Sari la conținut

Erika❤️ 0799449446

Postări Recomandate

• Telefon: 0799449446
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu sunt Erika, am 22 de ani , sunt brunetă, 165cm  și 56kg❤️ Sunt înăltã am picioare lungi și subțiri fundul bombat și sâni frumosi. Sunt nouă în orașul tău și abia aștept să îți ofer momente de plăcere și relaxare🥰🥰. Fac totul cu pasiune si nu vei simți  discomfortsau graba. 🥰 Fiecare întâlnire cu mine va fi specială și de neuitat.🥰❤️
Sunt foarte curată, discretă și puțin nebunatică. 😋😋Dacă te-am intrigat și ți-au plăcut pozele mele, te invit să mă contactezi. 
Te rog să mă contactezi doar dacă ești într-o stare potrivită și fără accesorii neobișnuite. Nu răspund la numere private.
Te aștept pe WhatsApp pentru detalii și programări!
Cu drag,
Erika! 
O finalizare 200 
O ora 400 

Servicii: 
, sex doar protejat, oral neprotejat în funcție deigienă și 50 de lei contracost. 💦massaj, 69 săruturi pe corp, atingeri mângâieri 💋

037F60D1-75B9-4C6B-AFED-13B916D7251C.jpeg

DB4DF261-2809-4DD2-B20F-8590336FE355.jpeg

5133ed92-3ba9-4595-8c3e-99a75cb66d34.jpeg

6e0e0e55-36e6-4272-bb97-03849fc54e35.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Galati
Postat

Ai o părere foarte bună despre tine...nu este nimic rău în  asta 👌👍 din păcate "colegii" de la capitala..nu ai avut aceiași părere 🫣 nici cei din Mureș...sa știi ca Moldovenii sunt pretențioși 😁

Postat

@L1viu 🤣🤣🤣 ba cum ai gasit tot in 8 minute de la postare 🤣🤣🤣

Mai pune o bere in contul meu 🍻🍺

Hai noroc, 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, L1viu a spus:

Ai o părere foarte bună despre tine...nu este nimic rău în  asta 👌👍 din păcate "colegii" de la capitala..nu ai avut aceiași părere 🫣 nici cei din Mureș...sa știi ca Moldovenii sunt pretențioși 😁

Ok 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, L1viu a spus:

Nu toți au avut o părerea rea despre mine și majoritatea recenziilor de  pe forum sunt de la persoane care nu au venit la mine ca să mă cunoască în fine , mersi pentru părere😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 56 minute, Cosmin121 a spus:

Sper totusi ca ai gresit  preturile si nu ai observat inca😅😅😅

Eu merge cu prețul asta peste tot dar dacă in unele orașe nu se poate merge cu prețul ăsta plec in altul 

Postat
Acum 20 ore, Girex a spus:

@L1viu 🤣🤣🤣 ba cum ai gasit tot in 8 minute de la postare 🤣🤣🤣

Mai pune o bere in contul meu 🍻🍺

Hai noroc, 

Când vad anunțuri de genul....mai ales când descrierea nu bate deloc cu pozele...devin  "suspicios" 🫣 nu este greu sa găsești informații..doar trebuie sa le cauți 👌😉 în consecință pentru mine este de nevizitat...în orice caz e plimbareata și ea, nu face prea mulți "purici" într-un loc ...si asta e unul din primele indicii ca ceva nu e ok ...

Nu vorbim aici de alte fete, ca nu este etic ..si corect dar de ce fetele care sunt aici de mult timp, le știm cu toții  ..sunt apreciate și revizitate? Seriozitate, sevicii corecte, poze recente și neretusate.. si lista ar putea continua.

PS: pana la vara se mai strâng câteva beri 👌

Postat
Acum 5 minute, L1viu a spus:

Când vad anunțuri de genul....mai ales când descrierea nu bate deloc cu pozele...devin  "suspicios" 🫣 nu este greu sa găsești informații..doar trebuie sa le cauți 👌😉 în consecință pentru mine este de nevizitat...în orice caz e plimbareata și ea, nu face prea mulți "purici" într-un loc ...si asta e unul din primele indicii ca ceva nu e ok ...

Nu vorbim aici de alte fete, ca nu este etic ..si corect dar de ce fetele care sunt aici de mult timp, le știm cu toții  ..sunt apreciate și revizitate? Seriozitate, sevicii corecte, poze recente și neretusate.. si lista ar putea continua.

@L1viu sunt dispus sa dau si doua navete de bere buna daca ai informatii, sunt dispus sa fac asta sa nu mai patesc sa ajung la unele care vin pe fast fuck sau cu mofturi.

Cum ziceai, avem unde merge dar e frumos cateodata sa mai incerci ceva nou 🤣

spor si inca o data 🫡

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, L1viu a spus:

Să ști ca descrierea mă reprezintă și pozele sunt 100% reale și cu descrierea , te pup 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă❤️

4B3A9ED8-78CE-4202-B17F-A9FB46D45C9D.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...