Sari la conținut

0771021931 Andreea /Roxana De Evitat

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Fiindca  celelalte fete nu lucrau si era o ora tarzie  Am ajuns la tanara domnișoara si am avut parte de una din cele mai proaste experiente,  total neinteresata și necomunicativa , ma cer la dus imi spune , nu este inclus la o finalizare ...pana la urma am reusit sa merg la baie ...m-am sters cu tricoul ...prosop lipsa ..., apoi ajuns in camera ...imi spune ca nu prea mai e timp decat de un oral , apropo era îmbrăcată,  la fata locului dintr-o data oral neprotejat extra 100 , in mesaje am specificat ca vreau on si a spus depinde de igiena , imi face cu mana putin apoi ma roaga sa pun eu prez si a urmat un oral mediocru ...tot cu ochii pe ceas , face cateva minute apoi ii zic sa se dezbrace puțin sa facem normal,  imi zice nu mai e timp dau prezervativul jos și  plec ... Mare țeapă de 200 de lei ...ma mir ca nu voia doar sa ne uitam unul la altul , intradevar , a spus ca e noua in domeniu dar se coporta de zici ca nu a facut niciodata sex ...voi ce parere aveti , a mai fost cineva ?

• Like 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în 0771021931 Andreea /Roxana De Evitat
Postat

Eu unu nu rămâneam,ma îmbrăcăm și plecam....mai prinde 2,3 asa si-a scos câteva milioane pe zi ! Noi le invatam asa,deacolo și tupeul asta fantastic până prinde pe unu de le aduce la realitate și apoi tot ele se plâng ca anunț clienți cum sunt!

Postat

Find in trecere prin Sibiu am sunat și eu la domnișoara eu am avut noroc o fost prosop la baie și cu mine o început cu figuri o zis că dacă vreau oral neprotejat mai costă 100 in plus i-am zis că nu așa ne-am intales la telefon și i-am cerut bani înapoi o început să facă figuri că ea îmi își oprește 100 de lei  pentru deranj i-am zis că nu se poate așa ceva o pus mâna pe telefon și o sunat pe unul în timp ce eu mă îmbracam ,nu am auzit ce o vorbit cu ăla ,eu i-am zis că dacă vrea al aștept sau să mă aștepte el pe mine că cobor Mio dat banii am ieșit pe ușă ascuns jos mă așteptam să mă aștepte cineva dar nu era nimeni.

Toate se întâmplă și din cauza noastră că suntem prea slabi uni avem familie și nu vrem probleme alți sunt mai slabi de îngeri eu chiar îmi doresc să dau de un peste sa al bag în spital un pic sau poate el pe mine dar crede-mă că nu mă las prostit de niste zdrențe pe bani mei mai bine ai dau la un sărac de cat sa știu că Mo prostit o zdreanță 

O zi faina 

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, Jp1984 a spus:

Find in trecere prin Sibiu am sunat și eu la domnișoara eu am avut noroc o fost prosop la baie și cu mine o început cu figuri o zis că dacă vreau oral neprotejat mai costă 100 in plus i-am zis că nu așa ne-am intales la telefon și i-am cerut bani înapoi o început să facă figuri că ea îmi își oprește 100 de lei  pentru deranj i-am zis că nu se poate așa ceva o pus mâna pe telefon și o sunat pe unul în timp ce eu mă îmbracam ,nu am auzit ce o vorbit cu ăla ,eu i-am zis că dacă vrea al aștept sau să mă aștepte el pe mine că cobor Mio dat banii am ieșit pe ușă ascuns jos mă așteptam să mă aștepte cineva dar nu era nimeni.

Toate se întâmplă și din cauza noastră că suntem prea slabi uni avem familie și nu vrem probleme alți sunt mai slabi de îngeri eu chiar îmi doresc să dau de un peste sa al bag în spital un pic sau poate el pe mine dar crede-mă că nu mă las prostit de niste zdrențe pe bani mei mai bine ai dau la un sărac de cat sa știu că Mo prostit o zdreanță 

O zi faina 

Foarte bine ai procedat și eu pățit de mai multe ori așa și nu am avut curajul tău deoarece sunt însurat...felicitări 

Reputație: -29
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 2/28/2025 at 1:20 PM, Jp1984 said:

O zi faina 

Măcar arata bine asa ca in poze??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...