Sari la conținut

Arianna 35 de ani! - 0759191345

Postări Recomandate

Reputație: 170
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Pozele din anunt au fost gasite pe o pagina externa. Analiza facuta cu extensie. Puneti-o daca inca nu o ai.

https://chromewebstore.google.com/detail/publi24-filtru-avansat/pigkjfndnpblohnmphgbmecaelefaedn?hl=ro&utm_source=forum_auto

• Oras:TM
  • Oras:TM
Postat

Salutare, statea pe Lorena 2B anul trecut, am gasit-o prin agenda, avusesem o tentativa dar am renuntat dupa o prima discutie cu ea api dupa ceva munca de detectiv am gasit pe unul dintre numerele ei inclusiv o discutie aici pe forum. E de evitat gagica, asta e concluzia.

Postat

Salut, am avut si eu 2 tentative sa o vizitez, prima oara am stabilit ora si cand i-am spus cu 30 min inainte ca am plecat spre ea, imi zice ca a incurcat programarile si sa vin peste o ora, i-am zis ca ok, nu e mare lucru pt mine sa vin cu o ora mai tarziu , apoi i-am scris din nou inainte sa plec spre ea si nu a mai raspuns nici pe wapp nici la telefon si am renuntat, iar a 2 -a oara tot asa m-a amanat cu cateva ore, in prima faza am stabilit o ora finala la care sa ne vedem iar dupa aceea a intervenit ceva din partea mea si nu am mai putut sa ajung, iar in momentul in care i-am spus ca nu mai pot veni s-a apucat sa urle la mine, sa imi spuna ca asa am facut si prima oara ( dar prima oara ea a fost cea care nu a mai raspuns la telefon :)) ). Cred ca are probleme cu capul saraca, plus ca mi-a dat si cateva poze cu ea si arata nasol, cand le-am vazut am zis ca nu mersi, pozele de pe publi nu sunt cu ea cred.

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Aspect, prestatie si locatie mediocre. Am ajuns la concluzia ca ii mai mult decat suficienta o vizita, desi ii stramta si mi o placut cum aluneca.

(dar...un adevarat soldat, depaseste cu brio astfel de inconveniente)😁

• Haha 1

dag dal gas!

• Membru Premium
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat
La 11.03.2025 la 20:00, arnimf a spus:

Pozele din anunt au fost gasite pe o pagina externa. Analiza facuta cu extensie. Puneti-o daca inca nu o ai.

https://chromewebstore.google.com/detail/publi24-filtru-avansat/pigkjfndnpblohnmphgbmecaelefaedn?hl=ro&utm_source=forum_auto

Confirm, extensia e foarte bună și utilă la identificat atât pozele false, anunțurile multiple de pe publi24 (când vezi că o fată care mai mult de 3 anunțuri, e cam clar că ceva nu-i ok -știi măcar la ce să te aștepți-, sunt fete și cu 12 anunțuri identificate de extensie, ori țepe de exemplu cu o fată care are anunțuri active din aceiași zi în 3-4 orașe diferite) cât și alte linkuri după numărul de telefon al fetei (inclusiv topice de pe nimfomane din diverse părți ale țării). Eu folosesc extensia în varianta desktop.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...