Sari la conținut

🍓Emma🍓Girlfriend Experience ❤️ 0756801823

Postări Recomandate

Reputație: 92
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita
Postat

@GeorgeFlex Emma a specificat ca nu e gata canalul. A zis ca o sa pună poze și video "fara cenzura, fara masca.......ceva mai real, mai sincer". Si rabdare.  Si eu sunt abonat și mă aștept sa apară cu fața asa cum e ea, ca să merite taxa de 23 euro. Asa înțeleg eu fara masca. Dupa ce o sa apara postarile o sa vin si eu cu o recenzie. 

PS. Dar oare nu ne indepartam de obiectiv cu OF? In fine, @Ema006900 te așteptăm inapoi ca te-am cam ratat.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 8/3/2025 at 12:57 PM, Ema006900 said:

Îți mulțumesc că ți-ai făcut cont doar ca să lași un feedback – chiar apreciez sinceritatea ta. ❤️

Înțeleg perfect dacă vibe-ul de început ți s-a părut altfel decât ce te așteptai, dar nu e vorba de nicio țeapă. Așa cum am menționat din start, săptămâna viitoare urmează postările speciale create doar pentru Only, cu un alt nivel de intensitate și intimitate.

Fiecare video și poză are o poveste în spate, un fir erotic gândit special – nu e conținut aruncat la întâmplare, și nici vulgar. Aleg conștient să păstrez misterul, inclusiv în privința feței, pentru că pentru mine erotismul e mai mult decât “a arăta tot”.

Nu am păcălit niciodată pe nimeni, nici aici, nici în cadrul întâlnirilor cu persoanele care au ales să mă cunoască. Dacă alegi să revii peste câteva zile, după ce apare conținutul complet, și să-mi mai lași o părere, îți voi fi recunoscătoare.

Te îmbrățișez, 
Emma❤️🍓

Dragut raspuns, apreciez.

Recunosc ca nu am studiat prea mult contextul, cum ca e un cont la inceput si de nu stiu cand vor incepe postari si bla bla si intr-adevar poate "m-am bagat in seama" putin cam prea repede, dar....

Inca sunt cel putin 75% de acord cu ce am scris inainte. Daca e un cont la inceput si "crestem" impreuna, poti incepe cu o subscriptie gratuita sau de 3-5$. Daca incepi cu 20$ sa stii ca se creaza niste asteptari foarte mari si automat feedback-ul va fi unul prezent si vehement. In plus, te asigur ca nu toata lumea va citi tot contextul de pe forum inainte de abonare pentru a oferi îngăduință. 

Nu imi doresc sa tin prelegeri de etica si de cum sa-ti faci tu strategiile doar zic de ce mie mi s-a parut "teapa". Intr-adevar, poate am fost putin cam prea direct in ce am scris nefiind constient de tot contextul, dar imi cam pastrez parerea.

Succes

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...