Sari la conținut

Cristina matura 38 ani - 0739083059

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Cristina matura 38 ani - 0739083059
  • Membru Premium
Postat

Nu am fost prefer mai slabute si mai tinere :D Dar am tot vazut anunturi cu 38 de ani ..... si tot a schimbat la poze, eu cred ca are 38 de ani dar nu lucra cu pozele ei. Poti sa incerci daca tesimti atras si daca nu este ce vrei tu sa fie pur si simplu o refuzi.

Imi tot recomanda cineva cunoscut Matura 41 ani. daca esti interesat de mature

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Matura de 41 de ani, am văzut ca are deschis topic mai vechi și nu o recomanda colegii…

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
  La 30.03.2025 la 8:17, Claudiu99991 a spus:
Extinde  

Am sunat și eu ieri, mi-a spus 300 ora cu servicii totale, întrebând că ce înseamnă servicii totale ea a spus că tot ce doresc eu. Acum fiecare interpretează cum vrea, eu am ales să nu merg. 

• Membru Premium
Postat

Cristina și a actualizat pozele, de data asta are poze și cu fața o cheamă și Lili și o slăbit vreo 30 de kg În astea două zile :)) Asta este maxim euro 2 :))

• Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Daca e vorba despre acessi care avea anunt cu matura 41 de ani am fost eu la ea acum vreo 3 ani acțiune mediocra o femeie pe la 45 de ani bine proportionata comportament Basic Op bunicel fara atenție la sateliți fara artificii banal , NP mukt lubrifiant și doar poziții fara implicare zici ca dai într-o păpușa gonflabila mai.misca și ea puțin și aia e cam tot.300 nu merită sincer nu face nimic deosebit sa merite 300

Postat

Asa am zis sa ma duc la mature satul de fitele astora de 19-22 ani gresit mai mare teapa in proportie de 80 la suta , stinga in prejur

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...