Membru Premium Al3csandru Reputație: 34 Postat Martie 28 Membru Premium Postat Martie 28 Se pare că avem șansa să avem o dominație și la Deva. Eu nu am experimentata asa ceva si probabil ca nici nu o voi face, desi sunt putin curios As dori sa stiu daca vreunul dintre voi a fost la acest cuplu cu cateva detalii despre aceasta experienta, sunt foarte curios ........
sex_tm Reputație: 14 Postat Martie 28 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 28 Acum 2 minute, Al3csandru a spus: Se pare că avem șansa să avem o dominație și la Deva. Eu nu am experimentata asa ceva si probabil ca nici nu o voi face, desi sunt putin curios As dori sa stiu daca vreunul dintre voi a fost la acest cuplu cu cateva detalii despre aceasta experienta, sunt foarte curios ........ Pai pune si un link sa vedwm despre ce e vorba
Membru Premium Al3csandru Reputație: 34 Postat Martie 28 Autor Membru Premium Postat Martie 28 nu prea este nimic de vazut = https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/buna-dragilor-cuplu-nou-la-voi-in-oras-adresat-doar-barbatilor/44833giie7f57h1e26gffg323198h764.html
cuplucuplu Reputație: 0 Postat Martie 28 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Martie 28 1 oră în urmă, Al3csandru a spus: nu prea este nimic de vazut = https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/buna-dragilor-cuplu-nou-la-voi-in-oras-adresat-doar-barbatilor/44833giie7f57h1e26gffg323198h764.html Salutare tuturor detaliile vi le pot da chear eu dacă doriți binenteles ofer și dominare dacă doriți sau sex in 3 daca asta doriți sau doar sa priviti ce se întâmplă între mine și ea apoi sa intervenit plus multe alte chestii și au mai fost oameni la noi asta depinde de ei daca vor sa lase recenzie sau nu cei care doresc îmi pot scrie și discutăm toate lucrurile preturile sunt in funcție de ceea ce dorești .....
Addictedto69 Reputație: 86 Postat Martie 30 Oras:Deva Oras:Deva Postat Martie 30 La 28.03.2025 la 21:42, cuplucuplu a spus: Salutare tuturor detaliile vi le pot da chear eu dacă doriți binenteles ofer și dominare dacă doriți sau sex in 3 daca asta doriți sau doar sa priviti ce se întâmplă între mine și ea apoi sa intervenit plus multe alte chestii și au mai fost oameni la noi asta depinde de ei daca vor sa lase recenzie sau nu cei care doresc îmi pot scrie și discutăm toate lucrurile preturile sunt in funcție de ceea ce dorești ..... Salut, ne poți da mai multe detalii? Mulțumesc frumos
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum