Sari la conținut

BIA X CURVY 💦 DISPONIBILĂ DE JOI 01 MAI❤️0735682294

Postări Recomandate

• Telefon: 0735682294
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
3 hours ago, Criticul said:

Atunci ești de evitat, calitatea serviciilor trebuie să fie constantă (indiferent de client), pentru asta primești banii. 

De ce as fii de evitat? Nu are cum sa fie constanta niciodată energia, asta diferă in funcție de cum se prezintă fiecare client, nu cred ca tu semeni cu altcineva sau ai o stare constanta cu toți in egala măsura. Hai sa nu încurcăm borcanele te rog frumos. Nu am specificat ca ar fii serviciile intr un alt mod. Am specificat doar de chimie/compatibilitate dar observ ca te a depășit subiectul. Nu ai cum sa vii cu remarca “ești de evitat” atât timp cât nici măcar nu ai vorbit cu mine nici in mesaje d apoi sa ma vezi 😉

• Inimioara 1
  • BlondieBia a schimbat titlul în BIA X CURVY 💦 DISPONIBILĂ DE JOI 01 MAI❤️0735682294
  • Membru Premium
Reputație: 6177
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 8 minute, BlondieBia a spus:

... Nu ai cum sa vii cu remarca “ești de evitat” atât timp cât nici măcar nu ai vorbit cu mine nici in mesaje d apoi sa ma vezi 😉

Nu sunt găină totuși știu când un ou e stricat sau nu... 😛 

Dacă nu te-ai prins, forumul e pentru clienți ca aceștia să aleagă unde pot merge în cunoștință de cauză... fără să arunce bani aiurea. 

Experiență am și încă destulă, mă pricep să citesc și printre rânduri iar ție ți-am atras atenția că DUPĂ ce ai primit banii, trebuie să muncești pentru ei. Nu-ți place ceva la un client, ÎL REFUZI dar dacă ai primit banii, trebuie să dai totul... 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
1 hour ago, Criticul said:

Nu sunt găină totuși știu când un ou e stricat sau nu... 😛 

Dacă nu te-ai prins, forumul e pentru clienți ca aceștia să aleagă unde pot merge în cunoștință de cauză... fără să arunce bani aiurea. 

Experiență am și încă destulă, mă pricep să citesc și printre rânduri iar ție ți-am atras atenția că DUPĂ ce ai primit banii, trebuie să muncești pentru ei. Nu-ți place ceva la un client, ÎL REFUZI dar dacă ai primit banii, trebuie să dai totul... 

Pai stai puțin dragu meu 😅 Cine a zis ca eu nu mi aleg clienții sau ca nu refuz și ca iau banii la mișto? Stai liniștit la ce am citit pe aici, crede ma sunt una din putinele care chiar își dau interesul pentru banii aia, asa cum muncesc eu pt ei, sunt munciți de altcineva la rândul lor înainte sa ajunga la mine si nu mi bat joc.😉 Nu m am prins trebuia sa vii tu sa mi luminezi calea, credeam ca e asa doar sa pun poze. Mersi frumos. 
P.S: Sunt eu noua pe forum, da asta nu înseamnă ca sunt și bătută n cap sau las sa se vorbească prost de mine in necunoștință de cauza. 

Postat

Am vizitat aceasta fata care are servici bune, e curata, vorbareata și chiar sia dat interesul sa facă treaba bună nu știu cum de nu are mai multe comentarii pe aici

Ce mia plăcut la ea a fost faptul ca a zis ca refuza de la ușa unele persoane care nu sunt îngrijite sau nu sunt curate, nu le baga la dus. Știu ca bani nu au miros dar oameni au, ceea ce mi sa părut forte corect nu cred ca multe ar face așa.. 

• Inimioara 1

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
On 4/2/2025 at 4:17 PM, florinflo11 said:

Am vizitat aceasta fata care are servici bune, e curata, vorbareata și chiar sia dat interesul sa facă treaba bună nu știu cum de nu are mai multe comentarii pe aici

Ce mia plăcut la ea a fost faptul ca a zis ca refuza de la ușa unele persoane care nu sunt îngrijite sau nu sunt curate, nu le baga la dus. Știu ca bani nu au miros dar oameni au, ceea ce mi sa părut forte corect nu cred ca multe ar face așa.. 

Multumesc frumos 😘 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...