Sari la conținut

Fete de calitate!

Postări Recomandate

Postat

Futem și noi ceva de calitate?
Ce futem și noi sa fim multumiti de fata pe care o întâlnim la locație?
În ultima perioadă parca nu mai ai ce fute sa te simți cu adevarat mulțumit de experiență. Ba e mai grasă decat in poze, ba vorbeste cu clientii in timp ce e cu tine, ba e grabita, ba plictisita. Plm... Nu prea mai am încredere nici în recenziile colegilor, am avut experiente proaste chiar și la fete cu recenzii 8-9 și nu știu cum să fac sa fiu mulțumit de experiență. Plm dacă tot dai 200/400 de lei măcar sa te simti bine , nu doar sa iti bagi pula intr-o gaură. Cum vi se par Issa și Andreea, eu încă nu am fost sau ce alte recomandări ați avea în afara de Mara și Carima? Gândiți-vă că vă întreabă cel mai bun prieten. Ce îi recomandați? Issa, Andreea, altă fată? Care sa arate cum trebuie, sa se comporte cum trebuie, etc. Apreciez orice recomandare sincera.

• Oras:Craiova
Postat

Carima si Violeta01 (cand o prinzi, ca vine cam rar) sunt cele mai implicate si mai lipicioase din fetele la care am fost. Pe Carima o recomand daca doresti FK si CIM, ceea ce alte fete de pe la noi nu prea ofera. La Issa am fost de multe ori si este foarte OK ca atitudine, as zice ca merita vizitata macar o data ca sa vezi ce frumoasa este, dar nu este la fel de lipicioasa precum Carima si Vio, ci putin timida.

• Oras:Mai mult pe aici
Postat

Am trecut eu pe la Issa si pe la Andreea. Sunt colege de apartament. Pot sa iti spun ca amandoua merita vizitate.

Issa, trasaturi foarte frumoase, corp cu forme putin mai rotunde, piele fina si foarte curata, sanii fermi si rotunzi o placere sa te joci cu ei. Atitudinea este una frumoasa chiar daca nu este de tipul GFE ( de fapt nici in oferta de servicii  nu este specificat ca ar oferi acest lucru). Actiunea, pentru mine, a fost una destul de buna, ea se implica dar nu la modul "super actiune". Oralul a fost executat bine, fara deep dar de calitate. Eu chiar intentionez sa o mai revizitez.

Andreea, colega ei, o fata draguta, foarte curata si ea, corp frumos proportionat, sani micuti, rotunzi si fermi, talie bine conturata ceea ce ii scoate in evidenta mai bine fundul rotund. Atitudinea ei este mai aproape de GFE. Pare mai implicata in actiune si chiar se misca bine. Oral bun, de calitate, cu tente de deep, NP deasemenea am fost multumit de actiune. O voi mai vizita si pe ea cu siguranta.

Ambele sunt de talie medie 1.60 m.

Per total, din punctul meu de vedere, merita experimentata actiunea cu ambele. Daca nu ma insel, fac si threesome, dar nu sunt active intre ele.

• Like 1
Postat

Daca m-ar intreba varul meu venit din Bucuresti unde sa se duca, i-as spune Monica si/sau Mara. La carima nu am reusit sa merg, si oricum nu mai sta prin oras incat sa stii ca o gasesti mereu.

• Inimioara 1

Postat
Acum 5 ore, peterbishop a spus:

Daca m-ar intreba varul meu venit din Bucuresti unde sa se duca, i-as spune Monica si/sau Mara. La carima nu am reusit sa merg, si oricum nu mai sta prin oras incat sa stii ca o gasesti mereu.

Ai mare dreptate! Si eu am petrecut  clipe frumoase cu toate trei. Carimei se pare ca ii prieste plimbarea, cei al ei e al ei, nimic de obiectat!  Dar nu pot sa nu recunosc ca Monika mi-a intrat la suflet! Are ea felul ei dulce cu care m-a fermecat.

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...