Tomasito Reputație: 3 Postat Martie 17 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 17 Buna ziua . Sper ca postez unde trebuie, sunt nou pe aici … Stiu ca este un subiect mai tabuu .. dar am zis sa intreb daca are cineva recomandari sau a incercat si stie pe cineva care face asta . multumesc!
jumex Reputație: 36 Postat Martie 17 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 17 Salut...pune o întrebare la doamna Crina
zigo Reputație: 29 Postat Martie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17 La 17.03.2025 la 19:44, jumex a spus: Salut...pune o întrebare la doamna Crina Extinde Salut, un link, daca se poate . Multumesc
jumex Reputație: 36 Postat Martie 18 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 18 Cauta pe publi 24 la anunțuri.. search Crina
Tomasito Reputație: 3 Postat Martie 18 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 18 Cred ca despre doamna aceasta este vorba . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/doamna-matura/f7f9650dhg5i7i6d1he708d85hgfe343.html a fost cineva la ea pentru acest serviciu ? Presupun ca sunt cativa doritori pentru acest masaj ..
jumex Reputație: 36 Postat Martie 18 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 18 Ai văzut ca ai găsit...eu am fost la ea dar nu pentru serviciile pe are le dorești tu..este cocheta și foarte comunicativa se mulează după dorințe....spor
zigo Reputație: 29 Postat Martie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18 La 18.03.2025 la 3:35, jumex a spus: Cauta pe publi 24 la anunțuri.. search Crina Extinde Ok Multumesc. Cam cât este cadoul? Inca o data multumesc.
jumex Reputație: 36 Postat Martie 19 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 19 Depinde de servicii..200 nr. 300 ora
zigo Reputație: 29 Postat Martie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19 La 19.03.2025 la 5:17, jumex a spus: Depinde de servicii..200 nr. 300 ora Extinde Multumesc
zurly Reputație: 613 Postat Martie 19 Oras:Malul mării Oras:Malul mării Postat Martie 19 Aici ai meniu cu masaj prostatic...
Tomasito Reputație: 3 Postat Martie 22 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 22 Salut . Am vorbit cu doamna Crina . Din pacate pentru mine sta in bloc cu niste prieteni de familie .. deci clar extrem de greu sa o vizitez 😅😅 2
madaa69 Reputație: 1472 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22 La 22.03.2025 la 8:17, Tomasito a spus: Salut . Am vorbit cu doamna Crina . Din pacate pentru mine sta in bloc cu niste prieteni de familie .. deci clar extrem de greu sa o vizitez 😅😅 Extinde Eu în locul tău mergeam ca eram curios daca nu cumva chiar ea e una din prietenii de familie 😂 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum