastră deoarece rar am întâlnit femei ca tine Te pup Adela 😘 1 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 1 minut, sweetlover2 a spus: Păcat că pleci, nu trebuie să iei în seamă, sper că te mai întorci în zona noastră deoarece rar am întâlnit femei ca tine Te pup Adela 😘 Stai liniștit, fiecare își spune părerea și fiecare crede ce vrea, eu nu am deranjat pe nimeni doar că niciodată în viață nu am stat să fiu la comanda cuiva. Plec deoarece am stat destul și mai am și alte orașe de vizitat unde am fost invitată, așa era în plan, nu este din cauza cuiva plecarea mea, am întâlnit oameni faini și mulțumesc la cei care mi-au călcat pragul și vă pup 💋 1
Lick88 Reputație: 200 Postat Aprilie 6 Oras:Prajiturica Oras:Prajiturica Postat Aprilie 6 On 4/3/2025 at 9:37 AM, Amfostaici said: Bogatie la galati,de cand a venit fata asta lucreaza numai full house si recenzii de actualitate,nevoie.....bravo tie pasarica inseamna ca faci bine ceea ce faci👌revin eu cu recenzie,daca colegii nu vor sa scrie sa vedem daca chiar asa bine e la tine de esti mereu full Nu te mai obosi. Țâțele nu se inveleste cu ele. Dar vreau sa spun ca si cei care au lasat recenzii de bine nu sunt intregi la cap. Rog adminiii sa ia masuri cu aceste recenzii la misto de 10 20 +++. Am ajuns la g1, intru in apartament, o gagica pe tocuri ce se prezenta bine la prima impresie intr o fustita. Trecuta la față, gen 45 chiar mai bine, machiata.. o intreb cati ani are si ma duc la dus. Imi raspunde ca are 100... in fine cand vin de la dus o gasesc dezbracata si s a schimbat situatia...Deci 100% de etnie, corp de baba, burta, sanii nu erau lasati dar departe de a fi frumosi... n am plecat ca au dat latraii astia 10 la oral, am zis sa vezi o ia toata, scuipata, linsa. M am dus cu gandu sa dau si eu o limba, n ai cummmm, oribil. Cand sa inceapa oralul ce sa vezi ca e protejat ca are amigdalitele inflamate. Ma dusesem pt o ora, dezamagire totala, noroc ca i am zis ca vedem pe parcurs cat stau, inainte sa se dezbrace. Oralul obosit rau, normalul hop ma doare, hop nu aluneca, hop putin scuipat, dar dai prea tare. In fine nu recomand nici la dusmani. Chiar ma intreb ce este in capul vostru de dati 200, 400 plus cim 100. Scuze eu nici gratis nu revin. Va rog nu mai faceti recenzii aiurea. 2 1
Amfostaici Reputație: 748 Postat Aprilie 6 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Aprilie 6 Acum 8 minute, Lick88 a spus: Nu te mai obosi Nu m a obosesc deloc,doar ca au ajuns prieteni de ai mei la ea si clar nu este de revenit,plus ca vorbeste foarte foarte urat prin mesaje......ba chiar pot face eu recenzie in locul prietenilor ca am 3 recenzii toate dezgustatoare.....degeaba imi dai minusuri la postari si mi faci reporturi sa mi de a avertismente,asta denota ce caracter ai....eu m a opresc aici,dar cumatra daca iti zice 1 2 3 ca esti naspa pai asa este......succes pe mai departe 2 1
Ad3la Reputație: 2853 Postat Aprilie 6 Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Telefon: 0727514031 Oras:Fericirii Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 4 minute, Amfostaici a spus: Nu m a obosesc deloc,doar ca au ajuns prieteni de ai mei la ea si clar nu este de revenit,plus ca vorbeste foarte foarte urat prin mesaje......ba chiar pot face eu recenzie in locul prietenilor ca am 3 recenzii toate dezgustatoare.....degeaba imi dai minusuri la postari si mi faci reporturi sa mi de a avertismente,asta denota ce caracter ai....eu m a opresc aici,dar cumatra daca iti zice 1 2 3 ca esti naspa pai asa este......succes pe mai departe Pai tu mă faci să vorbesc urât că nu știi nici sa te porți cu o femeie mai ales sa o respecți și de aceea nu vin femei aici că una doua este cu pește, una doua are țațele lăsate, una două este Baba, dar la tine nu te uiți în oglindă ? eu niciodată nu voi mai vizita orașul vostru deoarece unii sunt niste frustrați 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum