Sari la conținut

❌ Ema - INDISPONIBILĂ ❌

Postări Recomandate

• Oras:Paris
  • Oras:Paris
Postat
3 hours ago, Ema00 said:

💚 Hello dears 💚 I'm back 💚

Available until 10:00 PM 

Kisses! 

7face765-a4c2-4a17-b7f6-b3fcee9e0fec.jpeg

Welcome back! Nice pic

• Minus 1
  • Inimioara 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în 💚 Ema - 0743362043 💚
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic
Reputație: 121
  • Telefon: 0743362043
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, momoney a spus:

Welcome back! Nice pic

Thank you ! ❤️🤗😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragilor!❤️

Disponibila până la ora 22:00 ! 

1DB00955-FD94-4D6A-8017-2AE34DF15667-7251-0000037E233BAA1C.jpeg

• Inimioara 5
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 9 minute, Ema00 a spus:

Bună dimineața dragilor!❤️

1DB00955-FD94-4D6A-8017-2AE34DF15667-7251-0000037E233BAA1C.jpeg

Poza asta fara spume era beton....

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, enriqe68 a spus:

Poza asta fara spume era beton....

Putin mister! 😅 mulțumesc frumos ! 🤗❤️

• Like 1
  • Trist 1
Reputație: 284
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare, in urma recentei vizite la Ema, las aici o mica recenzie:
- progr efect in aceeasi zi prin WhatsApp dupa mai multe incercari unde nu ne-am sincronizat ca timp, a sosit si ziua cea norocoasa. Am primit adresa, mi-am anuntat prezenta cand am ajuns si am primit indicatiile necesare.
Usa este deschisa de Ema costumata intr-un body negru sexy, am facut cunostinta fiind prima vizita, mi-a placut ce am vazut la prima vedere. Am lasat pe masuta amenda ptr distractie si apoi am mers catre mica igienizare.
Reintors in camera, Ema m-a poftit in pat cu indicatia de relaxare(probabil m-a simtit putin agitat ca ajunsesem cam pe ultima suta de metri si am gasit mai greu loc de parcare).  
Am inceput cu mine stand intins in pat pe spate, Ema a venit suav cu corpul frecandu-se de mine, mangaieri tandre, plus acei sani moi, nu foarte mari dar senzuali care se tot prelingeau pe soldat si pe testicule incat sa se intareasca deja soldatul. 
Apoi dupa ceva timp(apreciez aici ca nu s-a infipt din prima sa-l ia in gura ptr graba si o excitatie cat mai rapida), Ema m-a intrebat cum doresc oralul, am trecut la ON neschimband pozitia. Buzele ei superioare se muleaza foarte bine pe soldat, ON executat mai pe slow, fara ritm prea alert ceea ce ptr mine a fost ce trebuie incat sa decid sa trecem mai departe.
Am rugat-o sa vina mai la margine da pat si sa stea ea intinsa pe spate ca sa-i explorez si eu corpul, gustand din sanii ei apetisanti si pasa cea delicioasa.
Am fost intrebat cam ce doresc si cum, am optat ptr pozitia pe la spate, caciulita montata cu gura(este un plus aici).
Ema participa la actune, este activa, ceva contre si gemete normale(nu exagerate), senzatie si priveliste buna, dupa ceva timp am mai marit ritmul, simteam ca ma apropii de explozie fiind si ceva incarcat, iar dupa ceva pompari am finalizat glorios in balonas. Stiam ca nu este una din zilele cu moment mai prelungit, dar am zis sa ies sa-mi fac descarcarea.
Mica igienizare, o mica barfa iar timpul trecand foarte repede am inceput sa ma imbrac si sa ma pregatesc de decolare.
M-am declarat multumit, ne-am luat la revedere cu gandul de reintoarcere.

Locatie: Dimitrie Cantemir, doar cu ceva noroc poti prinde loc de parcare la bulevard, eu am prins pe stradutele laterale.
         Mie mi-a placut ambianta din camera de nebunii condimentata cu atitudinea ei de relax, desi a spus ca este fumatoare, eu ca fost fumator nu am simtit mirosuri neplacute. Baia dotata ce cele necesare.

Actiunea: Ema este activa, participa la actiune, intreaba ce si cum doresti, la mine a fost momentul destul de scurt(fiind ceva mai incarcat) ptr cele 30 min. Priviri foarte atente in ochi in timpul oralului.

Atitudine, GFE: poate nu ofera un GFE foarte ridicat gen sa-ti sara direct in sula de cum intri pe usa, dar apreciez ca a stat cu mine, a stat chiar langa mine, fara a butona telefonul sau alte chestii personale. A cautat pe cat posibil sa ma faca sa ma simt cat mai bine, eu chiar venisem putin agitat. Acel preludiu cu miscarile suave frecandu-si corpul de al meu si cu sanii pe langa soldat ptr a mine a fost super senzatie. 🤩

Amenda achitata: 200 leuti, neregretati si bine meritati.

Ema - Ptr prima vizita si impresie: foarte draguta la fata, aranjata, mie imi place parul ei platinat, intins, buze superioare senzuale. Aspect corp: Nu pot spune ca este de 90/60/90, nici eu nu sunt tipla ca si constitutie desi merg la sala, are putina carnita pe ea dar mie imi place asa cum este, fesele tremura bine cand pompezi pe la spate 🤪, piele fina, catifelata.
Igiena foarte buna. 
Foarte politicoasa de cand am tot conversat incercand sa ma programez, mi-a placut foarte mult vocea ei din mesajele vocale lasate in WhatsApp, o voce foarte calda, linistita cred ca este mai spre felul ei de a fi.
Ptr ca mai conteaza si este de punctat si acest aspect, per general Ema mi-a parut foarte amabila, calma, linistita acel gen care te poti programa la ea ptr un masaj ceva dar stie sa te duca pe culmile fericirii, oferindu-ti o stare foarte buna stand acolo numai de tine. 

@Ema00 - iti multumesc frumos ptr momentul oferit si ptr atitudinea ta, este ceea ce am cautat la ora respectiva, sunt multumit si mi-ar placvea sa ne mai revedem.😘 🥰🌹

PS: Sa nu uitam va rog ca nu toti suntem perfecti, poate nu toti venim din cine stie ce luxuri, dar faptul de a sti sa fii om conteaza foarte mult, ca de, vorba melodiei "Lume multa, oameni putini". Atitudinea, respectul conteaza foarte mult, mai ales daca vrei sa ai parte de un moment placut si sa fii tratat ca atare.
Toate bune tuturor,

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, tony_33 a spus:

Salutare, in urma recentei vizite la Ema, las aici o mica recenzie:
- progr efect in aceeasi zi prin WhatsApp dupa mai multe incercari unde nu ne-am sincronizat ca timp, a sosit si ziua cea norocoasa. Am primit adresa, mi-am anuntat prezenta cand am ajuns si am primit indicatiile necesare.
Usa este deschisa de Ema costumata intr-un body negru sexy, am facut cunostinta fiind prima vizita, mi-a placut ce am vazut la prima vedere. Am lasat pe masuta amenda ptr distractie si apoi am mers catre mica igienizare.
Reintors in camera, Ema m-a poftit in pat cu indicatia de relaxare(probabil m-a simtit putin agitat ca ajunsesem cam pe ultima suta de metri si am gasit mai greu loc de parcare).  
Am inceput cu mine stand intins in pat pe spate, Ema a venit suav cu corpul frecandu-se de mine, mangaieri tandre, plus acei sani moi, nu foarte mari dar senzuali care se tot prelingeau pe soldat si pe testicule incat sa se intareasca deja soldatul. 
Apoi dupa ceva timp(apreciez aici ca nu s-a infipt din prima sa-l ia in gura ptr graba si o excitatie cat mai rapida), Ema m-a intrebat cum doresc oralul, am trecut la ON neschimband pozitia. Buzele ei superioare se muleaza foarte bine pe soldat, ON executat mai pe slow, fara ritm prea alert ceea ce ptr mine a fost ce trebuie incat sa decid sa trecem mai departe.
Am rugat-o sa vina mai la margine da pat si sa stea ea intinsa pe spate ca sa-i explorez si eu corpul, gustand din sanii ei apetisanti si pasa cea delicioasa.
Am fost intrebat cam ce doresc si cum, am optat ptr pozitia pe la spate, caciulita montata cu gura(este un plus aici).
Ema participa la actune, este activa, ceva contre si gemete normale(nu exagerate), senzatie si priveliste buna, dupa ceva timp am mai marit ritmul, simteam ca ma apropii de explozie fiind si ceva incarcat, iar dupa ceva pompari am finalizat glorios in balonas. Stiam ca nu este una din zilele cu moment mai prelungit, dar am zis sa ies sa-mi fac descarcarea.
Mica igienizare, o mica barfa iar timpul trecand foarte repede am inceput sa ma imbrac si sa ma pregatesc de decolare.
M-am declarat multumit, ne-am luat la revedere cu gandul de reintoarcere.

Locatie: Dimitrie Cantemir, doar cu ceva noroc poti prinde loc de parcare la bulevard, eu am prins pe stradutele laterale.
         Mie mi-a placut ambianta din camera de nebunii condimentata cu atitudinea ei de relax, desi a spus ca este fumatoare, eu ca fost fumator nu am simtit mirosuri neplacute. Baia dotata ce cele necesare.

Actiunea: Ema este activa, participa la actiune, intreaba ce si cum doresti, la mine a fost momentul destul de scurt(fiind ceva mai incarcat) ptr cele 30 min. Priviri foarte atente in ochi in timpul oralului.

Atitudine, GFE: poate nu ofera un GFE foarte ridicat gen sa-ti sara direct in sula de cum intri pe usa, dar apreciez ca a stat cu mine, a stat chiar langa mine, fara a butona telefonul sau alte chestii personale. A cautat pe cat posibil sa ma faca sa ma simt cat mai bine, eu chiar venisem putin agitat. Acel preludiu cu miscarile suave frecandu-si corpul de al meu si cu sanii pe langa soldat ptr a mine a fost super senzatie. 🤩

Amenda achitata: 200 leuti, neregretati si bine meritati.

Ema - Ptr prima vizita si impresie: foarte draguta la fata, aranjata, mie imi place parul ei platinat, intins, buze superioare senzuale. Aspect corp: Nu pot spune ca este de 90/60/90, nici eu nu sunt tipla ca si constitutie desi merg la sala, are putina carnita pe ea dar mie imi place asa cum este, fesele tremura bine cand pompezi pe la spate 🤪, piele fina, catifelata.
Igiena foarte buna. 
Foarte politicoasa de cand am tot conversat incercand sa ma programez, mi-a placut foarte mult vocea ei din mesajele vocale lasate in WhatsApp, o voce foarte calda, linistita cred ca este mai spre felul ei de a fi.
Ptr ca mai conteaza si este de punctat si acest aspect, per general Ema mi-a parut foarte amabila, calma, linistita acel gen care te poti programa la ea ptr un masaj ceva dar stie sa te duca pe culmile fericirii, oferindu-ti o stare foarte buna stand acolo numai de tine. 

@Ema00 - iti multumesc frumos ptr momentul oferit si ptr atitudinea ta, este ceea ce am cautat la ora respectiva, sunt multumit si mi-ar placvea sa ne mai revedem.😘 🥰🌹

PS: Sa nu uitam va rog ca nu toti suntem perfecti, poate nu toti venim din cine stie ce luxuri, dar faptul de a sti sa fii om conteaza foarte mult, ca de, vorba melodiei "Lume multa, oameni putini". Atitudinea, respectul conteaza foarte mult, mai ales daca vrei sa ai parte de un moment placut si sa fii tratat ca atare.
Toate bune tuturor,

Hei @tony_33 încep prin a spune un sincer mulțumesc pentru recenzia oferită și pentru toate cuvintele frumoase spuse ! Și eu m-am simțit foarte bine în prezența ta ,chiar super relaxată pot spune 😊 ești un om super simpatic,cu un bun simț rar întâlnit și foarte comunicativ ! Te aștept cu drag și data viitoare pentru a mai petrece câteva momente frumoase împreună ! Te pup și îți mulțumesc frumos din nou ! ❤️😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor ! ❤️ Dispinibilă până la ora 22:00 ! Pupicei 💋💋

‼️Ultima săptămână la voi în oraș‼️

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, fane22 a spus:

Finalizarea orala este inclusa?

Hei bună ,nu fac finalizare orală ! ☺️

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

100% de acord cu evaluarile si qualificativul final de "not bad" dat de Shogun ...

Recunosc ca m.am dus la Ema pt ca mi.a cazut in ultimul moment o varianta de 5* si ca m.au si atras pozele (😁)  ... dar na ... nu ma duc la futut doar in locatii de 100€/zi ...mai merg si la "100€/sapt." ... am avut pe acolo cu "Mi..na2" niste futaiuri de poveste. 

Revenind la Ema00...  desi nu e chiar genul meu ... mie imi place sa vad partea plina a paharului ... deci ... nota mare o are de la mine pt calitatea f buna a conexiunii avute pe tot parcursul intalnirii. Nota mica ii dau pt ca i.am zis ca nu vreau sa finaliz... ca.mi trebuie toate "cartusele" pt a2a zi ..  dar tot m.a terminat 😂.

Am cunoscut.o si pe Jessica ... misto fata la fizic si nu numai. 

Dtd 45 min ... 300 ⚘

Toate cele bune. 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, max.ce.te. a spus:

100% de acord cu evaluarile si qualificativul final de "not bad" dat de Shogun ...

Recunosc ca m.am dus la Ema pt ca mi.a cazut in ultimul moment o varianta de 5* si ca m.au si atras pozele (😁)  ... dar na ... nu ma duc la futut doar in locatii de 100€/zi ...mai merg si la "100€/sapt." ... am avut pe acolo cu "Mi..na2" niste futaiuri de poveste. 

Revenind la Ema00...  desi nu e chiar genul meu ... mie imi place sa vad partea plina a paharului ... deci ... nota mare o are de la mine pt calitatea f buna a conexiunii avute pe tot parcursul intalnirii. Nota mica ii dau pt ca i.am zis ca nu vreau sa finaliz... ca.mi trebuie toate "cartusele" pt a2a zi ..  dar tot m.a terminat 😂.

Am cunoscut.o si pe Jessica ... misto fata la fizic si nu numai. 

Dtd 45 min ... 300 ⚘

Toate cele bune. 

Hei @max.ce.te. mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept cu drag și data viitoare ! Ești un tip super mișto și funny ! Pupicei 💋💋💋

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️Bună dragilor❤️

DISPONIBILĂ PÂNĂ LA ORA 22:00

‼️Ultimele zile în oraș ‼️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața ! 💋 

Disponibilă până la ora 22:00 ! Pupicei 

❤️🤗

‼️ULTIMELE 5 zile în oraș‼️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragilor ! ❤️

DISPONIBILA PÂNĂ LA ORA 22:00 !

‼️ULTIMELE ZILE ÎN ORAȘ ‼️

F73D9D03-7D38-43AE-A879-456472675D18-1964-000000E9360092A4.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 16
Postat
On 4/10/2025 at 9:48 AM, Ema00 said:

Bună dimineața dragilor ! ❤️

DISPONIBILA PÂNĂ LA ORA 22:00 !

‼️ULTIMELE ZILE ÎN ORAȘ ‼️

F73D9D03-7D38-43AE-A879-456472675D18-1964-000000E9360092A4.jpeg

😍 Superba 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, SimpleOne a spus:

😍 Superba 

Mulțumesc frumos 🤗❤️

Postat

La 12.04.2025 la 17:44, daggerdick11 a spus:

Cate zile mai esti disponibila?

Incepem sa tropăim veniți după Paște?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💚💚💚Bunaaaa dragilor ! 💚💚💚

Am revenit la voi în oraș ! 

Pupici! 

4CAAF606-3378-4B5B-9763-C9942B72994A.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💚 Bună dimineața dragilor ! 💚

Disponibilă până la ora 22:00 ! Pupici 

💚

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața dragilor ! 💚🍩

Pupici ! 

62DF4E16-C7E5-46E4-8075-0FE4A0397A9A.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 4
Reputație: 230
Postat
Acum 45 minute, Ema00 a spus:

Bună dimineața dragilor ! 💚🍩

Pupici ! 

62DF4E16-C7E5-46E4-8075-0FE4A0397A9A.jpeg

Frumos ... dar era si mai frumos fara manuta jos

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, enriqe68 a spus:

Frumos ... dar era si mai frumos fara manuta jos

😅😅😅

Reputație: 230
Postat
Acum 4 minute, Ema00 a spus:

😅😅😅

Sa vad ce scrie ... nu  de alta😀

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...