Sari la conținut

Denisa, 19 ani 0762111108

Postări Recomandate

Postat

Salut colegi,  absolut întâmplător am avut ocazia să aud de la distanță discuția unor colegi despre această fată. Ei nu știau că eu sunt vechiuț pe aici și nici nu se așteptau. ,, E una mică de statură, blonduță, zice că o cheamă Denisa și are 19 ani. Am sunat-o de pe nr diferite și de fiecare dată se auzeau vorbe răstite spre ea de un bărbat. Mi-am luat inima în dinți și m-am dus la ea. La ce fum era în apartament am ieșit imediat ""/ au fost cuvintele colegului.

Nu sunt curios de serviciile ei, dar nu toți iubiți lor au bun simț.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Proford a spus:

Salut colegi,  absolut întâmplător am avut ocazia să aud de la distanță discuția unor colegi despre această fată. Ei nu știau că eu sunt vechiuț pe aici și nici nu se așteptau. ,, E una mică de statură, blonduță, zice că o cheamă Denisa și are 19 ani. Am sunat-o de pe nr diferite și de fiecare dată se auzeau vorbe răstite spre ea de un bărbat. Mi-am luat inima în dinți și m-am dus la ea. La ce fum era în apartament am ieșit imediat ""/ au fost cuvintele colegului.

Nu sunt curios de serviciile ei, dar nu toți iubiți lor au bun simț.

Ce a vrut sa ne transmita autorul?

• Haha 2
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 3 ore, awokeone10 a spus:

Ce a vrut sa ne transmita autorul?

Ca este încă o taranca scoasa la produs de iubi ,probabil cu servicii proaste si pe fast fuck.. ca marea majoritate din ce găsim pe publi .. 

Mai ca mas duce vrei 3 ore diseară sa stea macroul in frig pe lângă bloc 😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 4
Postat

Salut , eu am fost la această fată , nu s-au întâmplat nimic din ce am citit aici , totul a decurs cum a trebuit. Poate băiatul a fost refuzat de față și e posibil sa fi vrut să ii creeze piedici în legătură cu ceea ce face 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 33 minute, Adrian7991 a spus:

Salut , eu am fost la această fată , nu s-au întâmplat nimic din ce am citit aici , totul a decurs cum a trebuit. Poate băiatul a fost refuzat de față și e posibil sa fi vrut să ii creeze piedici în legătură cu ceea ce face 

Aha si? Cum a fost?

• Like 2
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, dydy.v.1.1 a spus:

Mai ca mas duce vrei 3 ore diseară sa stea macroul in frig pe lângă bloc 😂😂😂😂

Buna idee!🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, Adrian7991 a spus:

Ba Adriane bună ca ti ai facut tu cont acum si ne spui ca e ce trebuie fata ta.. eu zic sa te duci acasă si sa lași fata sa își faca treaba, sau..si mai bine ia-o tu si pe ea si duceți-vă amândoi de unde ați venit nu prea merge cu prosteala pe aici ..

• Like 2
  • Haha 1
Reputație: 175
Postat
Acum 4 ore, Adrian7991 a spus:

Asta pică. Colegul meu e nefumător, merge la frizer și la barbershop obsesiv, e cizelat... Mai caută...

Reputație: 283
  • Oras:Pussy land
Postat

Am stat eu de vb cu ea nu am mai apucat sa ma duc dar dacă ajunge cineva înaintea mea sa spună. 

150 finalizarea 250 ora 
Normal protejat 
Oral protejat 
Nu face anal
Nu accepta cu bile 

str George Topârceanu 

Reputație: 25
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 47 minute, 5star a spus:

Am stat eu de vb cu ea nu am mai apucat sa ma duc dar dacă ajunge cineva înaintea mea sa spună. 

150 finalizarea 250 ora 
Normal protejat 
Oral protejat 
Nu face anal
Nu accepta cu bile 

str George Topârceanu 

Ăsta e un preț super bun!! Dacă ar face și treabă bună să nu fie repezită 🤔ar fi bine de tot🥳 eu bine de știut o pun pe listă, chiar îmi pierdusem speranța că se mai poate găsi la 150/250

Postat

Mai sunt fete sunt destule numai ca majoritatea nu cauta citesc pe aici și zic ca asta e crema nu e asa din nefericire sunt multe fete mediocre cu cont rosu  nu am mai vrut eu sa le bombardez nare nici un rost se elimina ele de la sine

Postat
1 oră în urmă, laTeX a spus:

Ăsta e un preț super bun!! Dacă ar face și treabă bună să nu fie repezită 🤔ar fi bine de tot🥳 eu bine de știut o pun pe listă, chiar îmi pierdusem speranța că se mai poate găsi la 150/250

Bine ar fi să citească și ea pe aici. Dacă totul va fi ok se merită 150. Dar  Mara cu 200 face o fin orală nep de îți trage cearceaful prin cur.

Postat
Acum 2 minute, Proford a spus:

Bine ar fi să citească și ea pe aici. Dacă totul va fi ok se merită 150. Dar  Naty cu 200 face o fin orală nep de îți trage cearceaful prin cur.

Postat
54 minutes ago, Proford said:

Intreab-o pe naty  dacă are vaccin hpv facut dacă nu are ati supto 😀 @dydy.v.1.1va poate da mai multe detalii despre boala a mai facut-o și întrecut cu o doamna cu papiloame pe limbă 😀😃 pula nu gândește ea se infige.

Postat
Acum 8 ore, 5star a spus:

Intreab-o pe naty  dacă are vaccin hpv facut dacă nu are ati supto 😀 @dydy.v.1.1va poate da mai multe detalii despre boala a mai facut-o și întrecut cu o doamna cu papiloame pe limbă 😀😃 pula nu gândește ea se infige.

Nasol ghinion ! Păi ce facem frățică, nu mai dăm și noi un botic din cauza principiilor ? O poți lua din club pe fată sau din orice alt loc și să fie sită ( pentru cine știe termenul ).

Postat
La 18.03.2025 la 23:10, 5star a spus:

Aia nu avea pe limba ma Titi avea la pizda .. 

Naty are papiloame?

• Like 1
Postat
4 minutes ago, dydy.v.1.1 said:

Aia nu avea pe limba ma Titi avea la pizda .. 

Naty are papiloame?

Multe au probleme nu e frumos sa divulg nu vreau sa devin vedeta sfat folosiți prezervativ  si vaccinativa acolo unde este cazul asta e responsabilitatea tuturor,  dar ști bine pula nu gândește ea se înfige problema lor.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
La 18.03.2025 la 22:07, Proford a spus:

Bine ar fi să citească și ea pe aici. Dacă totul va fi ok se merită 150. Dar  Mara cu 200 face o fin orală nep de îți trage cearceaful prin cur.

La cum face Mara sexul oral, nu reușești să "termini"... in sensul nu ai cum sa finalizezi de la sexul oral al Marei! :-)))))))))))
Are +50 de lei C.I.M. degeaba, sincer!
Am fost o dată la una matură, de vreo  50 de ani prin Malu Roșu, păi facea aia un sex oral de dupa cateva minute ii ziceam sa se opreasca fiindca as fi "terminat" doar de la oralul ei, nu as mai fi reușit și să îmi înfig "sabia" în "teaca" ei.

Reputație: 25
Postat
Acum 1 oră, GeorgeDeejay a spus:

La cum face Mara sexul oral, nu reușești să "termini"... in sensul nu ai cum sa finalizezi de la sexul oral al Marei! :-)))))))))))
Are +50 de lei C.I.M. degeaba, sincer!
Am fost o dată la una matură, de vreo  50 de ani prin Malu Roșu, păi facea aia un sex oral de dupa cateva minute ii ziceam sa se opreasca fiindca as fi "terminat" doar de la oralul ei, nu as mai fi reușit și să îmi înfig "sabia" în "teaca" ei.

Am crezut că eu sunt singurul nebun care amintește de Mara mereu🙄..și de fiecare dată mi am luat HATE.. bine că nu sunt singur 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...