Voivod17 Reputație: 4 Postat Septembrie 3 Postat Septembrie 3 La 28.08.2025 la 18:19, Caroliina a spus: Ceva confortabil 🤭💋 Ce forme faine. Te găsesc săptămâna viitoare pe aici?
raduradu333 Reputație: 5 Postat Septembrie 4 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Septembrie 4 Salutare. Am reușit marți să o întâlnesc pentru prima dată. Am rezervat 90 minute, când ma întâmpinat deja am regretat,,,, că nu am rezervat mai mult timp. Deși era prima întâlnire am mers setat că trebuie să fie MAI MULT CA PERFECT( ajutat și de recenziile voastre) așa a și fost. Atitudine, ambianță, mulaj, CURĂȚENIE, simbioză sexuală, dpmeudv absolut nimic de reproșat și sunt total obiectiv. Acțiune nu cred că are rost descrisă, a simțit tot timpul ce vreau, și chiar sunt mulțumit că au fost 90 de minute de calitate din toate punctele de vedere. Recenzia este mai mult pt VOI să știți că MERITĂ vizitată. Știu că am uitat ceva la tine, deci oricum ne mai întâlnim dacă nu la Satu-Mare atunci altundeva.. Până atunci succes si rămâi așa cum ești... 1
Caroliina Reputație: 333 Postat Septembrie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 4 6 hours ago, raduradu333 said: Salutare. Am reușit marți să o întâlnesc pentru prima dată. Am rezervat 90 minute, când ma întâmpinat deja am regretat,,,, că nu am rezervat mai mult timp. Deși era prima întâlnire am mers setat că trebuie să fie MAI MULT CA PERFECT( ajutat și de recenziile voastre) așa a și fost. Atitudine, ambianță, mulaj, CURĂȚENIE, simbioză sexuală, dpmeudv absolut nimic de reproșat și sunt total obiectiv. Acțiune nu cred că are rost descrisă, a simțit tot timpul ce vreau, și chiar sunt mulțumit că au fost 90 de minute de calitate din toate punctele de vedere. Recenzia este mai mult pt VOI să știți că MERITĂ vizitată. Știu că am uitat ceva la tine, deci oricum ne mai întâlnim dacă nu la Satu-Mare atunci altundeva.. Până atunci succes si rămâi așa cum ești... Aștept să ne revedem cu drag 🥰
Caroliina Reputație: 333 Postat Septembrie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 5 On 9/3/2025 at 9:03 PM, Voivod17 said: Ce forme faine. Te găsesc săptămâna viitoare pe aici? Din păcate mâine este ultima zi. Dar am să revin😘
Valean091 Reputație: 36 Postat Septembrie 5 Postat Septembrie 5 Acum 2 ore, Caroliina a spus: Din păcate mâine este ultima zi. Dar am să revin😘 De săptămâna viitoare suntem în același oraș? 🤔
Caroliina Reputație: 333 Postat Septembrie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 5 55 minutes ago, Valean091 said: De săptămâna viitoare suntem în același oraș? 🤔 Nu, din păcate încă nu am o locație disponibilă :(
Valean091 Reputație: 36 Postat Septembrie 5 Postat Septembrie 5 Acum 59 minute, Caroliina a spus: Nu, din păcate încă nu am o locație disponibilă Sper ca nu ne pui pe lista neagră și o sa vii cât de curând 😉
Caroliina Reputație: 333 Postat Septembrie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 5 2 hours ago, Valean091 said: Sper ca nu ne pui pe lista neagră și o sa vii cât de curând 😉 Nu nu, vin imediat ce se eliberează ceva😘
Caroliina Reputație: 333 Postat Septembrie 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 7 Drăguții mei, a trecut repede timpul, dar promit să revin cat mai repede, sper sa va fie dor, dar nu prea dor, pupicei 🤪🥰🥰
xerudsm Reputație: 11 Postat Septembrie 8 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Septembrie 8 Mie imi este deja... ☹️ Abia astept sa revii. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum