mariusnicu Reputație: 54 Postat Mai 31 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Mai 31 La 30.05.2025 la 8:52, Caroliina a spus: Desert🤭 Am savurat azi dimineață micul dejun împreună plus cafeluta..... Recomand cu mare drag , nota 10 la toate, asa cum am luat azi la examen !!! Top !!! 2
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 31 1 hour ago, mariusnicu said: Am savurat azi dimineață micul dejun împreună plus cafeluta..... Recomand cu mare drag , nota 10 la toate, asa cum am luat azi la examen !!! Top !!! Mândra de tine 💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 31 8 hours ago, florinflo11 said: Esti în bucătărie, pregătești desertul? 😁 Hai să l gusti🥰
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 31 7 hours ago, mmmircea said: Proaspat iesit de la denitatoarea topicului,inca imi tremura picioarele. Dragi colegi, nu o ratati, fata merita toate laudele e de 10 pe linie! ON 10 NP 10 GFE 11 Din punctul meu de vedere e de TOP! Te pupacesc tot💋
Caroliina Reputație: 305 Postat Mai 31 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 31 4 hours ago, Calaretul19 said: Sunt cu ochii pe tine ca pe butelie! După ce vin de acasă, direct la voi mă instalez 🥰 1
florinflo11 Reputație: 66 Postat Iunie 1 Postat Iunie 1 7 hours ago, Caroliina said: După ce vin de acasă, direct la voi mă instalez 🥰 Sa veniți amândouă Sa nu va despărțiți când veniți aici ca și noi facem fata la doua fete frumoase 🤪 1
ursuletkoala Reputație: 15 Postat Iunie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 1 Vizitat săptămâna asta pe frumusețea asta mică și jucăușă, având interese de job în Satu Mare ,zic hai sa-mi dau o primă de merit cu o vizită la Carolina ,imbinăm utilul cu placutul,contactat din timp și rezervat o întâlnire în ,,orele suplimentare " de după job, Ajuns la locație,,drumul Careiului ",o locație de nota 10 ,ap ,mare, aerisit ,luminos,fiind întâmpinat de frumusețea asta dulce. După o scurtă perioadă de acomodare, întrat la duș, chiar aveam nevoie după o zi de alergături ,după care a început ședința de relaxare . Dpmdv Carolina este o d-ra de nota 10 la toate capitolele, nu îmi place sa descriu acțiunile intime ,ON fff bun te stoarce ca mașina un tricou de rămâi,, uscat" ,NP ,FK,GFE,totul de 5 ***** Mulțumesc d-ra pt ora ,,suplimentară " perfectă ,o recomand ,și am să revin cu drag când se va mai ivi ocazia este o investiție sigură. Cadou 400 cu extra toping. 1
Caroliina Reputație: 305 Postat Iunie 1 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 1 1 hour ago, ursuletkoala said: Vizitat săptămâna asta pe frumusețea asta mică și jucăușă, având interese de job în Satu Mare ,zic hai sa-mi dau o primă de merit cu o vizită la Carolina ,imbinăm utilul cu placutul,contactat din timp și rezervat o întâlnire în ,,orele suplimentare " de după job, Ajuns la locație,,drumul Careiului ",o locație de nota 10 ,ap ,mare, aerisit ,luminos,fiind întâmpinat de frumusețea asta dulce. După o scurtă perioadă de acomodare, întrat la duș, chiar aveam nevoie după o zi de alergături ,după care a început ședința de relaxare . Dpmdv Carolina este o d-ra de nota 10 la toate capitolele, nu îmi place sa descriu acțiunile intime ,ON fff bun te stoarce ca mașina un tricou de rămâi,, uscat" ,NP ,FK,GFE,totul de 5 ***** Mulțumesc d-ra pt ora ,,suplimentară " perfectă ,o recomand ,și am să revin cu drag când se va mai ivi ocazia este o investiție sigură. Cadou 400 cu extra toping. Ești un dulce!💋
eventual Reputație: 1 Postat Iunie 1 Oras:BH MM CJ SM Oras:BH MM CJ SM Postat Iunie 1 Bună Carolina, ți-am lăsat mesaj Whats de pe nr cu … 377, aș fi recunoscător pentru un răspuns, mulțumesc!
Caroliina Reputație: 305 Postat Iunie 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 3 Dragii mei, din păcate șederea mea în orășelul vostru s a încheiat, aștept cu nerăbdare să ne revedem, vă pup și vă îmbrățișez cu drag!💋💋
gigigicu48 Reputație: 14 Postat Iunie 24 Oras:Baia sprie Oras:Baia sprie Postat Iunie 24 Buna,papusico! Mai vi in Baja Mare?
Caroliina Reputație: 305 Postat Iunie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 24 6 hours ago, gigigicu48 said: Buna,papusico! Mai vi in Baja Mare? Următoarea mea destinație este BM💋 1 1
Caroliina Reputație: 305 Postat Iunie 25 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 25 19 hours ago, gigigicu48 said: Buna,papusico! Mai vi in Baja Mare? Bună dragule, vin! Nu v am uitat 😘 1
steve1994 Reputație: -4 Postat Iunie 26 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Iunie 26 Beauty❤️ hai te rog si la Satu Mare, data trecuta nu am avut sansa sa te vizitez tepup @Caroliina 😘 1
Caroliina Reputație: 305 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iunie 26 30 minutes ago, steve1994 said: Beauty❤️ hai te rog si la Satu Mare, data trecuta nu am avut sansa sa te vizitez tepup @Caroliina 😘 Curând!😘
gigigicu48 Reputație: 14 Postat Iulie 6 Oras:Baia sprie Oras:Baia sprie Postat Iulie 6 Buna,draga!Mai vi in Baia Mare? 1
Caroliina Reputație: 305 Postat Iulie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 6 1 hour ago, gigigicu48 said: Buna,draga!Mai vi in Baia Mare? De mâine sunt disponibilă în BM😘
gigigicu48 Reputație: 14 Postat Iulie 6 Oras:Baia sprie Oras:Baia sprie Postat Iulie 6 Acum 6 minute, Caroliina a spus: De mâine sunt disponibilă în BM😘 Unde?pe whatzapp nu raspunzi.330,sfirsitul.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum