geogeorgicagxg Reputație: 24 Postat Martie 6 Postat Martie 6 Și eu cred ca sunt una și aceeași persoană. Am vizitat o mai demult și mi-a plăcut. cel puțin cu mine a fost okay. Mi-aduc aminte ca au sărit câțiva cârcotași de pe aici pe recenzie mea pozitivă, dar na, aia e:D sa se ducă fiecare sa încerce👍 1
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12 Am revenit 🥳🥳🥳 dar doar pentru 2-3 zile . Disponibila dupa ora 18.00 Pupici 1 3
artur.86 Reputație: 426 Postat Martie 12 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12 Bine ai revenit ! 1 1 1
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 12 Locatia Strada Papadiei 6 ( doar azi in locatia asta)
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 13 Simpaticilor doar azi mai sunt la voi 😘😘 Locatie Rubinului 19 Disponibila 15.00- 00.00 1
Membru Premium novice2018 Reputație: 1149 Postat Martie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Martie 13 La 12.03.2025 la 11:23, Lenalena a spus: Am revenit 🥳🥳🥳 dar doar pentru 2-3 zile . Disponibila dupa ora 18.00 Pupici Extinde Un simplu sfat: nu mai specificati cat stati, dc nu respectati acest timp...induce lumea in eroare !!
rocco81 Reputație: 20 Postat Martie 13 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 13 Și eu care îmi făcusem programare la frizer mâine dimineață ,să mă berberesc la p.ță,ca să ajung la tine fresh😢😭 2
madaa69 Reputație: 1461 Postat Martie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13 La 13.03.2025 la 9:23, novice2018 a spus: Un simplu sfat: nu mai specificati cat stati, dc nu respectati acest timp...induce lumea in eroare !! Extinde un sfat și mai simplu , nu mai aveți pretenții de lucruri normale pt ca în domeniul ăsta nu contează clientul ci banii lui 2 1
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 19 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 19 Simpaticilor maine revin la voi 🥳🥳🥳 Dar doar pentru doua zile , asa ca va astept pe whats app pt programari 🥰⏳😍 1 3
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 20 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 20 Disponibila 16.00-00.00 📍Locatie strada Oleg Danovski 1 5
Lenalena Reputație: 82 Postat Martie 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 21 Ultima zi la voi ⏳😜 Disponibila 09.30-22.00 Pentru programari va astept pe whats app 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum