Sari la conținut

💕💕💕 Carolina 0742588960 💕💕💕

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Hello, dragilor! Cu entuziasm vă anunț ca de astăzi de la ora 17:00 îmi încep activitatea la voi în oraș💋 

Eu sunt Carolina, am 1,60, 65kg, sunt o blonduță cu ochelari, vin de la Oradea și te invit să ne cunoaștem 🥰 Va las aici și servicii cu prețuri, și niște poze😘

Locație: Str Careiului

Program: 10:00 - 22:00 

🩷Prețuri: 

✔️200 - finalizarea ✔️350 - ora (max 2 finalizări) ✔️500 - 3 finalizări (90 de minute).

🩷Servicii: 

✔️Oral protejat, oral neprotejat (în funcție de igienă) ✔️Normal doar protejat ✔️Frenchkiss ✔️69 ✔️Footjob ✔️Handjob ✔️Deep.  

💖Extra: ✔️CIM (50) ✔️ CIF (100) ✔️URO (50) ✔️Dominare (100).

IMG_0368.jpeg

IMG_0353.jpeg

IMG_0320.jpeg

IMG_0302.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Mergeți cu încredere, fata e de top!

Topic Oradea:

• Inimioara 1
  • Oras:SATU MARE
  • Oras:SATU MARE
Postat

Vă salut ! Am  fost aseară destul de târziu la această domnișoară , pe tocuri e bestială , are un corp mișto rău și o atitudine de parcă eram prieteni de ani de zile , serviciile le are scrise, din partea mea are 10 pe linie , mai urmează cel puțin o vizită până să plece , haideți să o facem să revină cât mai des 🙈

• Inimioara 1
Postat
  La 12.03.2025 la 13:56, FanAudi a spus:

Vă salut ! Am  fost aseară destul de târziu la această domnișoară , pe tocuri e bestială , are un corp mișto rău și o atitudine de parcă eram prieteni de ani de zile , serviciile le are scrise, din partea mea are 10 pe linie , mai urmează cel puțin o vizită până să plece , haideți să o facem să revină cât mai des 🙈

Extinde  

Cat de dulce ești, te pupacesc și aștept să ne revedem❤️

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Hello lume,

Cand am văzut cine vine pe la noi, am intrat pe whats up și am facut programare pentru ora 19.30 ieri , 1 finalizare.

Ajung pe Careiului lângă centrul de transfuzii și urc. Supriza foarte plăcută, poze reale și vibe pozitiv. 
Oral. Exact cum îmi place mie: umed, lent și adânc 10

Normal: am facut 3 poziții, ii place sexul, mi-a placut cum se vedea găurica mică în doggy. Am finalizat în misionar.

Eu o mai aștept pe la noi 👉👌🔞

Amenda:200 de lei  finalizarea, dtd 30 minute 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 12.03.2025 la 20:23, Vasile98765 a spus:

Hello lume,

Cand am văzut cine vine pe la noi, am intrat pe whats up și am facut programare pentru ora 19.30 ieri , 1 finalizare.

Ajung pe Careiului lângă centrul de transfuzii și urc. Supriza foarte plăcută, poze reale și vibe pozitiv. 
Oral. Exact cum îmi place mie: umed, lent și adânc 10

Normal: am facut 3 poziții, ii place sexul, mi-a placut cum se vedea găurica mică în doggy. Am finalizat în misionar.

Eu o mai aștept pe la noi 👉👌🔞

Amenda:200 de lei  finalizarea, dtd 30 minute 

Extinde  

Te pupacesc, și eu te mai aștept❤️

Reputație: -17
Postat

Bună. La dominare accepți sa fii dominata, ai jucării și o costumație pt asa ceva? Poți sa pui o poza? Mulțumesc

• Inimioara 1
Postat
  La 15.03.2025 la 10:55, RCms69 a spus:

Bună. La dominare accepți sa fii dominata, ai jucării și o costumație pt asa ceva? Poți sa pui o poza? Mulțumesc

Extinde  

Bună! Te încurajez să discutăm aceste detalii în privat, dar dispun de jucării și costumație, și accept să fiu dominată. 😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...