Sari la conศ›inut

Mada44 โ€ช 0757611801โ€ฌ๐Ÿซถ๐Ÿฅฐ

Postฤƒri Recomandate

Reputaศ›ie: 494
  • Telefon: 0757611801
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

๐ŸŽ€Bunฤƒ dragilor! 

Numele meu este Mฤƒdฤƒlina , am 23 de ani, brunetฤƒ cu ochi albaศ™trii, cu รฎnฤƒlศ›imea de 1,50, sunt o femeie cu forme( probabil nu pe placul bฤƒrbaศ›ilor care preferฤƒ fetele slim.)

Sunt o femeie sociabilฤƒ,รฎmi place sฤƒ am subiecte de discuศ›ie,am simศ›ul umorului,รฎmi plac bฤƒrbaศ›ii care ศ™tiu ce vor de la o femeie,care ศ™tiu sฤƒ se comporte ca un gentleman,tot ce รฎmi doresc de la voi e sฤƒ-mi respectaศ›i dorinศ›ele cum ศ™i eu voi face la fel cu ale voastre๐ŸŽ€

๐‘บ๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘ฐ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘ณ๐‘ฌ
๐Ÿคช๐‘บ๐’‚๐’“๐’–๐’•๐’‚๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’Ž๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’Š๐’†๐’“๐’Š ๐’‘๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘
๐Ÿ˜˜๐‘ถ๐’“๐’‚๐’ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•/๐’๐’†๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’• ๐’Š๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’†๐’ฤƒ!
๐Ÿฅฐ๐‘ต๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’ ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•
๐Ÿคญ๐‘ซ๐’Š๐’‡๐’†๐’“๐’Š๐’•๐’† ๐’‘๐’๐’›๐’Šศ›๐’Š๐’Š
๐Ÿค‘๐‘ด๐’‚๐’”๐’‚๐’‹ ๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’๐’‚๐’™๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’๐’“๐’‚
๐Ÿซฆ69
๐Ÿ’‹๐‘ซ๐’–๐’” ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’“๐’†๐’–๐’๐’‚ ๐’„๐’– ๐’Ž๐’Š๐’๐’† (50 ๐’๐’†๐’Š)
โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ๐’‡๐’๐’๐’•๐’‹๐’๐’ƒ
๐Ÿ’–๐’‡๐’‚๐’๐’•๐’†๐’›๐’Š๐’Š, ๐’Š๐’ ๐’๐’Š๐’Ž๐’Š๐’•๐’‚ ๐’ƒ๐’–๐’๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’”๐’Š๐’Žศ›
๐Ÿ’ฅ๐‘ญ๐’Œ (50 ๐’๐’†๐’Š ๐’Š๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’‚๐’•๐’Š๐’ƒ๐’Š๐’๐’Š๐’‚๐’•๐’†)
๐Ÿ’ฆ๐‘ญ๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘๐’๐’“๐’‚๐’๐’‚

๐Ÿ’ฅ๐‘ช๐‘จ๐‘ซ๐‘ถ๐‘ผ๐‘ณ ๐‘บ๐‘ฌ ๐‘ถ๐‘ญ๐‘ฌ๐‘น๐‘จ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ผ๐‘ป๐Ÿ’ฅ

โค๏ธ200 ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ (30 ๐’…๐’† ๐’Ž๐’Š๐’๐’–๐’•๐’†)
๐Ÿ–ค350 2 ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’Š (60 ๐’Ž๐’Š๐’)
โณ๏ธ๐‘ท๐’“๐’๐’ˆ๐’“๐’‚๐’Žฤƒ๐’“๐’Š ๐’˜๐’‰๐’‚๐’•๐’”๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’”๐’‚๐’– ๐‘บ๐‘ด๐‘บ 
๐Ÿ•œ๐‘ฝฤ‚ ๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ ๐‘บฤ‚ รŽ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘บ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ญ๐‘ฐ๐‘ช๐‘จลข๐‘ฐ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ช๐‘ฌ
๐‘ฐ๐‘ต๐‘ป๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘จ๐‘ณ ๐‘ซ๐‘ฌ ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ท๐‘ถ๐‘ป ๐‘นฤ‚๐‘บ๐‘ท๐‘ผ๐‘ต๐‘ซ๐‘ฌ 
โณ๏ธ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘บ๐‘จ๐‘ฑ๐‘ฌ, ๐‘ชร‚๐‘ป ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ซ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ป๐‘ฐ ๐‘บ๐‘จ ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ป๐‘น๐‘ฌ๐‘ด รŽ๐‘ด๐‘ท๐‘น๐‘ฌ๐‘ผ๐‘ต๐‘จ
๐‘ท๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป๐‘น๐‘ผ ๐‘จ ๐‘ต๐‘ผ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ผ๐‘น๐‘ช๐‘จ ๐‘ท๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ 
๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’„ ๐’‡๐’Œ ๐’”๐’‚ ๐’‚๐’๐’–๐’๐’•๐’† ๐’‘๐’† ๐’˜๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’Š๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’‡๐’‚๐’•๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’—๐’๐’Š ๐’‚๐’๐’†๐’ˆ๐’† ๐’…๐’†๐’„๐’Š๐’›๐’Š๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’‚ 
๐‘ถ ๐’…๐’๐’“๐’Š๐’๐’•๐’‚ ๐’‚ ๐’Ž๐’†๐’‚ ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’†๐’™๐’‘๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’• ๐’Ž๐’๐’…๐’–๐’ ๐’Š๐’ ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’…๐’†๐’”๐’‡ฤƒศ™๐’–๐’“๐’‚๐’•ฤƒ ๐’‚๐’„๐’•๐’Š๐’–๐’๐’†๐’‚ ( ๐’๐’– ๐’Ž๐’–๐’๐’•๐’Š ๐’—๐’๐’“ ๐’ˆ๐’‡๐’†...๐’”๐’‚๐’– ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’๐’† ..) 
๐‘ฐ๐’ˆ๐’Š๐’†๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ ๐’๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’ƒ๐’๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’•๐’๐’“๐’Š๐’† ๐’‚๐’—๐’†๐’•๐’Š ๐’‘๐’“๐’๐’”๐’๐’‘๐’†๐’ , ๐’ˆ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’…๐’–๐’” ๐’”๐’Š ๐’…๐’†๐’๐’…๐’๐’“๐’‚๐’๐’• ๐’…๐’† ๐’ƒฤƒ๐’“๐’ƒ๐’‚ศ›๐’Š 
๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’๐’†๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’Š ๐’”๐’‚ ๐’Ž๐’‚ ๐’†๐’—๐’Š๐’•๐’† ( ๐’†๐’– ๐’”๐’–๐’๐’• ๐’ ๐’‡๐’Š๐’“๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’๐’‚ ๐’Ž๐’Š๐’๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’„๐’†๐’”๐’‚๐’“ ๐’”๐’‚ ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’Ž ๐’„๐’‰๐’Š๐’‚๐’“ ๐’”๐’Š ๐’Š๐’ ๐’•๐’Š๐’Ž๐’‘๐’–๐’ ๐’”๐’†๐’™๐’–๐’๐’–๐’Š ) 
๐‘ต๐’– ๐’๐’‡๐’†๐’“ ๐’‘๐’๐’›๐’† ๐’Š๐’ ๐’‘๐’“๐’Š๐’—๐’‚๐’• , ๐’‘๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’„๐’‚ ๐’‚๐’—๐’†ศ›๐’Š ๐’•๐’๐’• ๐’„๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’—๐’๐’Š๐’† ๐’‘๐’† ๐’‡๐’๐’“๐’–๐’Ž
๐Ÿ˜‡๐‘ต๐‘ผ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ป !!!! ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ , ๐‘ฉ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ ๐‘บ๐‘ฐ ๐‘จ๐‘ณ๐‘ป๐‘ฌ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘บ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ฐ  
๐‘ท๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’† ๐’“ฤƒ๐’Žรข๐’ ๐’๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’•๐’† ๐’—๐’‚ ๐’“๐’๐’ˆ ๐’”๐’‚ ๐’๐’– ๐’…๐’†๐’“๐’‚๐’๐’‹๐’‚๐’•๐’Š ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’๐’†๐’ˆ๐’๐’„๐’Š๐’†๐’“๐’Š  
โ—‰โ—โ€ขโ—ฆ

• cleopatra01 a schimbat titlul รฎn Mada44 โ€ช 0757611801โ€ฌ๐Ÿซถ๐Ÿฅฐ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei,sunt la voi pentru prima datฤƒ,ศ™i abia aศ™teptฤƒm sฤƒ ajung,sper sฤƒ am ocazia sฤƒ รฎntรขlnesc doar oameni faini cu care sฤƒ pot avea รฎntรขlni faine,ศ™i รฎn acelaศ™i timp sฤƒ vฤƒ fac sฤƒ vฤƒ simศ›iศ›i cel mai bine de mine ๐Ÿซถ

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 10.03.2025 la 13:04, alexandru976 a spus:

Da, bunฤƒ descrierea dar poze nu ai?

Extinde  

Pฤƒi pun si poze imd 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt colegฤƒ cu @Emma6969 โ˜บ๏ธ

ca ศ™i adresฤƒ mฤƒ gฤƒsiศ›i ( Strada Gheorghe Lazฤƒr 46, scara A) 

Voi fi disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 00.00โ˜บ๏ธ

Va pup ศ™i abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ รฎntรขlnesc โ˜บ๏ธ

IMG_2453.jpeg

IMG_2452.jpeg

IMG_2450.jpeg

IMG_2449.jpeg

IMG_2451.jpeg

FC824F03-22FB-45EE-984E-27FEAFCBD0C4.jpeg

IMG_2253.jpeg

IMG_2250.jpeg

IMG_2252.jpeg

IMG_2251.jpeg

• Inimioara 6
Reputaศ›ie: 383
  • Oras:Timisoara
Postat
  La 10.03.2025 la 13:11, Mada44 a spus:

IMG_2453.jpeg

IMG_2452.jpeg

IMG_2450.jpeg

IMG_2449.jpeg

IMG_2451.jpeg

IMG_2253.jpeg

IMG_2250.jpeg

IMG_2252.jpeg

IMG_2251.jpeg

Extinde  

Eศ™ti o little bbw ๐Ÿ˜‹๐Ÿค—

• Inimioara 1
Reputaศ›ie: 18
  • Oras:Timiศ™oara
Postat
  La 10.03.2025 la 13:11, Mada44 a spus:

IMG_2453.jpeg

IMG_2452.jpeg

IMG_2450.jpeg

IMG_2449.jpeg

IMG_2451.jpeg

IMG_2253.jpeg

IMG_2250.jpeg

IMG_2252.jpeg

IMG_2251.jpeg

Extinde  

O poza  cu pasarica? Vedem si noi?โ˜บ๏ธ

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 10.03.2025 la 13:39, alexeibei a spus:

O poza  cu pasarica? Vedem si noi?โ˜บ๏ธ

Extinde  

Poate postez mai tรขrziu ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ 

Reputaศ›ie: 18
Postat
  La 10.03.2025 la 14:24, Mada44 a spus:

Poate postez mai tรขrziu ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ 

Extinde  

Pe la ce ora..asa?๐Ÿค”

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 10.03.2025 la 13:39, alexeibei a spus:

O poza  cu pasarica? Vedem si noi?

Extinde  

IMG_2693.jpegCe zici ? E bine aศ™a ? ๐Ÿ˜‰

• Inimioara 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

โŒNu mai รฎntrebaศ›i de preศ›uri !

โŒNu mai cereศ›i poze รฎn privat!

โŒNu mai รฎntrebaศ›i de servicii!

โŒNu mai cereศ›i adresa !

Aveศ›i tot ce este nevoie aici รฎn topic uitaศ›i-vฤƒ bine รฎnainte de a-mi da mesaj,pentru ca dacฤƒ nu vroiam sฤƒ mฤƒ afiศ™ez รฎn nici un mod aici atunci cu singura ta vฤƒ dฤƒdeam detalii รฎn privat ! 

Reputaศ›ie: -29
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Adica prin cei 50 de lei extra la dus sa inteleg ca te platim sa te speli ? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜…

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Reputaศ›ie: 0
Postat
  La 10.03.2025 la 20:36, cabal a spus:

Adica prin cei 50 de lei extra la dus sa inteleg ca te platim sa te speli ? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜…

Extinde  

Inseamna ca o platesti sa te spele ea pe tine si tu pe ea si poate chiar sa incepeti actiunea de acolo. Poate sa-ti lucreze la cerebel o joaca din asta, sa-ti dea impresia ca-ti apartine. Ca tu detii controlul total. Ca doar nu va spalati unul cu spatele la celalat, fara sa interactionati, sa terminati cat mai repede sa nu consumati prea multa apฤƒ caldฤƒ. ๐Ÿคฃ

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 10.03.2025 la 22:58, Sutit007 a spus:

Inseamna ca o platesti sa te spele ea pe tine si tu pe ea si poate chiar sa incepeti actiunea de acolo. Poate sa-ti lucreze la cerebel o joaca din asta, sa-ti dea impresia ca-ti apartine. Ca tu detii controlul total. Ca doar nu va spalati unul cu spatele la celalat, fara sa interactionati, sa terminati cat mai repede sa nu consumati prea multa apฤƒ 

Extinde  
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 10.03.2025 la 20:36, cabal a spus:

Extinde  

Exact ๐Ÿ‘ 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dimineaศ›a futaciosilor ๐Ÿ˜ŒAstฤƒzi sunt disponibilฤƒ de la 11.00 la 00.00 ๐Ÿซถ

Aศ™a ca vฤƒ aศ™tept la mine ca am un chef nebun de sex astฤƒzi vai vai ๐Ÿฅต๐Ÿฅต

Adresa:Gheorghe Lazฤƒr 46 sc A 

Sunt colegฤƒ cu @Emma6969

IMG_2687.jpeg

IMG_2689.jpeg

IMG_2692.jpeg

IMG_2688.jpeg

• Inimioara 6
  • Membru Premium
Reputaศ›ie: 655
  • Oras:Tรขrgu Mureศ™
  • Oras:Tรขrgu Mureศ™
Postat
  La 11.03.2025 la 7:20, Mada44 a spus:

Bunฤƒ dimineaศ›a futaciosilor ๐Ÿ˜ŒAstฤƒzi sunt disponibilฤƒ de la 11.00 la 00.00 ๐Ÿซถ

Aศ™a ca vฤƒ aศ™tept la mine ca am un chef nebun de sex astฤƒzi vai vai ๐Ÿฅต๐Ÿฅต

Adresa:Gheorghe Lazฤƒr 46 sc A 

Sunt colegฤƒ cu @Emma6969IMG_2692.jpeg

IMG_2688.jpeg

Extinde  

Aศ™ plฤƒtii cei 50 lei numai cฤƒ sฤƒ te spฤƒl pe spate ศ™i pe ๐Ÿ‘ ฤƒla๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค...vai,vai๐Ÿ˜œ

• Like 1
  • Inimioara 2

My ideal body weight is u on top of me๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 11.03.2025 la 7:28, Cartman86 a spus:

Aศ™ plฤƒtii cei 50 lei numai cฤƒ sฤƒ te spฤƒl pe spate ศ™i pe ๐Ÿ‘ ฤƒla๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค...vai,vai๐Ÿ˜œ

Extinde  

Te pup dragul meu ๐Ÿ˜Œ

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunฤƒ dimineaศ›a futaciosilor ๐Ÿ˜ŒAstฤƒzi sunt disponibilฤƒ de la 11.00 la 00.00 ๐Ÿซถ

Aศ™a ca vฤƒ aศ™tept la mine ca am un chef nebun de sex astฤƒzi vai vai ๐Ÿฅต๐Ÿฅต

Adresa:Gheorghe Lazฤƒr 46 sc 

IMG_2690.jpeg

IMG_2691.jpeg

• Inimioara 4
Postat

Mฤƒi fraศ›ilor da ce se รฎntรขmplฤƒ aici, nimeni nimic nici o recenzie, lasฤƒ nu-i nimic cฤƒ fac eu una da mai spre searฤƒ cรขnd o sฤƒ mฤƒ รฎntorc de la domniศ™oara @Mada44 ๐Ÿ™‚

• Inimioara 1
Postat

Deci nu de mult iesit de la Mada vreau sa zic ca a fost ok toata intalnirea programat pe oatzap cu o 2 zile inainte raspuns venit destul de prompt, locatia pe Gh Lazar (da stiu ca o sa aud pareri negative dar chiar nu a avut relevanta locatia) fata complectand cu prezenta si prestatia, atentie nu e pentru iubitorii de skinny pozele fiind marturie, chiar e ca in poze, tare frumusica la fatza, are niste ochisori tare frumosi, prestatia foarte ok inceput cu un oral destul de ok sustinut, pe urma a urmat anveloparea juniorului dupa care m-am bagat si un pic cu botu la savarina fiind incitat de un filmulet de pe topicul Iasi, are labii un pic mai maricele numa bune de jucat cu ele dupa care a urmat sexul propriu-zis cu avertizarea dinainte ca nu face LOT (stiam deja de la moldovenii mei :) ) asa ca am luat-o la pozitia clasica, foarte faina privirea de ansamblu cum ii sareau sanii in timp ce impingeam pe urma am intors-o la un doggy fain, nu de alta da are buci foarte faine, carne tare pe ea na ce sa zic foarte misto chestia asta la unele BBW si na a urmat binevenita finalizare in balonash dupa care m-am imbracat, ne-am pupat si asta a fost, sincer merita fata vizitata cu toate ca nu prea are recenzii, oricum maine pleaca

Multumesc @Mada44 pentru primire si la restul colegilor numa bine.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 12.03.2025 la 17:21, alexandru976 a spus:

Deci nu de mult iesit de la Mada vreau sa zic ca a fost ok toata intalnirea programat pe oatzap cu o 2 zile inainte raspuns venit destul de prompt, locatia pe Gh Lazar (da stiu ca o sa aud pareri negative dar chiar nu a avut relevanta locatia) fata complectand cu prezenta si prestatia, atentie nu e pentru iubitorii de skinny pozele fiind marturie, chiar e ca in poze, tare frumusica la fatza, are niste ochisori tare frumosi, prestatia foarte ok inceput cu un oral destul de ok sustinut, pe urma a urmat anveloparea juniorului dupa care m-am bagat si un pic cu botu la savarina fiind incitat de un filmulet de pe topicul Iasi, are labii un pic mai maricele numa bune de jucat cu ele dupa care a urmat sexul propriu-zis cu avertizarea dinainte ca nu face LOT (stiam deja de la moldovenii mei :) ) asa ca am luat-o la pozitia clasica, foarte faina privirea de ansamblu cum ii sareau sanii in timp ce impingeam pe urma am intors-o la un doggy fain, nu de alta da are buci foarte faine, carne tare pe ea na ce sa zic foarte misto chestia asta la unele BBW si na a urmat binevenita finalizare in balonash dupa care m-am imbracat, ne-am pupat si asta a fost, sincer merita fata vizitata cu toate ca nu prea are recenzii, oricum maine pleaca

Multumesc @Mada44 pentru primire si la restul colegilor numa bine.

Extinde  

Mulศ›umesc โ˜บ๏ธ 

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

โŒINDISPONIBILฤ‚โŒ

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...