Sari la conținut

Fernanda Yandera Oui 0756405018

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-20.625676, 166.305804
  • Oras:-20.625676, 166.305804
Postat

Anunțuri

Poze (aparțin titularei)

5c7a37496312059ea173e64fe79a30b9.jpg.aaf55c466c018be1faed6475ff1fa2d5.jpg8b5cdbe61fdb2898757ade07641f18fd.jpg.cecd51af123a22db2934c9aa0394d561.jpg20f409ba21caec9e28138f7d96ecbcc8.jpg.b11c68a3d645a687cf8f0f910998bd38.jpg46b5bdc94a0e0932b3581fb51e5411fe.jpg.1b2a2ab68185e0b37a4ab9dfe7e4a470.jpg76dc9facdb596ad64ca20755109a52ff.jpg.950f857e78697f07cc3c8983913a80cc.jpg901384d37de26344779119cfce91a444.jpg.20329e5913492d70cb98a37b3c88c77d.jpga4be64bdfd7a704786c52710fca96010.jpg.fed633b8d4ea285ec883c1a017124c40.jpgcddd13497a859d43e282d6af024c9e3f.jpg.97c134084a316edaa990bc7d8cadca8a.jpg

Tarife

• 200 finalizarea (30 minute 💯)
  • 300 ora (2 finalizări)
  • 500 ora deplasarea

Servicii

• ON
  • NP
  • 69 (+anilingus)
  • Preludiu
  • Masaj de Relaxare

Extra (fiecare costă 50)

• CIM
  • Finalizare pe sâni
  • Sărut simplu
  • Deepthroat maxim 15cm 🤣🤣

Topinguri

Contact◆◆◆◆◆◆

Am sunat-o la numărul 0756405018, dar nu a răspuns la apelurile mele. Când am textuit-o pe WA, am primit un răspuns automat cu toate serviciile. A fost super promptă prin mesaje și m-am programat fără probleme. Nu mi-a cerut să confirm cu o oră înainte, dar când eram în drum spre ea, a început să mă întrebe când ajung și chestii de genul. Inițial, mi s-a părut enervant, dar de fapt m-a făcut să mă simt mai relaxat știind că a ținut cont de ora stabilită. Odată ajuns la destinație, ea era gata și nu a trebuit s-o aștept.

Programul ei uzual începe pe la prânz și se termină seara târziu.

Locația◆◆◆◆◆

Locația e pe strada Nucului, un bloc în spate după MatHaus. Apartamentul este decent - cum intri, bucătăria e drept în față, ușa era deschisă. La stânga se află dormitorul, echipat cu o bară de dans ce aducea un aer de indecență și un pat ce era suficient de confortabil și îngrijit. La dreapta, tocmai în capătul holului e baia, unde am primit un prosop mare și curat, dar era o selecție slabă de geluri de duș, fiind în mare parte doar șampoane și credeți-mă, nu vreți să vă spălați la cuc cu șampon!

Domnișoara

• Chip◆◆◆◆◆◇◇
    Brunetă cu păr lung și cu origini rome, dar tenul e destul de deschis și nu vă imaginați că e vreo cioară coclită. Se pot observa niște coșuri în jurul pomeților și are câteva trăsături foarte finuțe care compensează acest lucru, zâmbet frumos și dantura e ok. Aș zice că e fresh meat, pare că abia a părăsit adolescența, având cel mult 20 de ani.
  • Corp◆◆◆◆◆
    Prospătură slim cu puține forme, în jur de 50 kg și 1,60-65m. Silueta ei are carne tare și e destul de tonifiată, fără niciun semn de piele lăsată sau alte neajunsuri, iar sânii sunt fermi, feciorelnici aproape de mărime medie. Fundul e rotund și futabil, iar pielea fină. Mai are câteva tatuaje, inclusiv unul mai mare pe una dintre coapse.
  • Atitudine◆◆◆◆◆◆◆
    Realmente n-am niciun reproș - amabilă, calmă, nu te grăbește deloc, poți să ai discuții funny cu ea, să faci glume, e jovială și își verifică telefonul doar atunci când ești în baie. Am avut niște schimburi plăcute de vorbe și în general m-am simțit foarte relaxat în preajma ei. Are un tic verbal caracteristic, folosind uneori interjecția "Oui" (sau "Ui"?) în diverse contexte, inclusiv în momentele intime.
  • Preludiu◆◆◇◇◇◇◇
    Acceptă așa ceva, însă lipsa de experiență e evidentă - încă nu e conștientă că aspectul fizic nu-i suficient, ea așezându-se pe spate așteptând ca tu să iei inițiativa. Pe de altă parte, nu se grăbește și îți permite să stabilești ritmul, dar personal prefer o implicare care să nu fie unilaterală. Nu este genul meu de preludiu când doar o persoană trebuie să facă tot, așa că o cer la supt.

Oral

Ai opțiunea de a alege cu sau fără prezervativ, nu face mofturi, eu nefiind epilat pe corp. M-a lăsat să o ghidez și presiunea buzelor ei a fost destul de bună, erectându-mă rapid. A fost oarecum ok, nimic special. Nu pot evalua pe deplin acest serviciu că nu am cerut mult și pentru că nu am optat pentru extra DT că e limitat la 15cm, adică sub 99% din mărimile existente, deci waste of money zic eu. True DT începe de la 16cm.

Normal Protejat ◆◆◆◆◇◇

Din nou e cam limpede că nu prea știe ce e aia senzualitate - nu menține mult contact vizual și în LOT are tendința de a se limita doar la o singură mișcare. Reacțiile ei sunt drăgălașe totuși, iar păsărica e mega strâmtă și intri foarte greu în ea la început. Sincer am dat drumul la spermă cam repede, dar acest lucru a fost parțial pentru că nu simțeam o conexiune prea puternică cu ea și nici genul meu nu era.

Impresia Finală◆◆◆◇◇

Dacă îți plac puștoaicele și nu te deranjează etnia, s-ar putea să merite măcar pentru palmares. Chiar dacă sesiunea de o oră costă 300, cea de 30 de minute este totuși 200, ceea ce e deja prea scump și mai are și o sumedenie de extra-uri în plus... Depinde și preferințele personale, dar pentru mine o singură vizită a fost suficientă fără nicio îndoială.

= "Excepțional" ◆ = "OK"

⬖◆ = "Așa și așa"

⬖◆ = "Mediocru"     ◆ = "Restanță"

• Like 8
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

Postat

ABONAMENT – 1.200€/lună
• 6 întâlniri/lună (până la 2h fiecare – pot fi combinate)
• Prioritate absolută (poți programa chiar și în aceeași zi)
• Cină sau ieșire specială o dată pe lună
• Contact zilnic (mesaje/video), la cerere
• Experiență completă tip “iubită” – emoție, conexiune, intimitate

Condiții
• Plata se face în avans, în numerar sau prin transfer
• Întâlnirile se stabilesc cu programare
• Pachetele sunt valabile timp de 30 zile
• Întâlnirile nefolosite nu se reportează
• Discreția este esențială, pentru ambele părți

De ce un abonament?
• Acces garantat la cele mai bune momente
• Tratamente preferențiale
• Conexiune autentică, intimă, discretă
• Atmosferă de lux, dar cu naturalețe

🐟  a luat-o razna!!!😅, sau are mare nevoie de bani in avans 

• Haha 4
  • Oras:Hell
Postat

1200 euro ptr 12 ore ar veni cam 100 eur / 500 ron pe ora.....

Nu este foarte mult la o adica.....dar faza cu plata in avans este....😬

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Eu cred ca este foarte mult având in vedere ca te limitează sa împarți așa zisele 12h in 6 întâlniri(de pana la 2h deci sunt si întâlniri mai scurte) si cu siguranța la intâlnirile astea e si plictiseala multă ca doar nu futi 2 ore continuu si nu stiu ce capacitate are ea in a oferi întâlniri interesante pe langa partea sexuală de care oricum sunt convins ca o sa te plictisești repede având in vedere recenzia colegului ZombiuShogun

Farmecul ei e ca e tinerica si cam atat si mergea încercată la varianta de 300/h oferta ce o consider ok dar nimic mai mult.

• Like 2
  • Oras:zona de nord
Postat
Acum 1 oră, azamantes a spus:

1200 euro ptr 12 ore ar veni cam 100 eur / 500 ron pe ora.....

Nu este foarte mult la o adica.....dar faza cu plata in avans este....😬

"Nu este foarte mult la o adica"...  si ca sa combati plictiseala intalnirilor de pana la 2 h (asa cum bine zice Subterana) + vad ca face si deplasari, ar putea sa bage in servicii facut curatenie sau gatit.... asa ar fi super oferta.

Dar sanii de ce sunt blurati? ... astia chiar ar merge siloconati.

• Haha 2
Postat
41 minutes ago, Sexaddicted2 said:

servicii facut curatenie sau gatit.... asa ar fi super oferta.

Dap...lasand gluma la o parte.....daca ar baga asta in oferta....sau ma ajute sa spal masina😅....ar fi super misto.

• Haha 1

Postat
Acum 1 oră, azamantes a spus:

Dap...lasand gluma la o parte.....daca ar baga asta in oferta....sau ma ajute sa spal masina😅....ar fi super misto.

aaah ..... deci deshizi o sexy spalatorie !!!! Deja iti mai trebuie personal.

1.200 euro / luna....ar merge si cursuri de spaniola.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.