Sari la conținut

#INDISPONIBILA

Postări Recomandate

• Telefon: 0758641311
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragii mei. As dori sa va fac o vizita zilele astea❤ Ma numesc Geanina, am 21 de ani, 1,65 și 60 kg. Aștept părerile voastre ❤

20250205_122305.jpg

20250205_122326.jpg

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 20.03.2025 la 11:41, frank dux a spus:

Te așteptăm cu drag și dor🤩"Dacă atașezi si câteva poze cu funduletul ar fi perfect. 

🥵🥵🥵

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, frank dux a spus:

Este ce trebuie la prima vedere.🤩

Daca ma puteți ajuta (sfătui) cu niște zone ok în care as putea lucra ? Nu vreau sa o dau în bara cu locația 

Postat

O zona bună ar fi Complexul de apartamente Avanera,pe Str.Universitatii,vizavi de pompieri,sau G.Enescu,in spate la Nordic,blocurile 16 H.Acum depinde cum găsești liber ceva.

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna! Te asteptam cu mare drag 🥰

Poate ne poti lăsa si ceva detalii de ceea ce faci si tarif. 
seara frumoasa! ☺️

• Oras:Necunoscuta
  • Oras:Necunoscuta
Postat
Acum 4 ore, Geanina123 a spus:

Daca ma puteți ajuta (sfătui) cu niște zone ok în care as putea lucra ? Nu vreau sa o dau în bara cu locația 

Eu recomand zona Ipotesti, relativ aproape de oras (5 minute de centru) , pe strada Narciselor sau Pinilor, punct de reper fiind Clinica Hereditas.

Zona e facila din mai multe puncte de vedere. Fiind o zona cu blocuri noi, majoritatea locuitorilor nu se cunosc intre ei, nici nu sunt foarte mulți locuitori (multe apartamente și garsoniere inca sunt de vanzare), locuri de parcare sunt la discretie, etc…

Bafta

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragilor. Luni ajung la voi în oraș. Am găsit o locație pe Mitropoliei 32. E ok?

Postat
1 oră în urmă, Geanina123 a spus:

Hei dragilor. Luni ajung la voi în oraș. Am găsit o locație pe Mitropoliei 32. E ok?

Da,este ok.Este vizavi de hotel Balda,dacă nu mă înșel. 😉

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, frank dux a spus:

Da,este ok.Este vizavi de hotel Balda,dacă nu mă înșel. 😉

Da e vizavi de h balada

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor. Maine ajung la voi. Iau programări pentru mâine începând cu ora 15:30❤Va pup💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei. Eu am ajuns. Sunt disponibila pentru programări. Mesaj doar pe Whatsapp ❤

20241220_215639.jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va rog frumos sa NUMAI SUNAȚI ‼️Scrie clar ca răspund doar pe Whatsapp.  Nu ma mai întrebati de servicii preturi poze etc. Dau BLOCK. Tot ce trebuie sa știți se afla aici. MULTUMESC❤ Am liber de la 18:00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥵

• Inimioara 1
Postat
Acum 7 ore, Geanina123 a spus:

Hei. Eu am ajuns. Sunt disponibila pentru programări. Mesaj doar pe Whatsapp ❤

20241220_215639.jpg

Frumușică fata sunt curios de servicii, in special de oralul deep

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat

Programare făcută de ieri pt azi la 10.00 azi când să-i confirm nu se mai poate ca a încurcat programările. Ii zic bine dar la ce ora poți? Răspuns: nu ma teroriza cu mesajele ca de abia m am trezit. De când a ajuns în zona vad ca nu are nici o recenzie, sunt curios ce spuneți și voi de fatuca asta neserioasa. 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, trepadussori a spus:

Programare făcută de ieri pt azi la 10.00 azi când să-i confirm nu se mai poate ca a încurcat programările. Ii zic bine dar la ce ora poți? Răspuns: nu ma teroriza cu mesajele ca de abia m am trezit. De când a ajuns în zona vad ca nu are nici o recenzie, sunt curios ce spuneți și voi de fatuca asta neserioasa. 

Mi ai dat mesaje pe Whatsapp mai apoi le ai anulat dragul meu și m ai blocat. Ti am zis frumos ca îmi pare rau pt ca am încurcat niște programari și nu ti mai pot onora programarea la care tu mi ai răspuns ca vai draga sa vezi ce recenzie îți las. Chiar îți mulțumesc. Daca vezi ca o persoana nu raspunde nu o teroriza cu mesajele 1 la mana. 2 la mana. Neserioasa ca ce ? Neserioasa eram daca îți confirmam programarea și mai apoi nu ti mai răspundeam. Te am anunțat cu1h și 30 min inainte ca nu pot. Si de nu încurcam o programare, poate îmi era rău și nu puteam lucra sau poate îmi murea cățelul. La tine trebuie sa lucrez și moarta ? Sa fii sănătos și succes pe mai departe. Eu nu tolerez oameni de genul în meseria mea și în prezenta mea💋 veziti de trb ta zic 

• Membru Premium
  • Oras:FAR AWAY
  • Oras:FAR AWAY
Postat
La 25.03.2025 la 8:54, trepadussori a spus:

Colegu, hai să fim mai înțelegători, se poate întâmpla să se încurce programările, am pățit-o și eu cu o domnișoară tot de pe forum, și am avut răbdare și s-a remediat cu programarea.

Bine că nu ai pățit să ajungi la locație și să nu-ți mai răspundă domnișoara, așa ceva e într-adevăr frustrant și ar merita o postare pe forum.

Domnișoara e prima dată la noi în zonă și nu cred că faci o favoare nimănui dacă o faci neserioasă. 

Numai bine tuturor!

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, bogcp303 a spus:

Colegul, hai să fim mai înțelegători, se poate întâmpla să se încurce programările, am pățit o și eu cu o domnișoară tot de pe forum, și am avut răbdare și s a remediat cu programarea.

Bine că nu ai pățit să ajungi la locație și să nu ți mai răspundă domnișoara, așa ceva e întradevăr frustrant și ar merita o postare pe forum.

Domnișoara e prima dată la noi în zonă și nu cred că faci o favoare nimănui dacă o faci neserioasă. 

Numai bine tuturor!

Multumesc de înțelegere. Nu o pățesc de obicei. Am lucrat atata timp pe bucuresti , pe iasi, nu am încurcat niciodată o programare. Am avut niște probleme și dintr o greșeală le am încurcat ca mai apoi sa mi cer scuze fata de el și sa mi reproșeze ca mi lasa recenzie. Am doar recenzii bune oriunde am fost. Pur și simplu am încurcat o programare și l am si anunțat cu 1h jumate înainte.

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neata dragii mei

Sunt disponibilă pentru programări ❤❤❤ mesaj doar pe Whatsapp.  Am dreptul sa îmi selectez clienții. Asa ca dacă din comportamentul tău prin mesaje sau e ceva ce pur și simplu eu simt ca nu ne vom înțelege la o întâlnire, nu primesc. Am anunțat ca sa nu se înceapă pe aici ca vai pe mn nu m a primit sau pe mn m a blocat. Va pup si o zi frumoasa ❤‼️

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor. Mai am liber doar intervalul 19:00-22:00💋

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.