rapidist Reputație: 131 Postat Iunie 6 Postat Iunie 6 Am fost în locația din dr taberei. Nu avea prosop, șervețele, ma mir ca avea prezervative 🤣 E mica și docila, nu e de revenit...
C.Darwin Reputație: 60 Postat Iunie 6 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 6 Acum 23 minute, rapidist a spus: Am fost în locația din dr taberei. Nu avea prosop, șervețele, ma mir ca avea prezervative 🤣 E mica și docila, nu e de revenit... Pe ce numar ai contactat-o? Ca eu tot incerc dar nu dau de ea
rapidist Reputație: 131 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Acum 19 ore, C.Darwin a spus: Pe ce numar ai contactat-o? Ca eu tot incerc dar nu dau de ea 0760045388 pe asta... Poate s a retras...
Alexxx11111 Reputație: 42 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Postat Iunie 9 Salutare futacilor, Având o slăbiciune pentru fetele minione slim, după ce am citit recenzia lui ZombiuShogun, am zis sa îmi incerc norocul. Programarea: pe wazaap, a răspuns destul de repede, am primit toate datele, fata a fost parolista cu ora programata. Fata: tânără, miniona, slim ,fund obraznic, ten bronzat ( nu mi s-au părut a fi de alta naționalitate), frumoasa la fata, pielea într-adevăr puțin aspra, sâni micuți dar frumoși. Locația: o garsoniera într-un bloc comunist din Drumul Taberei, jalnică, fara prosop, fara posibilitate de baie, in cada era apa ( nu știu pentru ce) era ceva deranj in camera de lucru, pe pat am pus piciorul pe ceva ud ( nasoala senzație, abia așteptam să ajung acasă da fac baie ) Acțiunea: am inceput cu oral și după am luat-o pe la spate, am mai schimbat în misionar și după am ejaculat. La numărul 2 am inceput cu un oral NP, foarte ok, soft, fara să zgârie, ( nu face CIM ) , după am continuat cu mai multe poziții. Ascultătoare, pro client. Singurul minus este ca nu da telefonul pe silent, a sunat de vreo 3 ori. Note orientative: Fata 9 solid, arata bine Oral 9 Normal 9 Gfe : 7 Locația : 3 Mi-a plăcut fata, este ok și aș fi revenit foarte des la ea daca acea o cazare decenta. Unde sta acum, sub nici o forma nu mai revin. Păcat de ea că stă în condițiile alea. 2 1
darerevision Reputație: 11 Postat Iunie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16 Am fost la domnisoara de 2 ori, daca nu isi schimba nr de tel o sa mai merg. Mi-a placut foarte mult ca este slim, carnea tare, minion, fund superb numai bun de luat in palme, sanii sunt micuti dar ii ador asa cum sunt. Cel mai important lucru este ca nu miroase urat, locatia este mai ciudatica, nu este de lux, nu am fost la baie deoarece am facut dus inainte sa plec spre ea. Nu stiu daca este gipsy sau nu, dar sincer nici nu imi pasa, pentru mine este o experienta placuta, mai ales ca este si stramta, de drag sa dai in ea. Recunosc ca nu e genul de femeie sa dai in ea cu dusmanie, mai ales deasupra sau pe la spate este mai mare dragul sa vezi asa cum se muleaza pe scula… Fac pariu ca toti iubitorii de slim minion vor fi de aceeasi parere✌️ De revenit? Da, clar!!!! d.m.p.v isi merita toti banii✌️ Ciocane tari✌️ 1 1
C.Darwin Reputație: 60 Postat Iulie 5 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 5 Am reusit sa mai ajung la ea de vreo 2-3 ori insa parca nu mai e acelasi high, sa futi o pustoaica slim, pentru ca au inceput foarte multe extra-uri. Extra on, extra finalizare pe corp (?!), si asa mai departe. Bine, oricum nu prea oferea ea mare lucru cand vine vorba de servicii, insa de la un timp a inceput sa si te intrebe daca incepem, dupa 2-3 minute de oral, lucru care nu se intampla inainte, si ia complet din farmecul de fata docila. Am ajuns la concluzia ca oricat de bine ar arata la corp, mai bine mergi la una care ofera servicii de calitate si poate nu arata la fel de bine. Eu nu cred cand vine vorba mai revin, poate daca o sa adauge cim sau cof pe viitor e posibil sa revin, dar in stadiul actual nu cred. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum