Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14 Postat Mai 14 Disponibila dupa ora 20:00 ,pentru programari pe whatsapp😘
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1182 Postat Mai 15 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Mai 15 Ba baieti, hai ca sparg eu gheata... Vazand ca nimei, dar nimeni nu vrea sa scrie nici o recenzie, mi-am luat inima in dinti si am zis sa-i fac o vizita. Dupa poze nu prea aveam cum sa dau gres, asa ca am abordat-o pe whatsapp. A raspuns destul de tarziu, scuzandu-se ca are ceva probleme cu telefonul. Am stabilit o intalnire in scurt timp. Locatia in Tractorul, Nicolae Labis 64, un apartament curat, baia la fel si dotata cu toate cele. Simona m-a impresionat placut inca de la intrare, o fata inalta, bine proportionata, sani naturali mari, par negru si lung, draguta si la chip. Poarta o pereche de ochelari de vedere care o prind bine si este foarte dezinvolta. Am purces la o mica socializare unde am schimbat cateva informatii personale si asa am aflat ca este noua in domeniu, Brasovul fiind primul oras in care activeaza. Am intrat la un refresh si apoi am trecut la actiune. Oralul(doar protejat) foarte bun. Deep, umed, gagg, destul de atenta si la sateliti. Am continuat cu un LOT ca sa ma bucur de sanii ei si de cele doua pierceng-uri din sfarcuri, pasarica stramta, se umezeste natural, miscari variate, contre...fain. Am schimbat in misionar si aici ori ca avut orgasm, ori ca mimeaza foarte bine pentru ca am terminat in balonas in timp ce ea a avut un body shake. A fost o experienta placuta pentru mine, desi nu pot sa-i dau mai mult de nota 8 din lipsa catorva elemente gen ON, GFE, saruturi corporale. Am lasat inca de la inceput cadoul pentru o finalizare basic, m-am echipat si ne-am luat ramas bun. Acum, pe baza experientei mele pe care tocmai v-am relatat-o, decideti voi daca doriti sau nu sa o vizitati. Eu o consider ca si o experienta corecta din punct de vedete servicii/tarif. Atat am avut de spus. 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Postat Mai 16 Acum 17 ore, LUMIAR a spus: Ba baieti, hai ca sparg eu gheata... Vazand ca nimei, dar nimeni nu vrea sa scrie nici o recenzie, mi-am luat inima in dinti si am zis sa-i fac o vizita. Dupa poze nu prea aveam cum sa dau gres, asa ca am abordat-o pe whatsapp. A raspuns destul de tarziu, scuzandu-se ca are ceva probleme cu telefonul. Am stabilit o intalnire in scurt timp. Locatia in Tractorul, Nicolae Labis 64, un apartament curat, baia la fel si dotata cu toate cele. Simona m-a impresionat placut inca de la intrare, o fata inalta, bine proportionata, sani naturali mari, par negru si lung, draguta si la chip. Poarta o pereche de ochelari de vedere care o prind bine si este foarte dezinvolta. Am purces la o mica socializare unde am schimbat cateva informatii personale si asa am aflat ca este noua in domeniu, Brasovul fiind primul oras in care activeaza. Am intrat la un refresh si apoi am trecut la actiune. Oralul(doar protejat) foarte bun. Deep, umed, gagg, destul de atenta si la sateliti. Am continuat cu un LOT ca sa ma bucur de sanii ei si de cele doua pierceng-uri din sfarcuri, pasarica stramta, se umezeste natural, miscari variate, contre...fain. Am schimbat in misionar si aici ori ca avut orgasm, ori ca mimeaza foarte bine pentru ca am terminat in balonas in timp ce ea a avut un body shake. A fost o experienta placuta pentru mine, desi nu pot sa-i dau mai mult de nota 8 din lipsa catorva elemente gen ON, GFE, saruturi corporale. Am lasat inca de la inceput cadoul pentru o finalizare basic, m-am echipat si ne-am luat ramas bun. Acum, pe baza experientei mele pe care tocmai v-am relatat-o, decideti voi daca doriti sau nu sa o vizitati. Eu o consider ca si o experienta corecta din punct de vedete servicii/tarif. Atat am avut de spus. Multumesc pentru review!
virginel1 Reputație: 25 Postat Mai 20 Postat Mai 20 vizitat zilele trecute In realitate arata mai bine decât in poze, dar locația lasa de dorit din punctul meu de vedere! Cam dezordine, poate am ajuns după o zi aglomerata OP deep, interesant - pentru prima oara NP - ok Overall - 7 De revenit, doar in lipsă de alte oferte Spor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Programul meu este pana la 23:30 ,programari pe whatsapp😘
Xxxxx12 Reputație: 3 Postat Mai 22 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 22 Simona, pune și tu niste poze actualizate! 1 1
nimsoc9 Reputație: 27 Postat Mai 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 23 Acum 15 ore, Xxxxx12 a spus: Simona, pune și tu niste poze actualizate! Din păcate nu te va baga în seamă nici pe tine colegule, dacă domnișoara a inceput cu poze false clar nu va posta nici o poza .
Membru Premium LUMIAR Reputație: 1182 Postat Mai 23 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Membru Premium Postat Mai 23 51 minutes ago, nimsoc9 said: Din păcate nu te va baga în seamă nici pe tine colegule, dacă domnișoara a inceput cu poze false clar nu va posta nici o poza . Va place sa vorbiti in necunostinta de cauza. Pozele sunt ale ei, confirm eu asta. Cititi si recenzie mea. Merita sa incercati barem o data. "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
alexeibei Reputație: 20 Postat Mai 24 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 24 La 22.03.2025 la 20:31, Simona2710 a spus: Buna dragilor,ma numesc Simona,am 25 de ani,1.78 inaltime si 68 kg😘.Sanii mari cu pierce uri😝.Sunt noua in Brasov,te voi surprinde cu o atmosfera relaxanta si placuta,sunt o fata discreta si curata si ma astept la acelasi lucru de la voi😇. Daca ti a placut pana acum te astept la locatia mea,ma puteti contacta la telefon sau pe whatsapp pentru alte detalii si programari 😘 Nr de telefon : +40 758 362 269 Programarile se confirma cu 30 minute inainte. Nu accept cu bile si alte accesorii! Nu accept persoane in stare de ebrietate! Servicii : 🤑 200 lei o finalizare (30 min maxim) 🤑 400 lei o ora (2 finalizari) Sex normal PROTEJAT,oral PROTEJAT,sarutari corporale. NU fac anal. Servicii extra : Dominare soft (spitting,umilire verbala,loviri) - 250 lei (30 min) - 500 lei (1 ora) Uro (100 extra) Footfetish (50 extra) Show web 10 min (150 lei) Videoclipuri personalizate (1 minut 100 de lei,2 minute 150 lei) Faina pozitia asta🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25 Postat Mai 25 Disponibila dupa ora 17:30 ,programari pe whatsapp 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum