Shofia Reputație: 99 Postat Martie 27 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Postat Martie 27 Bună, sunt Dianna, o tânără de 22 de ani nou în oraș. Mă gândesc de ceva timp să vă vizitez! oare să o fac ? 🙈 ce părere aveți? ca persoana Sunt o femeie dinamică și încrezătoare, cu spirit de aventură. Îmi propun să creez experiențe de neuitat care să-ți împlinească dorințele și să adauge o scânteie de emoție vieții tale. Ne putem începe timpul împreună cu o baie relaxantă, urmată de un masaj liniștitor cu ulei 🥵 pentru a pune starea de spirit. Serviciile mele sunt intime și pasionale, incluzând sărutul profund, adorarea corpului și plăcerea (orală cu sau fără protecție). În funcție de igienă. Vă puteți răsfăța într-o varietate de întâlniri pasionale cu protecție, explorând diferite poziții pentru a vă face timpul cu adevărat de ne uitat. 🥰 3
dorin40 Reputație: 9 Postat Martie 28 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 28 Bună Diana, ti-am citit topicul de Suceava și m-ai făcut curios în ceea ce te privește asa ca eu unul te aștept cu bratele deschise🤗🤗
RobertL90 Reputație: 9 Postat Martie 28 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 28 Frumos textul. Cum că se poate să descrii fără să poluezi cu acronimele obișnuite. Mulțumim de efort. Și câtă atenții ar costa o oră din timpul tău Dianna ? Cu siguranța vor fi curioși aici.
Membru Premium zozozo Reputație: 1446 Postat Martie 28 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Martie 28 1
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 28 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 28 Salutare dragii mei,😘 am primit multe mesaje de la voi si ma bucur ca sunt primita cu bratele 🤗 deschise asa ca am decis ca duminica, 30 martie, sa fiu 🚶♀️➡️in orasul vostru din zona Corisi. O sa mai adaug cateva detalii despre mine, preturi💵si servicii 📋pe care le ofer cu placere. 🥰Sunt o femeie voluptuoasa, 🍑🍒am 175 cm inaltime si 70 kg, sunt putin pufoasa 🙈 programari 📲 whatsApp,SMS,Apel se pot face din timp pentru cei care doresc, disponibil incepand cu ora 14:00, pozele sunt poze reale 💯 SERVICi 200 de lei /30 min sex, (oral adânc neprotejat ) umed 🍌poziții diferite atingeri și sărut pe corp preludiu 69 limbute 😛 1 finalizare+masaj de relaxare 400 de lei /60 min sex, 2 finalizări (oral neprotejat) adânc 🍌poziții diferite 69 limbute 😛preludiu + masaj de relaxare sărut pe buze 👄finalizarea poate fi pe orice parte a corpului 💦💦 Dus împreună Dominare hard/soft foot fetish 👣 hand job Servicile extra care sunt incluse în prețul de 1h. la 1 finalizare se aplică taxa suplimentară 📌 Nu fac sex neprotejat nu fac anal nu fac finalizare orală 🙂 ☎️PENTRU PROGRAMARI : • Programarile se fac pe whatsapp In caz ca nu raspund la telefon va rog lasati-mi un mesaj cu ora la care a-ti dorii sa ajungeti si va voi raspunde incel mai scurt timp • Se fac cu cel putin 1 ora inainte • Specificati ora si cat timp doriti sa petrecem impreuna! Locație zona Coresi Str Str 13 decembrie 4
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 28 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 28 Acum 9 minute, Shofia a spus: Salutare dragii mei,😘 am primit multe mesaje de la voi si ma bucur ca sunt primita cu bratele 🤗 deschise asa ca am decis ca duminica, 30 martie, sa fiu 🚶♀️➡️in orasul vostru din zona Corisi. O sa mai adaug cateva detalii despre mine, preturi💵si servicii 📋pe care le ofer cu placere. 🥰Sunt o femeie voluptuoasa, 🍑🍒am 175 cm inaltime si 70 kg, sunt putin pufoasa 🙈 programari 📲 whatsApp,SMS,Apel se pot face din timp pentru cei care doresc, disponibil incepand cu ora 14:00, pozele sunt poze reale 💯 SERVICi 200 de lei /30 min sex, (oral adânc neprotejat ) umed 🍌poziții diferite atingeri și sărut pe corp preludiu 69 limbute 😛 1 finalizare+masaj de relaxare 400 de lei /60 min sex, 2 finalizări (oral neprotejat) adânc 🍌poziții diferite 69 limbute 😛preludiu + masaj de relaxare sărut pe buze 👄finalizarea poate fi pe orice parte a corpului 💦💦 Dus împreună Dominare hard/soft foot fetish 👣 hand job serviciile la 1h nu sunt incluse, la 1 finalizare se aplică taxa suplimentară 📌 Nu fac sex neprotejat nu fac anal nu fac finalizare orală 🙂 ☎️PENTRU PROGRAMARI : • Programarile se fac pe whatsapp In caz ca nu raspund la telefon va rog lasati-mi un mesaj cu ora la care a-ti dorii sa ajungeti si va voi raspunde incel mai scurt timp • Se fac cu cel putin 1 ora inainte • Specificati ora si cat timp doriti sa petrecem impreuna!
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 28 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 28 Chiar acum, Shofia a spus:
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 28 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 28 Acum 6 minute, Shofia a spus: Salutare dragii mei,😘 am primit multe mesaje de la voi si ma bucur ca sunt primita cu bratele 🤗 deschise asa ca am decis ca duminica, 30 martie, sa fiu 🚶♀️➡️in orasul vostru din zona Corisi. O sa mai adaug cateva detalii despre mine, preturi💵si servicii 📋pe care le ofer cu placere. 🥰Sunt o femeie voluptuoasa, 🍑🍒am 175 cm inaltime si 70 kg, sunt putin pufoasa 🙈 programari 📲 whatsApp,SMS,Apel se pot face din timp pentru cei care doresc, disponibil incepand cu ora 14:00, pozele sunt poze reale 💯 SERVICi 200 de lei /30 min sex, (oral adânc neprotejat ) umed 🍌poziții diferite atingeri și sărut pe corp preludiu 69 limbute 😛 1 finalizare+masaj de relaxare 400 de lei /60 min sex, 2 finalizări (oral neprotejat) adânc 🍌poziții diferite 69 limbute 😛preludiu + masaj de relaxare sărut pe buze 👄finalizarea poate fi pe orice parte a corpului 💦💦 Dus împreună Dominare hard/soft foot fetish 👣 hand job serviciile la 1h nu sunt incluse, la 1 finalizare se aplică taxa suplimentară 📌 Nu fac sex neprotejat nu fac anal nu fac finalizare orală 🙂 ☎️PENTRU PROGRAMARI : • Programarile se fac pe whatsapp In caz ca nu raspund la telefon va rog lasati-mi un mesaj cu ora la care a-ti dorii sa ajungeti si va voi raspunde incel mai scurt timp • Se fac cu cel putin 1 ora inainte • Specificati ora si cat timp doriti sa petrecem impreuna! 1
maxibogger89 Reputație: 94 Postat Martie 29 Postat Martie 29 13 hours ago, Shofia said: "serviciile la 1h nu sunt incluse, la 1 finalizare se aplică taxa suplimentară" Tu ce intelegi de aici?
Pascaluta Reputație: 33 Postat Martie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 29 1 hour ago, maxibogger89 said: Tu ce intelegi de aici? Nu se intelege mai nimic, dar prin deductie, probabil ca acestea ar putea fi considerate, la o finalizare, posibile, insa cu o taxa suplimentara: 15 hours ago, Shofia said: sărut pe buze 👄finalizarea poate fi pe orice parte a corpului 💦💦 Dus împreună Dominare hard/soft foot fetish 👣 hand job
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 29 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 29 Acum 18 minute, Pascaluta a spus: Nu se intelege mai nimic, dar prin deductie, probabil ca acestea ar putea fi considerate, la o finalizare, posibile, insa cu o taxa suplimentara: Buna, exact ai Dreptate 😘
Pascaluta Reputație: 33 Postat Martie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 29 @Shofia Multumesc! Cand iti permite timpul, te rugam sa clarifici in oferta, este in avantajul domnilor care te vor vizita, dar si al tau. De altfel, ai o frumoasa descriere, este intr-adevar o placere sa privesti o alta abordare decat cele standard. Iti urez mult succes, in Brasov!
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 29 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 29 Acum 2 ore, Pascaluta a spus: @Shofia Multumesc! Cand iti permite timpul, te rugam sa clarifici in oferta, este in avantajul domnilor care te vor vizita, dar si al tau. De altfel, ai o frumoasa descriere, este intr-adevar o placere sa privesti o alta abordare decat cele standard. Iti urez mult succes, in Brasov! ❤️❤️
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 30 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 30 Bună dragi mei am ajuns în minunatul vostru oraș ❤️pot lua programări pupici 😘😘😘
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 31 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 Dacă vrei să-ți meargă săptămâna bine, treci întâi pe la mine. Bună dimineața, si o săptămâna frumoasă să aveți.! AM ÎNCEPUT PROGRAMUL ❤️
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 31 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 Disponibilă ❤️
Pascaluta Reputație: 33 Postat Martie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 31 Duminica, dupa ce a ajuns la prima vizita in Brasov, am trecut pe la domnisoara. Ramane, cel mai probabil, pentru patru zile in oras. A explicat foarte bine unde o gasesc, la blocurile Qualis. Am avut parte de o primire frumoasa, in lenjerie frumoasa, roz, cu pupici si imbratisari. Domnisoara este o prezenta agreabila, zambitoare, care in mod sigur a dorit sa se faca placuta. Contact pe whatsapp, inca de cand era pe drum, spre Brasov, m-a programat. M-a anuntat cu putin inainte ca ar fi terminat mai repede, dar fiind eu plecat spre ea, am ajuns la exact la ora stabilita. In ce privea informatia ca a terminat mai repede si as putea intra mai devreme, in acel moment trebuia sa-mi sune alarma, dar totusi nu am pus scenarii pesimiste in fata. Locatia este una frumoasa, iar dupa primire m-a ghidat direct in camera de actiune. Stia ca fusesem la dus, dar nu a intrebat daca mai vreau sa intru la baie, etc. Pe cale de consecinta, nu stiu cum este baia dotata. La vorba, nu ne-am lungit, a zis sa incepem. M-a intrebat cat vreau sa stau. Cu toate ca eram pregatit sa stau o ora, in ultimul moment am decis ca raman la o finalizare, sa ne cunoastem. Si, bine am facut! Ii las banii, ea deja incepea sa se dezbrace, dar a fost de acord sa o „ajut”, apoi ea m-a "ajutat". Ajungand in pat, au inceput indicatiile: - Cum sa stau. - Ce nu doreste (si nu ce doreste!) la preludiu. - Cand este suficient. Hai ca ajunge, hai sa facem aia, alta, am tot trecut cu vederea, cat s-a putut, dar domnisoara este foarte insistenta si stie ce vrea. Bravo ei! Preludiul in sine, nu a fost rau, dar nimic wow. Ca de altfel si toata actiunea, nimic rau, nimic wow. Mediocritate. Poate nu ne-am potrivit, poate la altii este mai bine. Asadar, dupa acel scurt ON, un scurt 69, un scurt oral din partea mea, un scurt girl on top, iar domnisoara tot insista sa facem doggy. La orice actiune, geme. Poate unora le va place, poate altora, nu. Am finalizat in doggy, doggy a fost poate intr-adevar cea mai buna experienta cu dansa, m-am imbracat, ne-am luat ramas bun si am plecat. Pe repede inainte? Va rog ca voi sa trageti concluzia. Mai ales daca ati vizitat-o. La mine au fost DTD 19 min. De recomandat? Cum unii colegi spun, pentru o "descarcare", este desigur o optiune in regula. In opinia mea, pretul corect ar fi fost insa 150 lei / fin., si nu 200 lei. Sunt curios ce au de relatat colegii care au stat o ora. De repetat? Are sigur potential, bunavointa, amabilitate, etc., insa in opinia mea, este venita pentru a rezolva repede treburile. Daca ma insel, imi cer iertare. Fara sa-si schimbe atitutindea, pentru mine nu este de repetat. Mie imi pare a fi totul la cantitate, nu la calitate, nu la placere. Note: Comunicare-9 Locatie-9 Aspect-8,5 On-6 Np-7 Ii urez domnisoarei, care este de altfel foarte simpatica, tot binele din lume si sa aiba parte de experiente bune, la noi in oras! 2
Shofia Reputație: 99 Postat Martie 31 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Martie 31 Acum 4 ore, Pascaluta a spus: Duminica, dupa ce a ajuns la prima vizita in Brasov, am trecut pe la domnisoara. Ramane, cel mai probabil, pentru patru zile in oras. A explicat foarte bine unde o gasesc, la blocurile Qualis. Am avut parte de o primire frumoasa, in lenjerie frumoasa, roz, cu pupici si imbratisari. Domnisoara este o prezenta agreabila, zambitoare, care in mod sigur a dorit sa se faca placuta. Contact pe whatsapp, inca de cand era pe drum, spre Brasov, m-a programat. M-a anuntat cu putin inainte ca ar fi terminat mai repede, dar fiind eu plecat spre ea, am ajuns la exact la ora stabilita. In ce privea informatia ca a terminat mai repede si as putea intra mai devreme, in acel moment trebuia sa-mi sune alarma, dar totusi nu am pus scenarii pesimiste in fata. Locatia este una frumoasa, iar dupa primire m-a ghidat direct in camera de actiune. Stia ca fusesem la dus, dar nu a intrebat daca mai vreau sa intru la baie, etc. Pe cale de consecinta, nu stiu cum este baia dotata. La vorba, nu ne-am lungit, a zis sa incepem. M-a intrebat cat vreau sa stau. Cu toate ca eram pregatit sa stau o ora, in ultimul moment am decis ca raman la o finalizare, sa ne cunoastem. Si, bine am facut! Ii las banii, ea deja incepea sa se dezbrace, dar a fost de acord sa o „ajut”, apoi ea m-a "ajutat". Ajungand in pat, au inceput indicatiile: - Cum sa stau. - Ce nu doreste (si nu ce doreste!) la preludiu. - Cand este suficient. Hai ca ajunge, hai sa facem aia, alta, am tot trecut cu vederea, cat s-a putut, dar domnisoara este foarte insistenta si stie ce vrea. Bravo ei! Preludiul in sine, nu a fost rau, dar nimic wow. Ca de altfel si toata actiunea, nimic rau, nimic wow. Mediocritate. Poate nu ne-am potrivit, poate la altii este mai bine. Asadar, dupa acel scurt ON, un scurt 69, un scurt oral din partea mea, un scurt girl on top, iar domnisoara tot insista sa facem doggy. La orice actiune, geme. Poate unora le va place, poate altora, nu. Am finalizat in doggy, doggy a fost poate intr-adevar cea mai buna experienta cu dansa, m-am imbracat, ne-am luat ramas bun si am plecat. Pe repede inainte? Va rog ca voi sa trageti concluzia. Mai ales daca ati vizitat-o. La mine au fost DTD 19 min. De recomandat? Cum unii colegi spun, pentru o "descarcare", este desigur o optiune in regula. In opinia mea, pretul corect ar fi fost insa 150 lei / fin., si nu 200 lei. Sunt curios ce au de relatat colegii care au stat o ora. De repetat? Are sigur potential, bunavointa, amabilitate, etc., insa in opinia mea, este venita pentru a rezolva repede treburile. Daca ma insel, imi cer iertare. Fara sa-si schimbe atitutindea, pentru mine nu este de repetat. Mie imi pare a fi totul la cantitate, nu la calitate, nu la placere. Note: Comunicare-9 Locatie-9 Aspect-8,5 On-6 Np-7 Ii urez domnisoarei, care este de altfel foarte simpatica, tot binele din lume si sa aiba parte de experiente bune, la noi in oras! Bună. îmi pare foarte rău ca experiența ta a decurs atât de rău pe cat spui, deși mie nu mi s-a părut ca ți-a displăcut ceva anume. sunt genul de persona care nu îmi place să mă prefac, iar asta poate să ți-o confirme celelalte recenzi de pe topicul din SV. am opservat ca de obicei uni bărbați care atunci când sunt satisfăcuți nu prea au timp să își împărtășească experiența pe forum, iar cei care se consideră nedreptățiți repede dă-ți fuguța să demoralizati fata dragul meu. mie îmi place să simt P..ula în mine, în păsărica mea, nu să fac doar conversație sau scuză-mă pe mine eram cumva la vreun date ?!
Pascaluta Reputație: 33 Postat Martie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 31 12 minutes ago, Shofia said: am opservat ca de obicei uni bărbați care atunci când sunt satisfăcuți nu prea au timp să își împărtășească experiența pe forum, iar cei care se consideră nedreptățiți repede dă-ți fuguța să demoralizati fata dragul meu. mie îmi place să simt P..ula în mine, în păsărica mea, nu să fac doar conversație sau scuză-mă pe mine eram cumva la vreun date ?! Asa este, scuza-ma, este precis vina mea.
Shofia Reputație: 99 Postat Aprilie 1 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 1 Acum 19 ore, Pascaluta a spus: Duminica, dupa ce a ajuns la prima vizita in Brasov, am trecut pe la domnisoara. Ramane, cel mai probabil, pentru patru zile in oras. A explicat foarte bine unde o gasesc, la blocurile Qualis. Am avut parte de o primire frumoasa, in lenjerie frumoasa, roz, cu pupici si imbratisari. Domnisoara este o prezenta agreabila, zambitoare, care in mod sigur a dorit sa se faca placuta. Contact pe whatsapp, inca de cand era pe drum, spre Brasov, m-a programat. M-a anuntat cu putin inainte ca ar fi terminat mai repede, dar fiind eu plecat spre ea, am ajuns la exact la ora stabilita. In ce privea informatia ca a terminat mai repede si as putea intra mai devreme, in acel moment trebuia sa-mi sune alarma, dar totusi nu am pus scenarii pesimiste in fata. Locatia este una frumoasa, iar dupa primire m-a ghidat direct in camera de actiune. Stia ca fusesem la dus, dar nu a intrebat daca mai vreau sa intru la baie, etc. Pe cale de consecinta, nu stiu cum este baia dotata. La vorba, nu ne-am lungit, a zis sa incepem. M-a intrebat cat vreau sa stau. Cu toate ca eram pregatit sa stau o ora, in ultimul moment am decis ca raman la o finalizare, sa ne cunoastem. Si, bine am facut! Ii las banii, ea deja incepea sa se dezbrace, dar a fost de acord sa o „ajut”, apoi ea m-a "ajutat". Ajungand in pat, au inceput indicatiile: - Cum sa stau. - Ce nu doreste (si nu ce doreste!) la preludiu. - Cand este suficient. Hai ca ajunge, hai sa facem aia, alta, am tot trecut cu vederea, cat s-a putut, dar domnisoara este foarte insistenta si stie ce vrea. Bravo ei! Preludiul in sine, nu a fost rau, dar nimic wow. Ca de altfel si toata actiunea, nimic rau, nimic wow. Mediocritate. Poate nu ne-am potrivit, poate la altii este mai bine. Asadar, dupa acel scurt ON, un scurt 69, un scurt oral din partea mea, un scurt girl on top, iar domnisoara tot insista sa facem doggy. La orice actiune, geme. Poate unora le va place, poate altora, nu. Am finalizat in doggy, doggy a fost poate intr-adevar cea mai buna experienta cu dansa, m-am imbracat, ne-am luat ramas bun si am plecat. Pe repede inainte? Va rog ca voi sa trageti concluzia. Mai ales daca ati vizitat-o. La mine au fost DTD 19 min. De recomandat? Cum unii colegi spun, pentru o "descarcare", este desigur o optiune in regula. In opinia mea, pretul corect ar fi fost insa 150 lei / fin., si nu 200 lei. Sunt curios ce au de relatat colegii care au stat o ora. De repetat? Are sigur potential, bunavointa, amabilitate, etc., insa in opinia mea, este venita pentru a rezolva repede treburile. Daca ma insel, imi cer iertare. Fara sa-si schimbe atitutindea, pentru mine nu este de repetat. Mie imi pare a fi totul la cantitate, nu la calitate, nu la placere. Note: Comunicare-9 Locatie-9 Aspect-8,5 On-6 Np-7 Ii urez domnisoarei, care este de altfel foarte simpatica, tot binele din lume si sa aiba parte de experiente bune, la noi in
Shofia Reputație: 99 Postat Aprilie 1 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 1 Doar astazi mai sunt Disponibilă
Pascaluta Reputație: 33 Postat Aprilie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 1 Ce pacat, dar de ce ne parasesti asa de repede? Nu ti-a placut la noi?
Shofia Reputație: 99 Postat Aprilie 2 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 2 Acum 20 ore, Pascaluta a spus: Ce pacat, dar de ce ne parasesti asa de repede? Nu ti-a placut la noi? Bună, observ că mă urmărești de ceva vreme. Ai început să-mi urmărești toată activitatea. Nu înțeleg care este problema ta și de ce încerci să-mi pătezi imaginea. Chiar nu știu care este problema ta. OK, am înțeles. Nu ți-a plăcut întâlnirea noastră. Probabil că nu a fost compatibilitate sau chimie. Nu am nici o idee. Sa întâmplat ceva. Dar sunt o persoană foarte bună. Vrei recenzii bune. Uită-te pe topicul din SV și vei vedea cum sunt. De ce ești atât de enervant? Nu înțeleg. Ești frustrat de cei 200 sau 400 pe care mi i-ai dat? nici nu-mi amintesc. Hai, frate. vino ți voi da înapoi. Chiar dacă nu ai merita. Ai plecat bine dispus. Toate cele bune. Nu înțeleg. Care este problema ta? Sincer, trimite-mi un mesaj și îți voi da banii înapoi. chiar nu mai am nervi și pentru tine.
Shofia Reputație: 99 Postat Aprilie 2 Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Telefon: 0753853429 Oras:Suceava Disponibila Autor Postat Aprilie 2 Acum 20 ore, Pascaluta a spus: Ce pacat, dar de ce ne parasesti asa de repede? Nu ti-a placut la noi? M-am gândit să mai stau câteva zile în Brașov în ciuda ta 😀 Sper din toată inima ca cineva să-ți blocheze contul și să-ți dea un Raport mi-ai dat de înțeles că ești psihopat, asta m-ai făcut să înțeleg de când ai început să-mi urmărești activitatea pe această platformă 🙈
Pascaluta Reputație: 33 Postat Aprilie 2 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 2 1 hour ago, Shofia said: M-am gândit să mai stau câteva zile în Brașov în ciuda ta Eu ma bucur, sper sa ramai cat mai mult posibil, sa vei fi vizitata, iar colegii din Brasov sa se bucureste de servicii tale. 1 hour ago, Shofia said: Sper din toată inima ca cineva să-ți blocheze contul și să-ți dea un Raport mi-ai dat de înțeles că ești psihopat, asta m-ai făcut să înțeleg de când ai început să-mi urmărești activitatea pe această platformă Asa sa se intample. Rog moderatorii sa ma ancheteze, fiindca duminica am fost la tine, ti-am scris un review, cat mai obiect posibil, cu bune si rele, apoi sa-mi blocheze contul, daca este cazul. Sunt total de acord cu tine. Recunosc, de duminica ti-am urmarit activitatea, dar la fel recunosc ca am mai urmarit activitatea si altor domnisoare, la care am fost de altfel si am scris recenzii. Pe cale de consecinta, te rog sa soliciti moderatorilor blocarea contului meu. Prefer sa nu mai am cont si sa-mi vad de alte treburi. Iti multumesc si ma bucur ca ai ramas la noi in oras!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum