Sari la conținut

Alexa 0747872523

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
Postat

Curios de ceva nou si cu seceta asta de pe nimfo, am zis sa imi incerc norocul pe publi.

Contact wa, m-am prezentat la datorie in scurt timp.

Locatie 10 Ared Kaufland, apartament curat, posibilitate duș, prosop curat.

Alexa -9-  o fată minionă, aprox 1,60 m, cur frumos, tâțe siliconate dar nu exagerate (marimea C zice ea), brunetă draguță la față.

Atitudine -9- ok, sociabilă, servit o apă, timidă la inceput. Apreciez ca nu m-a băgat direct in dormitor.

On - 8 - bunicel, umed,  dar se poate si mai bine, bijuteriile au fost doar mângâiate cu mâna, făcut din lateral sau dintre picioarele mele, fara sa se opreasca decât la indemnul meu.

Np-9- schimbat 3 pozitii - inceput in misionar, trecut prin Lot si finalizar in doggy. Am simtit-o implicatâ, iar uneori am și sărutat-o pe buze. Finalizare in balon, nu ofera Cim sau Cof.

Igiena -10- am trecut si pe la piersicuță, era curatâ și receptivă la stimuli.

Pt mine e de revenit, a fost o experiența plăcută, nu m-am simtit grăbit deloc, fata are potential, e peste nivelul publi, are țâțe beton, am inteles ca doreste sa iși facă cont aici si să se stabileasca la noi dacă ii va mrrge bine.

Am inteles că mai ofera anal extra 200 ( mi s-a parut mult dar m-a asigurat ca il face ca la carte) si uro extra 50. 

Tarife 200/400.

• Like 5
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 2147
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat
Acum 3 ore, rebelar a spus:

Curios de ceva nou si cu seceta asta de pe nimfo, am zis sa imi incerc norocul pe publi.

Contact wa, m-am prezentat la datorie in scurt timp.

Locatie 10 Ared Kaufland, apartament curat, posibilitate duș, prosop curat.

Alexa -9-  o fată minionă, aprox 1,60 m, cur frumos, tâțe siliconate dar nu exagerate (marimea C zice ea), brunetă draguță la față.

Atitudine -9- ok, sociabilă, servit o apă, timidă la inceput. Apreciez ca nu m-a băgat direct in dormitor.

On - 8 - bunicel, umed,  dar se poate si mai bine, bijuteriile au fost doar mângâiate cu mâna, făcut din lateral sau dintre picioarele mele, fara sa se opreasca decât la indemnul meu.

Np-9- schimbat 3 pozitii - inceput in misionar, trecut prin Lot si finalizar in doggy. Am simtit-o implicatâ, iar uneori am și sărutat-o pe buze. Finalizare in balon, nu ofera Cim sau Cof.

Igiena -10- am trecut si pe la piersicuță, era curatâ și receptivă la stimuli.

Pt mine e de revenit, a fost o experiența plăcută, nu m-am simtit grăbit deloc, fata are potential, e peste nivelul publi, are țâțe beton, am inteles ca doreste sa iși facă cont aici si să se stabileasca la noi dacă ii va mrrge bine.

Am inteles că mai ofera anal extra 200 ( mi s-a parut mult dar m-a asigurat ca il face ca la carte) si uro extra 50. 

Tarife 200/400.

Pozele sunt reale?

Postat
1 hour ago, unsuflet said:

Pozele sunt reale?

Da.

Postat

Vad ca mai multe fete sunt gata de actiune de dimineata devreme🔥.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...