JeffLaBar Reputație: 4 Postat Iulie 2 Postat Iulie 2 Că tot mi-am pus numele de JeffLaBar asta io dedic la alt roacker de al meu Beticul ! 🙂🙂🙂
basz okbe le Reputație: 34 Postat Iulie 4 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Iulie 4
basz okbe le Reputație: 34 Postat Sâmbătă la 17:34 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Sâmbătă la 17:34 1
wurdulak Reputație: 4476 Postat Duminică la 13:26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Duminică la 13:26
basz okbe le Reputație: 34 Postat Luni la 02:19 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Luni la 02:19
basz okbe le Reputație: 34 Postat Luni la 02:26 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Luni la 02:26 1
basz okbe le Reputație: 34 Postat Marți la 02:13 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Marți la 02:13 1
basz okbe le Reputație: 34 Postat Ieri la 16:58 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Ieri la 16:58
Engel Reputație: 0 Postat 5 ore în urmă Oras:Iasi Oras:Iasi Postat 5 ore în urmă https://youtu.be/EqQuihD0hoI?si=KaRrK-kdxsBIfqC1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum