Sari la conținut

Emma 0754622107 🔥❤️❤️❤️

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Heii, doar ce am ajuns la voi in oraș, voi sta 3 zile🔥🔥❤️❤️🤗 Pentru programări va aștept pe whatsapp 🤗❤️  

Locația  mea este : Strada Gheorghe Lazăr 46, scara A

Bună, sunt Ema imi pare bine sa te cunosc am 21 de ani🙈 1,73 înălțime 🤗

Sunt o fata cu mult bun simt si dedicare, sunt atenta la nevoile tale si extrem de manierata. Abia aștept să va cunosc, acestea sunt serviiciile mele:

Sex protejat❤️‍🔥

Oral protejat😍

Diferite poziții🔥inclus 69🫣

GFE🫣(Extra 50)

Dus împreună😍(Extra 50)

Sărutări si atingeri pe corp🔥🔥

Hand-job 🫣🔥

Foot job 🫣❤️

Masaj de relaxare❤️❤️ 

Aş dori sa avem o comunicare cat m-ai buna asa ca as dori sa știu preferințele tale🤗🤗❤️ Sunt o companie bună așa că cu siguranță nu te vei plictisi cu mine🤗❤️

Țin foarte mult la igiena🤗ofer și doresc sa primesc și de la tine🤗  Este necesae si dușul la locație, ofer prosopel curat, gel de duș și deodorant bărbătesc 🤗

NU accept sa fii în stare de ebrietate. NU accept marimi mari/cu bile sau alte accesorii😘❤️❤️❤️

150 jumătate de ora 🔥🔥 300 o ora 🔥❤️

Screenshot_20250309_122622_Gallery.jpg

Screenshot_20250308_160528_Gallery.jpg

Screenshot_20250308_160510_Gallery.jpg

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, andreig013 a spus:

Bine ai venit @Emma6969 , poți să ne zici locația?:)

Da editez imediat 🤗

• Membru Premium
Reputație: 1345
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Ala
  • Oras:Ala
Postat
Acum 40 minute, Emma6969 a spus:

Heii, doar ce am ajuns la voi in oraș, voi sta 3 zile🔥🔥❤️❤️🤗 Pentru programări va aștept pe whatsapp 🤗❤️  

Locația  mea este : Strada Gheorghe Lazăr 46, scara A

Sunt o fata cu mult bun simt si dedicare, sunt atenta la nevoile tale si extrem de manierata. Abia aștept să va cunosc, acestea sunt serviiciile mele:

Sex protejat❤️‍🔥

Oral protejat😍

GFE🫣(Extra 50)

Dus împreună😍(Extra 50)

Hand-job 🫣🔥

Foot job 🫣❤️

Masaj de relaxare❤️❤️ 

Aş dori sa avem o comunicare cat m-ai buna asa ca as dori sa știu preferințele tale🤗🤗❤️ Sunt o companie bună așa că cu siguranță nu te vei plictisi cu mine🤗❤️

Țin foarte mult la igiena🤗ofer și doresc sa primesc și de la tine🤗  Este necesae si dușul la locație, ofer prosopel curat, gel de duș și deodorant bărbătesc 🤗

NU accept sa fii în stare de ebrietate. NU accept marimi mari/cu bile sau alte accesorii😘❤️❤️❤️

150 jumătate de ora 🔥🔥 300 o ora 🔥❤️

Screenshot_20250309_122622_Gallery.jpg

Screenshot_20250308_160528_Gallery.jpg

Screenshot_20250308_160510_Gallery.jpg

Doamne ajuta că mai vin și fete cu preturi decente că prea parcă s-ar tras linie in Timișoara la 200 cu 400.... felicitări și spor la bani! Din păcate eu nu pot sa ajung, având altă fată pe listă, însă daca mai revine cu siguranță este o opțiune.

• Like 1
Vizitator
Postat

😜🥰

Screenshot_20250310_173935_Gallery.jpg

Vizitator
Postat

Mergeti cu incredre. Ea e, cea din poze. In realitate are un chip mai frumos decat in poze. Are cateva kg in plus, dar curbele sunt acolo unde trebuie. Pentru doritorii de BBW e de incercat. A mai lucrat pe afara. Nu e incepatoare. N-am intampinat smechereala, fite sau figuri. Ce zice ca face, aia face, deci e corecta. M-a complimentat de mai multe ori. N-a fost distanta. A facut exact ce i-am cerut sa faca fara comentarii sau sa faca fețe. Am bifat mai multe pozitii. Astea de baza s-au testat cam toate. Am facut si un dus impreuna care a fost de efect. Are un fund masiv, e o moldoveanca sudata bine si sta misto Capra. Mi-a placut cum, dupa dus s-a pozitionat cu sanii pe Pinochio, si a inceput sa discute detasata. Parca “m-a intaratat” si mai tare decat atingerile din dus. Deasupra nu e punctul ei forte, sau anatomiile noastre nu se pupau pentru pozitia asta. Am reusit sa finalizez de doua ori, deci toate bune si nebune. 

Vizitator
Postat

Mulțumesc mult🤗 a fost o placere să te întâlnesc😇

Vizitator
Postat

Bună dimineața ❤️❤️ 

Sunt colegă cu @Mada44 ❤️

Încep Programul de la 9 pana la ora 24🤤🤤 Va aștept la programări❤️‍🔥❤️‍🔥❤️❤️❤️ Locația mea : Strada Gheorghe Lazăr 46, scara A

Sex protejat❤️‍🔥

Oral protejat😍

GFE🫣(Extra 50)

Dus împreună😍(Extra 50)

Hand-job 🫣🔥

Foot job 🫣❤️

Masaj de relaxare❤️❤️ 

150 jumătate de ora 🔥🔥 300 o ora 

Screenshot_20250311_090959_Gallery.jpg

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, rock10 a spus:

superbă @Emma6969

Mulțumesc 🤗😘😘

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Buna dimineata  Emma,

Bine ai venit la noi!

Intrati si impreuna?

Prea tinerele sa nu incercam varianta de 3.....

Mulțumesc!

Vizitator
Postat
Acum 51 minute, copilul2016 a spus:

Buna dimineata  Emma,

Bine ai venit la noi!

Intrati si impreuna?

Prea tinerele sa nu incercam varianta de 3.....

Mulțumesc!

Buna dimineața, da🤗

Vizitator
Postat

Bună dimineața ❤️‍🔥❤️‍🔥  Astăzi este ultima zi la voi va aștept pe whatsapp pentru programari ❤️‍🔥Locația mea este Strada Gheorghe Lazăr 46, scara A❤️‍🔥 Programul meu este de la 10 la 00 va aștept cu drag🤗❤️‍🔥❤️‍🔥

Pentru doritorii de 2 grils and one boy Sunt colegă cu @Mada44 

Sex protejat❤️‍🔥

Oral protejat😍

GFE🫣(Extra 50)

Dus împreună😍(Extra 50)

Hand-job 🫣🔥

Foot job 🫣❤️

Masaj de relaxare❤️❤️ 

150 jumătate de ora ( o fin) ❤️‍🔥❤️‍🔥

300 o oră (2 fin)❤️‍🔥❤️‍🔥 

Screenshot_20250312_091950_Gallery.jpg

Vizitator
Postat

❤️‍🔥

Vizitator
Postat

Indisponibilă ❤️‍🔥

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...