LauraXx Reputație: 592 Postat Luni la 05:40 Autor Postat Luni la 05:40 DISPONIBILA in oras incepand cu ora 15:00🔥🔥🔥
baietzelul12 Reputație: 504 Postat Luni la 08:05 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Luni la 08:05 Vizitat și eu domnita, dar întâlnirea cu a fost pozitiva. Era fără chef, un oral banal, la normal nu s-a implicat prea mult. Presupun ca întâlnirile sunt în funcție de toane și de preferințe. Tipa arata bine la fața, sanii sunt piesa de rezistenta. Păcat ca are aceleași metehne ca în celelalte orașe unde a activat. Fizic 9 Oral 7 Normal 7 Gfe 5 4
macarons Reputație: 892 Postat Luni la 09:03 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Luni la 09:03 La 16.03.2025 la 19:38, LauraXx a spus: Buna, buna! Numele meu este Laura,am 22 de ani, 52kg 1.61 inaltime. Sunt o fata tanara, joviala, eleganta. Provocatoare, deschisa la fantezii. Sunt o persoana bine educata, discreta, ingrijita cu o igiena impecabila!🙈 Preturi: ❌250 (jumătate de ora) ❌ ❌400 ora❌ Servicii incluse: Masaj de Relaxare(doar la 1h) ❤Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena( fara pete, bubite sau mirosuri)‼️ Oral adanc in functie de marime/nefortat ♥️Normal(doar protejat) ♥️69 ♥️Accept cunni/anni ♥️Sărutări corporale ♥️Diferite poziții ❤Atingeri ❤Finalizare corporala ❤footfetish ♥️Accept și diferite fantezii în limita bunului simt Detin locatie curata, cu baie dotata cu prosoape curate pentru fiecare musafir, geluri de dus, apa si sucul sunt din partea casei ✖Nu accept persoane în stare de ebrietate sau cu diferite accesorii ✖Nu practic anal/CIF, CIM ●Nu am un program fix voi anunta disponibilitatea mea in fiecare zi● Acum 3 ore, LauraXx a spus: DISPONIBILA in oras incepand cu ora 15:00🔥🔥🔥 Bine ai revenit ! Tarifele si serviciile sunt aceleasi ? Locatia este tot in cadrul complexului Q Residence ? 1
LauraXx Reputație: 592 Postat Luni la 14:00 Autor Postat Luni la 14:00 Acum 4 ore, macarons a spus: Bine ai revenit ! Tarifele si serviciile sunt aceleasi ? Locatia este tot in cadrul complexului Q Residence ? Buna!!! Bine v am regasit!😘 250 lei fin 400 h Serviciile aceleasi 😘❤️ 1
LauraXx Reputație: 592 Postat Luni la 14:01 Autor Postat Luni la 14:01 DISPONIBILA‼️ 🕰️23:00🔥🔥🔥 📍 Q residence
mini123 Reputație: 36 Postat Luni la 17:30 Oras:Romania Oras:Romania Postat Luni la 17:30 Maine esti?
LauraXx Reputație: 592 Postat Miercuri la 06:02 Autor Postat Miercuri la 06:02 DISPONIBILA‼️ ultimele 2 zile 🕰️23:00🔥🔥🔥 📍 Q
macarons Reputație: 892 Postat Miercuri la 11:02 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Miercuri la 11:02 Buna ziua tuturor ! Am reusit sa o vizitez pe LauraXx. Programarea s-a realizat usor, iar la ora stabilita am ajuns in locatie si ne-am apucat de treaba. Actiunea a debutat cu un oral neprotejat, sustinut, de calitate, fara deep, dar suficient de bun pentru a trece in normal protejat. Aici am bifat o singura pozitie, finalizand in pozitia woman on top, contre bune si sustinute, priveliste ok. Locatia este ok, are tot ce trebuie, LauraXx este o persoana cu experienta in acest domeniu, stie sa multumeasca clientul, ceea ce ma determina, ca pe viitor, sa revin la ea, daca nu pentru o ora, macar pentru o finalizare. Nu ofera GFE si / sau PSE, dar pe mine nu m-a deranjat acest aspect. In concluzie, din punctul meu de vedere, o recomand pe LauraXx. Notele mele sunt: Aspect fizic: 10 Locatie: 10 Oral: 8,5 Normal: 9 GFE, PSE, anal: nu a fost cazul Igiena: 10 Tarif: 250 lei o finalizare, timp petrecut 20 - 30 minute. Va doresc tuturor o zi buna. 4
LauraXx Reputație: 592 Postat Miercuri la 12:57 Autor Postat Miercuri la 12:57 Acum 1 oră, macarons a spus: Buna ziua tuturor ! Am reusit sa o vizitez pe LauraXx. Programarea s-a realizat usor, iar la ora stabilita am ajuns in locatie si ne-am apucat de treaba. Actiunea a debutat cu un oral neprotejat, sustinut, de calitate, fara deep, dar suficient de bun pentru a trece in normal protejat. Aici am bifat o singura pozitie, finalizand in pozitia woman on top, contre bune si sustinute, priveliste ok. Locatia este ok, are tot ce trebuie, LauraXx este o persoana cu experienta in acest domeniu, stie sa multumeasca clientul, ceea ce ma determina, ca pe viitor, sa revin la ea, daca nu pentru o ora, macar pentru o finalizare. Nu ofera GFE si / sau PSE, dar pe mine nu m-a deranjat acest aspect. In concluzie, din punctul meu de vedere, o recomand pe LauraXx. Notele mele sunt: Aspect fizic: 10 Locatie: 10 Oral: 8,5 Normal: 9 GFE, PSE, anal: nu a fost cazul Igiena: 10 Tarif: 250 lei o finalizare, timp petrecut 20 - 30 minute. Va doresc tuturor o zi buna. Buna! Ma bucur ca am fost pe placul tau.❤️ Te pup si te mai astept pe la mine😁 1
LauraXx Reputație: 592 Postat Joi la 06:37 Autor Postat Joi la 06:37 DISPONIBILA‼️ ultima zi🥰 🕰️ 17:00🔥🔥🔥
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum