Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Acum 1 minut, dodel90 a spus: Incerc sa nu mai gresesc odata FIULE. Sa imi spui unde iti pun alocatia ca luna trecuta am inteles ca ti-ai luat vibratoarea de ea. Luna asta as vrea sa te duci pana la Carturesti si sa cauti carti despre prostie sa iti faci un autoportret revelator. Cred ca poti sa incepi cu Feodor Mihailovici Dostoievski ( cartea care l-a consacrat are numele alintului tau din copilarie) Eu sunt pentru tine portretul lui Dorian Grey, te arăt exact cum ești nu cum vrei să apari. Și dacă tot vrei Dostoievski, acum ești în Crimă și pedeapsă " deși și" Idiotul" ți se potrivește. 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
dodel90 Reputație: -11 Postat Iulie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15 La 10.07.2025 la 20:06, Criticul a spus: Te deranjează când ți se arată că ești prost, sper să nu te înmulțești... 😛 PS: nivelul tau de inteligenta radianta spune multe despre faptul ca ai aceeasi replica :)))) BRAVO PATRATEL PS PS: pacat ca idiotul nu era chiar idiot ci suferea de epilepsie si idioti erau cei din jurul lui. Doar numele cartii te reprezinta 1 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Acum 1 minut, dodel90 a spus: PS: nivelul tau de inteligenta radianta spune multe despre faptul ca ai aceeasi replica :)))) BRAVO PATRATEL PS PS: pacat ca idiotul nu era chiar idiot ci suferea de epilepsie si idioti erau cei din jurul lui. Doar numele cartii te reprezinta Nici tu nu ești Raskolnikov, nu ai remușcări. Sinapsele nefuncționale se våd, exact in postările tale ce majoritar sunt offtopic. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
dodel90 Reputație: -11 Postat Iulie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15 Acum 6 minute, Criticul a spus: Eu sunt pentru tine portretul lui Dorian Grey, te arăt exact cum ești nu cum vrei să apari. Și dacă tot vrei Dostoievski, acum ești în Crimă și pedeapsă " deși și" Idiotul" ți se potrivește. 😛 Cuvantul pe care il cautai este cum vrei sa pari, nu sa "apari" pentru ca a aparea se refera la a se ivi, a se arăta, a fi prezent. Merci ca imi dai dreptate prin cuvinte si prin exprimare. Don't be hater... Viata e frumoas. Relaxeaza-te. Urca-te pe o barca petrece o saptamana cu persoana iubita pe riviera, cumpara-ti o masina nou. schimba ceva la viata ta ca altfel nu te vad bine. Gata ca am pierdut prea mult timp cu tine si time is money 1 1
amedeo13 Reputație: 1419 Postat Iulie 15 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 15 Acum 8 minute, dodel90 a spus: Cuvantul pe care il cautai este cum vrei sa pari, nu sa "apari" pentru ca a aparea se refera la a se ivi, a se arăta, a fi prezent. Merci ca imi dai dreptate prin cuvinte si prin exprimare. Don't be hater... Viata e frumoas. Relaxeaza-te. Urca-te pe o barca petrece o saptamana cu persoana iubita pe riviera, cumpara-ti o masina nou. schimba ceva la viata ta ca altfel nu te vad bine. Gata ca am pierdut prea mult timp cu tine si time is money Lasa-l frate....si asteapta-te sa mai sara unu' pe tine....ca sunt doi la acelasi nivel.... 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Acum 1 minut, amedeo13 a spus: Lasa-l frate....si asteapta-te sa mai sara unu' pe tine....ca sunt doi la acelasi nivel.... Patru. .. E avertisment dat de moderatori 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Pentru @amedeo13 și @dodel90@dodel90 din altă parte dar e general valabil: La 12.07.2025 la 20:44, cleopatra01 a spus: Invitatiile va rugam sa le faceti pe acest topic, nu pe topicele de recenzii. Pentru dodel90, când își bagă autocorectul nasul, se mai modifică cuvintele... 😛 Măcar arăți că nu ai băut cerneala în școală, acum știi ce ți s-a reproșat... Putem continua dar în altă parte. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
dodel90 Reputație: -11 Postat Iulie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15 Acum 2 minute, Criticul a spus: Patru. .. E avertisment dat de moderatori Hooo nebuna mica nu sari asa ca traim in real life nu in avertismente de la moderatori :)))) serios acum... GET A LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. te implor eu pt binele tau lasa laptopul du-te la provident si ia 6000 Eur. ia un avion Bucuresti-Nice, de acolo inchiriaza o masina si ia-o asa usor spre spre St Tropez. Fa o oprire scurta la Cannes sa te bucuri o seara de priveliste si relaxare si pe urma du-te la Bagatelle, intreaba de Eric M si spune-i ca esti din Romania si ai 4500 de spart. cam atata iti raman dupa avion rent a car si cazare la cannes. spread love not war 1 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Acum 3 minute, dodel90 a spus: Hooo nebuna mica nu sari asa ca traim in real life nu in avertismente de la moderatori :)))) serios acum... GET A LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. te implor eu pt binele tau lasa laptopul du-te la provident si ia 6000 Eur. ia un avion Bucuresti-Nice, de acolo inchiriaza o masina si ia-o asa usor spre spre St Tropez. Fa o oprire scurta la Cannes sa te bucuri o seara de priveliste si relaxare si pe urma du-te la Bagatelle, intreaba de Eric M si spune-i ca esti din Romania si ai 4500 de spart. cam atata iti raman dupa avion rent a car si cazare la cannes. spread love not war Greșit, ești pe un forum cu reguli, adică în casa altcuiva, dacă nu-ți convin, poți pleca la Cannes... Fă economie și folosește autostopul... 😛 Și dacă tot ți-ai arătat înclinația către "păcănele", ia și niște bere la pet cu tine. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
amedeo13 Reputație: 1419 Postat Iulie 15 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 15 Acum 34 minute, Criticul a spus: Greșit, ești pe un forum cu reguli, adică în casa altcuiva, dacă nu-ți convin, poți pleca la Cannes... Fă economie și folosește autostopul... 😛 Și dacă tot ți-ai arătat înclinația către "păcănele", ia și niște bere la pet cu tine. Ai distrus și topicul ăsta….chiar nu îți este rușine? Ce încerci să dovedești?Esti panarama forumului….oricat încerci sa pari deștept…ntz ntz…. 1 1
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 15 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 15 Acum 6 minute, amedeo13 a spus: Ai distrus și topicul ăsta….chiar nu îți este rușine? Ce încerci să dovedești?Esti panarama forumului….oricat încerci sa pari deștept…ntz ntz…. TU l-ai distrus, eu vă educ dacă bunul simț nu vă arată cum se procedează corect... și biciul funcționează. Tu fute în continuare folosind numele de utilizator... 😛 1 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
amedeo13 Reputație: 1419 Postat Iulie 15 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 15 Acum 1 minut, Criticul a spus: TU l-ai distrus, eu vă educ dacă bunul simț nu vă arată cum se procedează corect... și biciul funcționează. Tu fute în continuare folosind numele de utilizator... 😛 Hahahahahaha ….nu mai ai scăpare…..o să mori așa cum ai fost toată viața….PROST. Auzi mă? Și da,mă duc cu userul la fete să muriti tu și cu pretenașul tău de ciudă…..I pup u Ma retrag….cum m-am retras și față de dășteptu’ ălălalt…. 1
dodel90 Reputație: -11 Postat Iulie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15 Acum 52 minute, Criticul a spus: Greșit, ești pe un forum cu reguli, adică în casa altcuiva, dacă nu-ți convin, poți pleca la Cannes... Fă economie și folosește autostopul... 😛 Și dacă tot ți-ai arătat înclinația către "păcănele", ia și niște bere la pet cu tine. adica tu esti paznic la cineva acasa? ca asta inteleg :))) daca erau niste reguli si au am facut asa mare abatere de la ele incat pica serverul de pe acest forum atunci e clar ca trebuia sa exista si un caine de paza care sa latre. Momentan stii vorba aia, cainii latra ursul merge... Pacanele nu prea stiu la ce te referi. daca te referi la pariu si alte alea singurele locuri in care am intrat intr-un cazinou au fost Monaco Miami si LA. Iar faptul ca am fost nesimtit poate ca nu am stat sa citesc aceste reguli e una, dar prost e alta. In fine ai ceva foarte atractiv de ma tot chinui sa iti raspund si sa iti fac putina educatie... Poate se prinde ceva de tine. 1 1
amedeo13 Reputație: 1419 Postat Iulie 16 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 16 Acum 16 ore, dodel90 a spus: Cuvantul pe care il cautai este cum vrei sa pari, nu sa "apari" pentru ca a aparea se refera la a se ivi, a se arăta, a fi prezent. Merci ca imi dai dreptate prin cuvinte si prin exprimare. Don't be hater... Viata e frumoas. Relaxeaza-te. Urca-te pe o barca petrece o saptamana cu persoana iubita pe riviera, cumpara-ti o masina nou. schimba ceva la viata ta ca altfel nu te vad bine. Gata ca am pierdut prea mult timp cu tine si time is money Acum 16 ore, amedeo13 a spus: Lasa-l frate....si asteapta-te sa mai sara unu' pe tine....ca sunt doi la acelasi nivel.... A tinut mortis sa dovedeasca cine e al doilea prost....numai ca nu era nevoie,se stia..... 1
onnulex Reputație: 18 Postat Iulie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 18 Băieți va rog, gata cu off topicul, haideți să ieșim din situație. Mai vine careva cu propuneri de fete pe care le doriți/dorim să ajungă și la București micul Paris ? 🥹😅 Daca da, curaj și haideți cu propunerile😃 1
amedeo13 Reputație: 1419 Postat Iulie 18 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Iulie 18 Acum 4 minute, onnulex a spus: Băieți va rog, gata cu off topicul, haideți să ieșim din situație. Mai vine careva cu propuneri de fete pe care le doriți/dorim să ajungă și la București micul Paris ? 🥹😅 Daca da, curaj și haideți cu propunerile😃 Este o mica problema tehnica. Rasfoieste paginile si vezi cate din invitatii au fost onorate cu raspuns....pozitiv sau negativ....atunci de ce ne-am mai pierde energiile?
Membru Premium Criticul Reputație: 6931 Postat Iulie 29 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 29 Acum 20 ore, Mirel1956 a spus: Raisaaa când te reîntorci la București?te așteptăm cu brațele deschise 😘🥹ne este dor de tineee Alt prost ce poluează inutil Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
ionxxx1 Reputație: 467 Postat Iulie 29 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 29 La 05.07.2025 la 19:00, onnulex a spus: Băieți, @Roxana10 ar putea să ne viziteze luna aceasta, și să treacă puțin și pe la București 😍. Așadar săriți cu toții dacă doriți și voi sa vină mai repede, fata este o gazela cu trup bine lucrat, poate o trecem și noi in palmares/condică 😂🙄 @Roxana10te pup grav și sper că o să se strângă multe voturi în acest sens 😘😅😀 @Roxana10 😍😍😍 1
Mirel1956 Reputație: 37 Postat Iulie 29 Oras:București Oras:București Postat Iulie 29 Acum 2 ore, Criticul a spus: Alt prost ce poluează inutil Nu s a găsit desteptul ,nu te văzusem
amedeo13 Reputație: 1419 Postat August 5 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat August 5 @Fatata Felicia,nu ne bucuri si pe noi cu prezenta?
johnqwer Reputație: 837 Postat August 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5 LarisaaX te asteptam pe la Bucuresti
amedeo13 Reputație: 1419 Postat August 6 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat August 6 @SexyDoll Hei....Extraterestrooooo...nu vii si prin capitala?
johnqwer Reputație: 837 Postat August 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6 Isabella2121 te asteptam la Bucuresti 🤗
onnulex Reputație: 18 Postat Luni la 06:29 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Luni la 06:29 curaj băieți și haideți cu propunerile😃
johnqwer Reputație: 837 Postat Marți la 12:57 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 12:57 https://nimfomane.com/forum/profile/414898-larisaax/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum