Membru Premium novice2018 Reputație: 1097 Postat Miercuri la 13:40 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Miercuri la 13:40 Fata doar si-a anuntat intentia, nu e prima si nici ultima care o face...intentia cika conteaza...ca o veni sau nu...om vedea !!🫠😅😎 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 2085 Postat Miercuri la 20:15 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Miercuri la 20:15 Acum 8 ore, BenTheMan a spus: hai ma lasati ma cu mamaia voastra , daca ti se strica masina sau o ai in service ce faci innoti pana in mamaia ? Merg cu trotineta electrica , si tot ajung in mamaia ...😁 2
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4483 Postat Joi la 00:24 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Joi la 00:24 Acum 12 ore, BenTheMan a spus: hai ma lasati ma cu mamaia voastra , daca ti se strica masina sau o ai in service ce faci innoti pana in mamaia ? o repari 1
barosan1919 Reputație: 12 Postat Joi la 13:21 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Joi la 13:21 Acum 17 ore, jerry84 a spus: Merg cu trotineta electrica , si tot ajung in mamaia ...😁 Lasati-o sa vina in Mamaia, daca gaseste cazare, e fff bine ptr noi !!! Doar sa ne anunte cand vine, sa imi fac programare, ca tare finuta si frumoasa pare, naturala! 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 2085 Postat Joi la 18:09 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Joi la 18:09 Acum 4 ore, barosan1919 a spus: Lasati-o sa vina in Mamaia, daca gaseste cazare, e fff bine ptr noi !!! Doar sa ne anunte cand vine, sa imi fac programare, ca tare finuta si frumoasa pare, naturala! Pai eu tot pt mamaia sunt ,daca nu ai înțeles ....chiar daca am și mașina stricată ajung cu trotineta ...o așteptăm totuși cum și a anunțat intenția , este bine venită 😁!
Orb1t Reputație: 2341 Postat Joi la 23:04 Postat Joi la 23:04 On 3/4/2025 at 5:52 PM, miki20 said: Salutare din păcate nu cred ca ajung mâine în oraș , nu am gasit cazare , mai caut , 😔 imi doresc sa ajung , fac tot posibilul sa găsesc ceva ok pentru saptamana viitoare 🤗🤗 Esti prietena cu Maria slim? :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum