Sari la conținut

In sectorul 2, 100 ora - 0753416851

Postări Recomandate

Postat

Salutari , incerc sa dau de duduia de vreo cateva saptamani  , am sunat o la intervale diferite de ore, i am dat mesaje pe whatsapp de atatea ori , nu raspunde si nici macar seen nu da. Vad ca isi tot reinoieste anuntul . Care ati prins o macar la telefon ? ca de dus la ea nu am sperante dupa cum sta situatia, 

https://www.anuntul.ro/anunt-in-sectorul-2-100-ora-m3Kx6R#V4ojqb asta e anuntul . 

daca esti un domn cu varsta 30+, manierat, civilizat si esti interesat de o ora de destindere, masaj de relaxare alaturi de o doamna finuta, sociabila si cu mult bun simt contacteaza-ma pentru mai multe detalii. Sunt singura in locatie. Zona super civilizata. Nu ma deplasez. Pret 100 ora. Lucrez doar la ora. Suna, te rog, doar in momentul in care doresti sa vii.

Eu s hotarat sa vin sa dam o carja, dar daca nu raspunde :)) 

• Oras:București
  • Disponibila
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, anonimul 1000 a spus:

Salutari , incerc sa dau de duduia de vreo cateva saptamani  , am sunat o la intervale diferite de ore, i am dat mesaje pe whatsapp de atatea ori , nu raspunde si nici macar seen nu da. Vad ca isi tot reinoieste anuntul . Care ati prins o macar la telefon ? ca de dus la ea nu am sperante dupa cum sta situatia, 

https://www.anuntul.ro/anunt-in-sectorul-2-100-ora-m3Kx6R#V4ojqb asta e anuntul . 

daca esti un domn cu varsta 30+, manierat, civilizat si esti interesat de o ora de destindere, masaj de relaxare alaturi de o doamna finuta, sociabila si cu mult bun simt contacteaza-ma pentru mai multe detalii. Sunt singura in locatie. Zona super civilizata. Nu ma deplasez. Pret 100 ora. Lucrez doar la ora. Suna, te rog, doar in momentul in care doresti sa vii.

Nu zice 100 ce :) lei sigur nu cred că sunt 

Cel mai probabil 100 Euro 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
1 oră în urmă, anonimul 1000 a spus:

Si eu am sunat la ora deferite, zile diferite si la fel nu a raspuns🤦‍♂️

Postat
21 hours ago, sabinmeeee said:

Nu zice 100 ce :) lei sigur nu cred că sunt 

Cel mai probabil 100 Euro 

Da , ai si tu dreptate, nu zice daca este lei sau euro :))) 
Macar de ar fi raspuns sa m a lamureasca si pe mine oral 

Am sunat o si azi, tot nimic . 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...