Lorena_ Reputație: 2402 Postat Mai 30 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Mai 30 Dragilor, pt aceasta seara nu mai am locuri libere! Va astept de maine!💋 P.S mai stau in oras doar pana luni(inclusiv)
Lorena_ Reputație: 2402 Postat Mai 31 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Mai 31 Nu fac programari prin apel telefonic! Doar whatsapp!💋 5
Lorena_ Reputație: 2402 Postat Iunie 1 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Iunie 1 Hey dragilor, astazi intre 16:00-20:00 nu iau programari! Pupici 💋💋💋
qwerty0108 Reputație: 3 Postat Iunie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 2 Salutare colegi! Am vizitato pe domnisoara....nu prea las recenzii,dar ea e in top 2,si am vizite facute prin toata Romania. Nu descriu actiunea,dau doar note Apartament : 9.5 mai greu de gasit,dar foarte curat si modern Aspect :10! Totul se simte natural la atingere pe ea,desii e tunata. Eu unul consider ca arata mai bine in realitate decat in poze. ON : 10 pe linie. E ceva care nu se poate descrie,DT cu saliva o invarte in gura o linge,are grija si de sateliti. Este specialitatea ei....i se potriveste titlu topicului! NP : 10. Se misca bine,da contre,la LOT e genial privelistea ,se implica si nu te grabeste absolut de loc. GFE : 8. E zambareata,te mangaie si iti face masaj foarte placut. Dau nota mai mica doar pentru faptul ca nu face FK. Cu mine nici sarutari pe gura,acuma asta poate din cauza lipsei de simpatie,dar oricum nu pentru asta am mers la ea,deci pentru mine e irelevant. Per total 9.5. Recomand. Sper sa revina cat de repede in Oradea Mersi Lorena de experienta. Sa ne vedem cu bine😘 1 2
Lorena_ Reputație: 2402 Postat Iunie 2 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Iunie 2 Acum 1 oră, qwerty0108 a spus: Salutare colegi! Am vizitato pe domnisoara....nu prea las recenzii,dar ea e in top 2,si am vizite facute prin toata Romania. Nu descriu actiunea,dau doar note Apartament : 9.5 mai greu de gasit,dar foarte curat si modern Aspect :10! Totul se simte natural la atingere pe ea,desii e tunata. Eu unul consider ca arata mai bine in realitate decat in poze. ON : 10 pe linie. E ceva care nu se poate descrie,DT cu saliva o invarte in gura o linge,are grija si de sateliti. Este specialitatea ei....i se potriveste titlu topicului! NP : 10. Se misca bine,da contre,la LOT e genial privelistea ,se implica si nu te grabeste absolut de loc. GFE : 8. E zambareata,te mangaie si iti face masaj foarte placut. Dau nota mai mica doar pentru faptul ca nu face FK. Cu mine nici sarutari pe gura,acuma asta poate din cauza lipsei de simpatie,dar oricum nu pentru asta am mers la ea,deci pentru mine e irelevant. Per total 9.5. Recomand. Sper sa revina cat de repede in Oradea Mersi Lorena de experienta. Sa ne vedem cu bine😘 Iti multumesc mult dragule, ca ti ai rupt din timpul tau pt a lasa o recenzie. Asa cum scrie in lista de servicii fac saruturi doar pe buze, daca m-ai fi pupat nu te as fi refuzat ❤️ stai linistit, nu a fost vorba de nicio lipsa de simpatie. Te imbratisez cu drag, sa ne revedem sanatosi 💋💋💋
Lorena_ Reputație: 2402 Postat Iunie 7 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Iunie 7 Ramas bun, dragilor! Parcursul meu in acest domeniu s-a incheiat definitiv! Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, atat cei cu vizite rare cat si cei cu vizite dese! Va imbratisez cu drag si sper sa va raman o amintire placuta. Bucurati-va pt mine, nu fiti tristi! ❤️ In tot acest timp am avut parte doar de oameni de nota 1000! Sunteti cei mai tari, si va doresc si voua succes in tot ceea ce faceti pe mai departe! O imbratisare din sufletul meu asta mare catre voi toti 🤗🤗🤗🤗🤗 1 1
rechinii77 Reputație: 52403 Postat Iunie 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 7 Acum 1 oră, Lorena_ a spus: Ramas bun, dragilor! Parcursul meu in acest domeniu s-a incheiat definitiv! Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, atat cei cu vizite rare cat si cei cu vizite dese! Va imbratisez cu drag si sper sa va raman o amintire placuta. Bucurati-va pt mine, nu fiti tristi! ❤️ In tot acest timp am avut parte doar de oameni de nota 1000! Sunteti cei mai tari, si va doresc si voua succes in tot ceea ce faceti pe mai departe! O imbratisare din sufletul meu asta mare catre voi toti 🤗🤗🤗🤗🤗 Ma bucur pt tine🥰sa fi fericita si sa ai parte de tot binele din lume🙏 Te pwp🤗 7 1 1
Lorena_ Reputație: 2402 Postat Iunie 7 Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Telefon: 0793222579 Oras:Constanta Indisponibila Autor Postat Iunie 7 Acum 23 minute, rechinii77 a spus: Ma bucur pt tine🥰sa fi fericita si sa ai parte de tot binele din lume🙏 Te pwp🤗 Asemenea si tie. Te pupic🤗 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum