Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 30 Bunaaa,ma numesc Alena și abia aștept sa te cunosc!😍Sunt o blonda senzuala cu forme și experienta și doresc sa iti ofer clipe de neuitat! Sunt o fire sociabila, educata, calma și cu mult bun simt! În locația mea vei găsi următoarele: lenjerie curata, gel de dus, apa de gura, prosoape curate, cafea, apa! Sunt atenta la dorințele tale și fără graba! Servicii -Oral protejat (neprotejat in functie de igiena) -Sex Normal (doar protejat) -69 -Diverse pozitii -Intre sanii -Masaj de relaxare -Masaj prostatic (cu sau fara jucarie) (extra) -Dominare soft (extra) -Finalizare corporala (extra) -Uro (extra) -Footfetish -Facesiting -Handjob Pret 30 min(1finalizare) -300lei 1h(1-2finalizari)- 500lei Programari la numarul 0760879470, de preferat prin whats app sau sms. pupici😘 4
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 30 Disponibila incepand de maine ⏳😍 Locatie 📍complex TheRing
M0ff0ss Reputație: 648 Postat Martie 30 Oras:T M Oras:T M Postat Martie 30 Bine-ai revenit, Ana! (cea cu bomboana) 1
ExtreemF Reputație: 129 Postat Martie 30 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 30 Dacă nu mă-nșel domnișoara a avut topic sub alt nickname🤔
Membru Premium zozozo Reputație: 1310 Postat Martie 30 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Martie 30 2
Toma1 Reputație: 15 Postat Martie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 30 Bună, Ești colega de apartament cu @LauraXx?
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 17:10, ExtreemF a spus: Dacă nu mă-nșel domnișoara a avut topic sub alt nickname🤔 Extinde Exact. NattyAna sunt. Am pierdut contul vechi si mi am facut altul
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 30 La 30.03.2025 la 18:22, Toma1 a spus: Bună, Ești colega de apartament cu @LauraXx? Extinde Nup, avem apartamente diferite
Toma1 Reputație: 15 Postat Martie 30 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 30 Faci și CIM? Am citit o recenzie în care scria de CIM.
copilul2016 Reputație: 228 Postat Martie 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 30 Bine ai revenit! Dupa cum observ in contul vechi...tu dupa recenzii proaste maresti tariful! Baietii de pe Cta nu prea par incantati de ce au vazut cand le-ai deschis usa! La Timisoara fiind mai in Vest si noi nu prea vazand cadane....platim asa e? Spor la munca!
SeqenenraTaa Reputație: 91 Postat Martie 30 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Martie 30 Acuma întrebarea cea mai importantă. Ești din est? "Rusoaică"? 🥰 Că numele pare, si esti și blondă cu forme 😁 Ochii?
Lenalena Reputație: 84 Postat Martie 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Martie 31 Am ajuns 🥳🥳🥳 Disponibila 15.30-00.00 Pentru programari va astept pe whatsapp Locatie 📍 Prime Residence pupici
Lenalena Reputație: 84 Postat Aprilie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 1 Disponibila 😌😜
Lenalena Reputație: 84 Postat Aprilie 1 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 1 Program 14.30-00.00 Pentru programari va astept pe whatsapp🥰 1 3
Lenalena Reputație: 84 Postat Aprilie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 2 Ultima zi la voi 🙋🏼♀️⏳ Va astept pe whats app pt programari 😘🥰
Lenalena Reputație: 84 Postat Aprilie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 2 Disponibila 16.30-00.00 pupici 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum