xplode12 Reputație: 6 Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Salutare, în ziua de azi pentru onlyfans,doar only fans nimic altceva(videochat,web,etc) ai nevoie de firma? Sau se poate și fără firma, mersi😁
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14605 Postat Februarie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 28 Acum 9 ore, xplode12 a spus: Salutare, în ziua de azi pentru onlyfans,doar only fans nimic altceva(videochat,web,etc) ai nevoie de firma? Sau se poate și fără firma, mersi😁 Vrei sa cumperi onlyfans-ul? Ca atunci cred ca-ti trebuie firma. Nu cred ca ti-l da pe persoana fizica. 2
Cristip32 Reputație: 77 Postat Sâmbătă la 09:59 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Sâmbătă la 09:59 Nu am OnlyFans si nici prietene apropiate care sa aiba, dar din cultura me generala in Romania trebuie sa ai minim 18 ani, buletin valabil si un cont in care sa ti se vireze banii... Daca vrei tu neaparat poti sa-ti faci un PFA ca vei fii mare prestator de servicii online si creator de continut de calitate Dar nu cred ca e neaparat necesar sa fi persoana fizica autorizata ca sa-ti arati niste parti ale corpului si niste organe online la niste libidinosi care saliveaza la ele contracost PS: Genial raspunsul lui Nelu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum