anonimul 1000 Reputație: 80 Postat Martie 8 Postat Martie 8 Salutari, am sunat o azi pe duduia asta https://www.anuntul.ro/anunt-in-sectorul-2-eeORrr#KxOMd6 , eram prin zona si zic hai sa dam o carja, o sun imi da detalii pe unde este, la ghica, pe gangul ala de langa BT ,m a intreaba daca sunt cu masina sau pe jos....i am zis ca s pe jos acuma ( eram cu motocicleta ) , face aaa ok , stii gangul ala de la BT , cand iesi din el , m a suni ... dar cu o voce dinaia dezamagita de parca masina mea contra in vreun fel vizita.... si nu apuca sa inchida sau nu si a dat seama, ca am auzit o " offf hai ca vine si asta " si pac inchide..... Cand am auzit asa. ....direct am plecat, nici macar n am mai avut curiozitatea sa vad cum arata....da te ma -ta . daca n ai chef inchide telefonul si aia e, nu sa vina vreunu sa ii futi ziua si nu intr un mod bun .... Halat vrea 80 cu 150 pe ora ... Parearea mea, este sa sarim vizitele pe la "stimabila " acrita de viata si pula. 1 1
owic Reputație: 825 Postat Martie 8 Oras:outcall Oras:outcall Postat Martie 8 Acum 1 oră, anonimul 1000 a spus: Salutari, am sunat o azi pe duduia asta https://www.anuntul.ro/anunt-in-sectorul-2-eeORrr#KxOMd6 , eram prin zona si zic hai sa dam o carja, o sun imi da detalii pe unde este, la ghica, pe gangul ala de langa BT ,m a intreaba daca sunt cu masina sau pe jos....i am zis ca s pe jos acuma ( eram cu motocicleta ) , face aaa ok , stii gangul ala de la BT , cand iesi din el , m a suni ... dar cu o voce dinaia dezamagita de parca masina mea contra in vreun fel vizita.... si nu apuca sa inchida sau nu si a dat seama, ca am auzit o " offf hai ca vine si asta " si pac inchide..... Cand am auzit asa. ....direct am plecat, nici macar n am mai avut curiozitatea sa vad cum arata....da te ma -ta . daca n ai chef inchide telefonul si aia e, nu sa vina vreunu sa ii futi ziua si nu intr un mod bun .... Halat vrea 80 cu 150 pe ora ... Parearea mea, este sa sarim vizitele pe la "stimabila " acrita de viata si pula. Sunt mai multe asha. Capitalismul o sa le scoata de pe piata
anonimul 1000 Reputație: 80 Postat Martie 14 Autor Postat Martie 14 0729204635 ,rog un moderator sa modifice numarul de telefon, am mancat o cifra :)) ( scuze )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum