Anastasia95 Reputație: 246 Postat Februarie 27 Oras:Iași Oras:Iași Postat Februarie 27 Buna seara dragi mei!🤗 Măr interesa sa va fac o vizită,îmi puteți recomanda câteva zone 😈 Muaaaahhhhh💋💋💋💋
zsolt99 Reputație: 19 Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Zona Iulius mall, AVV e ok, acolo e ușor și cu locul de parcare
SilviuSi Reputație: 92 Postat Februarie 27 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Postat Februarie 27 Sa NU! iei locatie pe avv110, floresti, calea baciului.
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2911 Postat Februarie 27 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Februarie 27 Acum 1 minut, SilviuSi a spus: ... calea baciului ... Calea Baciului 66 e ok ... ai parcare la Lidl ... 2 minute de mers pe jos ... 1
masiv123 Reputație: 182 Postat Februarie 27 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 27 Vin eu cu propunerea Tower, Platinia, Primaverii sa promovam un pic si zona vestica, cu tot ca stiu ca se prefera zona Iulius
crustymcfuck Reputație: 82 Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 E ok și Florești,macar nu are concurenta🤣
Anastasia95 Reputație: 246 Postat Februarie 28 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Februarie 28 Buna dimineața dragii mei!🤗 Va mulțumesc pentru recomandări,voi vedea unde voi găsi 😈 Muaaaahhhhh💋💋💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum