Sari la conținut

Cuplu de Dominare - 0721761118

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

Se pare că avem șansa să avem o dominație și la Deva. Eu nu am experimentata asa ceva si probabil ca nici nu o voi face, desi sunt putin curios :)
As dori sa stiu daca vreunul dintre voi a fost la acest cuplu cu cateva detalii despre aceasta experienta, sunt foarte curios :D ........ 

Reputație: 14
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat
Acum 2 minute, Al3csandru a spus:

Se pare că avem șansa să avem o dominație și la Deva. Eu nu am experimentata asa ceva si probabil ca nici nu o voi face, desi sunt putin curios :)
As dori sa stiu daca vreunul dintre voi a fost la acest cuplu cu cateva detalii despre aceasta experienta, sunt foarte curios :D ........ 

Pai pune si un link sa vedwm despre ce e vorba

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat
1 oră în urmă, Al3csandru a spus:

Salutare tuturor detaliile vi le pot da chear eu dacă doriți binenteles ofer și dominare dacă doriți sau sex in 3 daca asta doriți sau doar sa priviti ce se întâmplă între mine și ea apoi sa intervenit plus multe alte chestii și au mai fost oameni la noi asta depinde de ei daca vor sa lase recenzie sau nu cei care doresc îmi pot scrie și discutăm toate lucrurile preturile sunt in funcție de ceea ce dorești ..... 

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
La 28.03.2025 la 21:42, cuplucuplu a spus:

Salutare tuturor detaliile vi le pot da chear eu dacă doriți binenteles ofer și dominare dacă doriți sau sex in 3 daca asta doriți sau doar sa priviti ce se întâmplă între mine și ea apoi sa intervenit plus multe alte chestii și au mai fost oameni la noi asta depinde de ei daca vor sa lase recenzie sau nu cei care doresc îmi pot scrie și discutăm toate lucrurile preturile sunt in funcție de ceea ce dorești ..... 

Salut, ne poți da mai multe detalii? Mulțumesc frumos 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...