basz okbe le Reputație: 30 Postat Joi la 18:13 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Joi la 18:13 https://youtu.be/mjF1rmSV1dM?si=ByWphjKIBKv5xclp
ERICADAMS Reputație: 38 Postat Vineri la 13:35 Postat Vineri la 13:35 La 01.06.2025 la 15:52, Beticul a spus: Decind esti tu asa mare rocker ?🤣🤣🤣🤣 1
Membru Premium Beticul Reputație: 1155 Postat Vineri la 13:47 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Vineri la 13:47 Acum 10 minute, ERICADAMS a spus: Decind esti tu asa mare rocker ?🤣🤣🤣🤣 Așa m-am născut 🍻
Membru Premium Beticul Reputație: 1155 Postat Vineri la 14:29 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Vineri la 14:29 Acum 52 minute, ERICADAMS a spus: Decind esti tu asa mare rocker ?🤣🤣🤣🤣 Văd că mai nou ești fan
Membru Premium Beticul Reputație: 1155 Postat Vineri la 15:25 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Vineri la 15:25
ERICADAMS Reputație: 38 Postat Vineri la 19:29 Postat Vineri la 19:29 Acum 4 ore, Beticul a spus: Văd că mai nou ești fan Exact,sunt formația mea preferată 🤘🤘🤘🤘 1
ERICADAMS Reputație: 38 Postat Vineri la 19:36 Postat Vineri la 19:36 Acum 4 ore, Beticul a spus: Ăștia nu mi-au plăcut niciodată.Eu sunt cu hard,heavy,speed,thrash,black,dead,aor. Iar Manowar sunt formația mea preferată și primul cont chiar la începutul acestui forum a fost MANOWAR, iar ulterior după foarte multe banări am revenit inclusiv la MANOWAR 1.
basz okbe le Reputație: 30 Postat Ieri la 09:49 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Ieri la 09:49 1
Membru Premium Beticul Reputație: 1155 Postat Ieri la 13:52 Oras:view Oras:view Membru Premium Postat Ieri la 13:52 Acum 4 ore, basz okbe le a spus: Jol hangzik 🤘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum